Osiris2000 Δημοσιεύτηκε September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2006 Μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν γινεται να εχω ταυτοχρονα δυο ποντικια στον υπολογιστη, το ενα ας πουμε σε ps2 θυρα και το αλλο σε usb, ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να βγαζω το ενα και να βαζω το αλλο. Ειναι εφικτο η ονειρευομαι? :D Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μπορείς να το κάνεις αυτό!Το έχω κάνει και εγώ!Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο υπολογιστής θα συνεχίσει να αναγνωρίζει ένα mouse, δηλαδή θα βλέπεις ένα cursor στην οθόνη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν γινεται να εχω ταυτοχρονα δυο ποντικια στον υπολογιστη, το ενα ας πουμε σε ps2 θυρ4α και το αλλο σε usb, ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να βγαζω το ενα και να βαζω το αλλο. Ειναι εφικτο η ονειρευομαι? :D Μπορείς να το κάνεις αυτό κανονικά.:) Κι εγώ το έχω δοκιμάσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 +1 και απο εμενα... Αυτη τη στιγμη εχω και δυο ποντικια και δυο πληκτρολογια στο pc χωρις κανενα προβλημα. Απλα το ενα "σετ" ειναι ασυρματο και το χρησιμοποιω απο το κρεβατι. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Υup.:shifty: Ιδού 3 usb ποντίκια που παίζουν ταυτόχρονα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 +1 και απο εμενα... Αυτη τη στιγμη εχω και δυο ποντικια και δυο πληκτρολογια στο pc χωρις κανενα προβλημα. Απλα το ενα "σετ" ειναι ασυρματο και το χρησιμοποιω απο το κρεβατι. Ωραια ιδεα αυτη.Δεν το χα σκεφτει.Μαλλον θα ακολουθησω τα βηματα σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 και λέω εγώ τώρα.......δύο κέρσορες μπορείς να έχεις? Εντάξει είναι λίγο κουφό αλλά που ξέρεις????????:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Υup.:shifty: Ιδού 3 usb ποντίκια που παίζουν ταυτόχρονα. omg! esi otan 8eleis na anoikseis ena programma kaneis search sto desktop :p (kanoun mpam ta antrika pc apo tin akatastasia :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Παιδιά γίενται να έχω δύο κέρσορες με κάποια εφαρμογή ίσως?Θα με βοηθούσε πολύ γιατί χειρίζομαι συχνά προγράμματα ήχου τα οποία χρειάζονται άμεσες αλλαγές που το ένα χέρι δε φτάνει.Μήπως ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παιδιά γίενται να έχω δύο κέρσορες με κάποια εφαρμογή ίσως?Θα με βοηθούσε πολύ γιατί χειρίζομαι συχνά προγράμματα ήχου τα οποία χρειάζονται άμεσες αλλαγές που το ένα χέρι δε φτάνει.Μήπως ξέρει κάποιος κάτι? http://cpnmouse.sourceforge.net/:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 http://cpnmouse.sourceforge.net/:) δίγουρα χρήσιμο το link αλλά κατέβασα αρκετά απο εκείνα τα προγράμματα είναι εκτελέσιμα και ένα μόνο που είναι exe δε κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts