Jump to content

Δύο mouse σε ένα PC

Osiris2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν γινεται να εχω ταυτοχρονα δυο ποντικια στον υπολογιστη, το ενα ας πουμε σε ps2 θυρα και το αλλο σε usb, ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να βγαζω το ενα και να βαζω το αλλο. Ειναι εφικτο η ονειρευομαι? :D

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Μπορείς να το κάνεις αυτό!Το έχω κάνει και εγώ!Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο υπολογιστής θα συνεχίσει να αναγνωρίζει ένα mouse, δηλαδή θα βλέπεις ένα cursor στην οθόνη!:)

Μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν γινεται να εχω ταυτοχρονα δυο ποντικια στον υπολογιστη, το ενα ας πουμε σε ps2 θυρ4α και το αλλο σε usb, ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να βγαζω το ενα και να βαζω το αλλο. Ειναι εφικτο η ονειρευομαι? :D

Μπορείς να το κάνεις αυτό κανονικά.:)

Κι εγώ το έχω δοκιμάσει αυτό.

+1 και απο εμενα... Αυτη τη στιγμη εχω και δυο ποντικια και δυο πληκτρολογια στο pc χωρις κανενα προβλημα. Απλα το ενα "σετ" ειναι ασυρματο και το χρησιμοποιω απο το κρεβατι.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

+1 και απο εμενα... Αυτη τη στιγμη εχω και δυο ποντικια και δυο πληκτρολογια στο pc χωρις κανενα προβλημα. Απλα το ενα "σετ" ειναι ασυρματο και το χρησιμοποιω απο το κρεβατι.

Ωραια ιδεα αυτη.Δεν το χα σκεφτει.Μαλλον θα ακολουθησω τα βηματα σου!:)

• 5 months later...
Παιδιά γίενται να έχω δύο κέρσορες με κάποια εφαρμογή ίσως?Θα με βοηθούσε πολύ γιατί χειρίζομαι συχνά προγράμματα ήχου τα οποία χρειάζονται άμεσες αλλαγές που το ένα χέρι δε φτάνει.Μήπως ξέρει κάποιος κάτι?

Παιδιά γίενται να έχω δύο κέρσορες με κάποια εφαρμογή ίσως?Θα με βοηθούσε πολύ γιατί χειρίζομαι συχνά προγράμματα ήχου τα οποία χρειάζονται άμεσες αλλαγές που το ένα χέρι δε φτάνει.Μήπως ξέρει κάποιος κάτι?

http://cpnmouse.sourceforge.net/:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δίγουρα χρήσιμο το link αλλά κατέβασα αρκετά απο εκείνα τα προγράμματα είναι εκτελέσιμα και ένα μόνο που είναι exe δε κάνει τίποτα.