theotreli11 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 συγνώμη ποιος σου είπε οτι τα ζώδια εχουν κάποια σχέση με την πεντάλφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 κανενας....διαβασε τα ανωθι ποστ και θα το καταλαβεις. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 λιγο of topic αλλα μηπως ξερει κανεις πως βρισκουμε τον ωροσκοπο μας?:confused: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 http://www.astrofree.gr/ascendant.htm και http://www.astrofree.gr/relations.htm κοιταμε καμια φορα και λιγο πιο πανω πριν ρωτησουμε...:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ευχαριστω...:rolleyes: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Αν και δεν τα πολυπιστεύω αυτά, θεωρώ αντισεξουαλικότατο ζώδιο τον καρκίνο. Για την ιστορία εγώ είμαι κριός με λέων. Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Αν και δεν τα πολυπιστεύω αυτά, θεωρώ αντισεξουαλικότατο ζώδιο τον καρκίνο. Για την ιστορία εγώ είμαι κριός με λέων. απεχθάνομαι τους καρκίνους οπότε συμφωνώ!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 απεχθάνομαι τους καρκίνους οπότε συμφωνώ!!!! Τι εχετε ρε παιδια με τα καρκινακια! Εγω δυο κοπελες που ξερω, μια χαρα κοριτσια ειναι! Συν το οτι ειναι και πολυ ερωτιαρες....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Αν και δεν τα πολυπιστεύω αυτά, θεωρώ αντισεξουαλικότατο ζώδιο τον καρκίνο. Για την ιστορία εγώ είμαι κριός με λέων. Για την ιστορια,οι Κριοι αντιπαθουν τους καρκινους γιατι οι Καρκινοι τραβουν τα βλεματα με ακρως αντιθετο τροπο απο τους κριους,ακι επειδη οι κριοι ειναι κτητικοι και τα θελουν ολα δικα τους,το μονο που μπορουν ειναι να μας αντιπαθουν. Ναι,ειμαι καρκινος,δεν θεωρω οτι ειμαι αντι σεξουαλικος αλλα δεν ειμαι και καφρος. @Calendra,βαζω στοιχημα οτι εισια γυναικα ζυγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Λευτερια στους καρκινους λεμε!!!!!!!!!!:mad::p:p:p Προσωπικα δεν θεωρω κανενα ζωδιο αντισεξουαλικο ή οτιδηποτε αλλο. "Ολα" και "κανενα" ενα πραγμα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Για την ιστορια,οι Κριοι αντιπαθουν τους καρκινους γιατι οι Καρκινοι τραβουν τα βλεματα με ακρως αντιθετο τροπο απο τους κριους,ακι επειδη οι κριοι ειναι κτητικοι και τα θελουν ολα δικα τους,το μονο που μπορουν ειναι να μας αντιπαθουν. Ναι,ειμαι καρκινος,δεν θεωρω οτι ειμαι αντι σεξουαλικος αλλα δεν ειμαι και καφρος. @Calendra,βαζω στοιχημα οτι εισια γυναικα ζυγος! +1 φιλε σταματη Η κοπελα του αδερφου μου ειναι καρκινος! Πολυ καλο κοριτσι! Η πρωην μου ειναι κριος! Δε μπορεσε ποτε να την χωνεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Οι καλύτερες μου φίλες είναι κριοί, βέβαια ώρες ώρες είναι τόσο υπερπροστατευτικές που με κουράζουν. Μου θυμίζουν τη μάνα μου. Για αχαλίνωτο σέξ με σκορπίνα. Γενικά τα άτομα που έχω έντονες σχέσεις (είτε καλές, είτε κακές) είναι του νερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Για την ιστορια,οι Κριοι αντιπαθουν τους καρκινους γιατι οι Καρκινοι τραβουν τα βλεματα με ακρως αντιθετο τροπο απο τους κριους,ακι επειδη οι κριοι ειναι κτητικοι και τα θελουν ολα δικα τους,το μονο που μπορουν ειναι να μας αντιπαθουν. Ναι,ειμαι καρκινος,δεν θεωρω οτι ειμαι αντι σεξουαλικος αλλα δεν ειμαι και καφρος. @Calendra,βαζω στοιχημα οτι εισια γυναικα ζυγος! Stamatis είμαι υδροχόος με ωροσκόπο ζυγό...έπεσες κοντά??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 συγγνωμη αλλα επειδη χθες αξιωθηκα να ζησω σεξ με σκορπιο ..... ΤΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ? ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ. μηδεν πρωτοβουλια, μηδεν εκπληξεις, μηδεν διασκεδαση, μηδεν σασπενς... Κριμα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 συγγνωμη αλλα επειδη χθες αξιωθηκα να ζησω σεξ με σκορπιο ..... ΤΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ? ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ. μηδεν πρωτοβουλια, μηδεν εκπληξεις, μηδεν διασκεδαση, μηδεν σασπενς... Κριμα Τι να σου πω..Εγώ έχω άριστες εμπειρίες.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ..ασχολείστε με κατι περίεργους αστερισμούς κτλ..:p ..αν είναι η άλλη κα_ριο_λακι όλοι οι συνδυασμοί είναι άριστοι!!;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_ Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 mmm oi zigoi apesioi erastes, kathos ke oi egokeroi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 mmm oi zigoi apesioi erastes, kathos ke oi egokeroi... Δεν μας είπες πιους προτιμάς. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ζώδια;;; εγω μόνο οτι είμαι καρκίνος ξέρω...πηγα να δω και τι ωροσκόπο εχω και μου ζητούσε την ωρα που γεννήθηκα...αλλα εγω δεν ξέρω την ώρα...καμία ιδέα για το πως μπορώ να μάθω (οι δικοί μου θέλουν να ξεχάσουν αυτή την στιγμή! ) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο τι λεει? :O:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Δεν μας είπες πιους προτιμάς. :rolleyes: τα εχουμε ξαναπει ρε σουβλακι...περα απο το γεγονος οτι οι περισσοτεροι που ποσταρουμε δεν πιστευουμε στα ζωδια,μην ξεχνας πως για να εχει καποιος ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να εχει παει με ολα τα ζωδια τουλαχιστον 2 φορες(γιατι μπορει να ετυχε την 1η) συνεπως....:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Evelyna, μιας και λες για Παρθένους, μου ρχετε στο νου μου το ξαδελφάκι μου. Καλός, χρησός, αλλά δεν τον έχω ακούσει 1 φορά να λέει ότι του αρέσει κάποια. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, μυστικοπάθεια, δεν ξέρω, αλλά ακούγεται κάπως, χωρίς βέβαια να είναι κατακριτέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο τι λεει? :O:D αυτος ο συνδυασμος ηταν 2,5 χρονια σχεση μου δε θελω να το ζησω ξανα οσον αφορα τα ασχημα χαρακτηριστικα του. εχει ομως και απιστευτα καλα... δε λεω. καλη παρεα, καλη αισθηση του χιουμορ, δεκτικος, εξυπηρετικος και καθολου τσιγγουνηδες απο την αλλη το ψεμα το εχετε για την πλακα σας και ειστε της απιστιας και της ζουτανιας Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Με πιο ζώδιο λοιπόν πιστεύετε ότι δεν ταιριάζετε στον σεξουαλικό η και ακόμη στον αισθηματικό τομέα ? Mε όσες πιστεύουν στα ζώδια. Στον διανοητικό τομέα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 αυτος ο συνδυασμος ηταν 2,5 χρονια σχεση μου δε θελω να το ζησω ξανα οσον αφορα τα ασχημα χαρακτηριστικα του. εχει ομως και απιστευτα καλα... δε λεω. καλη παρεα, καλη αισθηση του χιουμορ, δεκτικος, εξυπηρετικος και καθολου τσιγγουνηδες απο την αλλη το ψεμα το εχετε για την πλακα σας και ειστε της απιστιας και της ζουτανιας :p θα συμφωνισω με την εντονη φραση!κ για τοξοτες κ για ζυγους!ποτε ξανα με ζυγους!!!:mad::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts