rigasnic1982 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 παιδια ο ταυρος θεωρειται αντισεξουαλικο ζωδιο; thanks ... ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 παιδια ο ταυρος θεωρειται αντισεξουαλικο ζωδιο; thanks ... ... Δε ξέρω για τον σεξουαλικό τομέα αλλα γενικά είναι πράο ζώδιο...ίσως και εκεί... Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Eγώ θα συμφωνήσω ότι οι ζυγοί είναι ή ψώνια ή με αυτοπεποίθηση στα πατώματα...με περιβάλλουν αρκετοί και είναι όλοι των δύο αυτών άκρων!... Πλάκα πλάκα, δίκιο έχεις, μην το κοροϊδεύεις καθόλου! :lol::rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Για πείτε γνώμες για τους Παρθένους!!!! :cool: (Προσέχτε όμως τι θα πείτε :knife::whistle::innocent: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Κι όμως, από προσωπική εμπειρία, θεωρώ το ζώδιο του τοξότη ως ένα από τα καλύτερα στο θέμα του σεξ ;) Ευχαριστούμε. :happy: Και πού να δοκιμάσεις και Τοξότη με ωροσκόπο Λέοντα. :cool: Πάντως να πω και εγώ τη γνώμη μου, στα καλά ζώδια είναι ο Λέων και ο Ταύρος, στα κακά ο Παρθένος και ο Ζυγός. Δεν έχω εμπειρίες με όλο το ζωδιακό κύκλο πάντως, οπότε αν θέλετε με λαμβάνετε υπόψη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 παιδια ο ταυρος θεωρειται αντισεξουαλικο ζωδιο; thanks ... ... Το αντιθετο μαλιστα! θεωρητε απο τα πιο σεξουαλικα του ζωδιακου κυκλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Το αντιθετο μαλιστα! θεωρητε απο τα πιο σεξουαλικα του ζωδιακου κυκλου! δαλαδη ειμαι...σεξουλιαρης...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 δαλαδη ειμαι...σεξουλιαρης...; Εχεις μελλον ακομα μικρε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Είπα πιο πάνω ότι είναι εγωιστές...βέβαια είναι και ευαίσθητοι αν βρεις το κουμπί τους!ακόμη εργατικοί,φιλότιμοι ε και λίγο οξύθυμοι...αυτά έχω παρατηρήσει:p Για τους ιχθείς;τι γνώμες υπάρχουν; Ακριβώς έτσι ειμαστε τα ψαράκια... εγώ τους συμπαθώ πολύ ... :) ΄ αν και νομίζω ότι και αυτοί είναι λίγο εγωιστές και οξύθυμοι. Νομίζω όμως ότι όταν το θέλουν γίνονται θυσία για τον άλλο Ακριβώς. Κλασσικοί μ@λ@κες ειμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 αφού κάποιοι εδώ μέσα είναι ψαγμένοι έχω δυο ερωτησούλες: Ερώτηση 1η πόσος σημαντικός είναι ο ωροσκόπος? ερώτηση 2η ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 αφού κάποιοι εδώ μέσα είναι ψαγμένοι έχω δυο ερωτησούλες: Ερώτηση 1η πόσος σημαντικός είναι ο ωροσκόπος? ερώτηση 2η ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους? Γιατί δεν μας λες τι ζώδιο είσαι και τι ζώδιο είναι αυτός που σε ενδιαφέρει;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 αφού κάποιοι εδώ μέσα είναι ψαγμένοι έχω δυο ερωτησούλες: Ερώτηση 1η πόσος σημαντικός είναι ο ωροσκόπος? ερώτηση 2η ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους?Χωρίς να είμαι ψαγμένος και καθώς μια γνωστή μου ήθελε να μάθει ωροσκόπο χωρίς να πληρώνει στα γνωστά «μαντεία», βρήκα ένα σχετικό site. Ρίξε λοιπόν μια ματιά εδώ (link) και εδώ (link). Εγώ πάντως είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα, μια και το βρήκα... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εχεις μελλον ακομα μικρε!:)Αχαχαχαχαχα!!! Βρε το πιτσιρικι!! (μιλησε και ο μεγαλος!! :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 παιδια ο ταυρος θεωρειται αντισεξουαλικο ζωδιο; thanks ... ...oxi δαλαδη ειμαι...σεξουλιαρης...;οπως το παρει κανεις:lol: Ρίξε λοιπόν μια ματιά εδώ (link) και εδώ (link). εγω παλι σκορπιος με καρκινο....τι σημαινει τωρα αυτο;;:worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 εγω παλι σκορπιος με καρκινο....τι σημαινει τωρα αυτο;;:worry:Υποτίθεται ότι τα εξηγεί κιόλας κάπου στο site (παράδειγμα για ωροσκόπο καρκίνο)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 μου εβγαλε ενα χαρτη με κατι σα πενταλφα αλλα δε καταλαβα τπτ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 μου εβγαλε ενα χαρτη με κατι σα πενταλφα αλλα δε καταλαβα τπτ..A, δεν ξέρω/δεν απαντώ (μάλλον το πρώτο)! :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 BOHΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ :( (κραυγή αγωνίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 μου εβγαλε ενα χαρτη με κατι σα πενταλφα αλλα δε καταλαβα τπτ.. Το ενα βελος δειχνει το ζωδιο και το αλλο τον ωροσκοπο! τα υπολοιπα συμβολα πρεπει να τα μελετησεις! Παντως πρεπει να εισαι πολυ ζορικη με το συνδιασμο που εχεις....! Εγω ειμαι Ταυρος με Λεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εγω ειμαι Ταυρος με Λεων!Συνάδελφε! :up: :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 επειδη πολλα εχουν ακουστει για τους παρθενους, ακουστε κατι το σεξ με τους παρθενους ειναι ΒΡΩΜΙΚΟ! Συνηθως φαινονται πραοι και ασεξουελ, ομως μονο οταν το κανετε μαζι τους συνειδητοποιετε ποσο ανωμαλοι ειναι (με τη καλη εννοια). Επειδη ο παρθενος κανει σεξ για να γουσταρει αυτος αρχικα και δευτερον ειναι υπερμετρα εγωιστης και θελει να του λενε 'μα τι καλα που το κανεις αυτο" , ετοιμαστειτε για μεγαλες εκπληξεις!!! Παντως να το θυμαστε αυτο καλα. Ο Παρθενος δε κοιταει να ικανοποιησει το συντροφο του. Κοιταει να ικανοποιησει τον εαυτο του και να συζητηθει. Οποτε μην απορησετε με το οτι δειτε/ακουσετε/παθετε.... λολ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Συνάδελφε! :up: :p Γεια σου φιλε και συναδελφε Αιμιλιε! Συμφωνεις κ'εσυ οτι ο συνδιασμος μας ειναι και πολυ σεξουαλικος;:D (Ειμαι και Βαζελος φιλε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γιατί δεν μας λες τι ζώδιο είσαι και τι ζώδιο είναι αυτός που σε ενδιαφέρει;:rolleyes: εγώ είμαι υδροχόος και αυτός που με ενδιαφέρει είναι λέων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Γεια σου φιλε και συναδελφε Αιμιλιε! Συμφωνεις κ'εσυ οτι ο συνδιασμος μας ειναι και πολυ σεξουαλικος;:D (Ειμαι και Βαζελος φιλε!)Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με τα ζώδια, αλλά για χαβαλέ καλά είναι... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Το ενα βελος δειχνει το ζωδιο και το αλλο τον ωροσκοπο! τα υπολοιπα συμβολα πρεπει να τα μελετησεις! Παντως πρεπει να εισαι πολυ ζορικη με το συνδιασμο που εχεις....! Εγω ειμαι Ταυρος με Λεων!τι να μελετησω;;την πενταλφα;;:worry::confused:² μια χαρα κοπελα ειμαι...μην ακους αυτα που λενε,φημες...:rolleyes::D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts