Jump to content

Εγχείρηση αλλαγής φύλου

Aeikinitos
 Κοινοποίηση

Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;  

225 members have voted

1. 1. Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;

• Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα
      14
    • Όχι
      194
    • Τι είναι αυτό;
      3
    • Ναι, αλλά φοβάμαι
      4
    • Ναι, αλλά κοστίζει
      10

Recommended Posts

:!: ''Eλευθερους αφηκεν παντας Θεος,ουδενα δουλον η φυσιν πεποιηκεν''... :!:

Tυχαινει να εχω ομοφυλλόφιλους φιλους και σας το λεω...

Eιναι στιγμες που ειναι πιο άντρες και απο τους άντρες...

Το πρωτο που αναφερεις,το εχεις διαβασει κάπου? Νομιζω πως η Εκκλησια,οχι νομιζω,ειμαι 100% σίγουρος,πως ειναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ομοφυλοφιλια και οσα σχετιζονται γυρω απο αυτην. - Αν κανω λαθος,διόρθωσέ με.

:!: - (Το παραπάνω,το αναφέρει η Αγία Γραφή ?) :!:

Για το δευτερο το οποιο αναφερεις,θα συμφωνησω,συμβαινει καποιες φορες ...

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε λιγους μηνες το ετος που διανυουμε θα κλεισει τον κυκλο του και θα υποδεχτουμε το 2007.Η ζωη μας πλεον εχει εκσυνχρονιστει υπερβολικα,η τεχνολογια εχει προχωρησει αφανταστα,ισως και ο χρονος μας να εχει περιοριστει σημαντικα,σε σχεση παντα,με παλαιοτερα χρονια..Δεν ειναι μονο αυτα ομως πιστευω,εχουν αλλαξει σε μεγαλο βαθμο και οι ανθρωποι με πολλα ''πιστευω'' τους...Ενα απο αυτα ειναι και η αντιμετωπιση προς τα θεματα σεξουαλικου περιεχομενου οπως η ομοφυλοφιλία και η αμφιφυλοφιλία.

Πλεον,προς τα τελη του 2006,βλεπουμε-(και στην Ελλαδα και παγκοσμιως),στην καθημερινη μας ζωη οτι η αντιμετωπηση αυτη προς τα παραπανω εχει κανει αρκετα βηματα προοδου,δειχνοντας μια αρκετα μεγαλη πλεον κατανοηση και συμβιβασμο σε αυτα.Σ' αυτο πιστευω,περα απο το οτι οι εποχες και τα πραγματα αλλαζουν αρκετα με το περασμα των χρονων,εχει παιξει αρκετα σημαντικο ρολο και η τηλεοραση. (Στην Ελλαδα και παγκοσμιως).

Βέβαια,για να μήν ειμαστε υπερβολικοί,η ομοφυλοφιλία και η αμφιφυλοφιλία ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ,απο την αρχαιότητα.-(Ειδικά η αρχαία Ελλάδα,όπως όλοι γνωρίζουμε,είχε παράδοση στην ομοφυλοφιλία).Απλα στην σύγχρονη καθημερινη μας ζωη,λογω του εκσυνχρονισμού της ποιοτητας της ζωης μας κατα πολυ,σε συγκριση ακομα και με 20 χρονια πριν,η παρουσια και η αναφορα αυτων καθημερινα,ειναι συχνοτερη,πιο εντονη.

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μια ταση προς την ομοφυλοφιλία/αμφιφιλοφιλία απο μικροι,αλλοι που ουτε καν το σκεφτονται,αλλοι που η ταση αυτη τους βγαινει μεγαλωνοντας,αλλοι που ειχαν παντα την ταση αλλα ΠΟΤΕ δεν το εκδηλωσαν για ΟΛΗ τους την ζωη,αλλοι που ειχαν μια ταση μικροι και μεγαλωνοντας ΔΕΝ την εχουν πια..Στην κοινωνια μας(παγκοσμια),ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μας ΠΡΕΠΕΙ να γνωριζει σε ποια απο τις παραπανω,και οχι μονο,κατηγοριες ανθρωπων ανηκει,και να γνωριζει τι ψαχνει,τι θελει,τι περιμενει και τι προσδοκα απο την ζωη του.Ετσι με αυτο τον τροπο,βοηθαει παρα πολυ τον ευατο του αλλα και ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ. :!:

Προσωπικα,απο μικρος(νηπιαγωγειο),ειχα μια ταση και στα δυο φυλα,(ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ) και παραλληλα ημουνα και ενα φυσιολογικοτατο παιδι(μπαλα,παρεες,κοινωνικοτητα κτλ.).Μου αρεσαν και τα δυο φυλλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,χωρις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διακριση.(Οπως λεμε 50%-50%).Αυτο δεν το ειχα εκδηλωσει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ,μεχρι που εφτασα 14.(Β' Γυμνασιου).Απο τοτε μεχρι και σημερα,οντας πλεον ωριμοτερος,ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ οτι ειμαι BI-SEXUAL.-(αμφισεξουαλικος).Δεν το εχω μονο συνειδητοποιησει αυτο σοβαρα πλεον,αλλα απο τα 14-15,το εκδηλωνω παραλληλα.Και οταν λεω το εκδηλωνω,δεν εννοω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ βεβαια...Οι περισσοτεροι φιλοι αλλα και αρκετοι γνωστοι μου,το γνωριζουν αυτο απο τοτε,γιατι ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ,ημουνα ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, με τον ευατο μου και με τους αλλους.(Το τελευταιο ειναι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το πραττει ο καθενας μας,ΓΕΝΙΚΑ στη ζωη του,-οχι μονο για αυτο το θεμα).

Προσωπικα προτιμω πολυ τα bi-sexual ατομα, αρκει να μην ειναι ιδιαιτερα ΕΠΙΔΕΞΙΟΜΑΝΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,δειχνοντας τις προτιμησεις τους ανεξελενκτα,χωρις ορια και φραγμους,ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και κυριως να μην προκαλουν συνεχως(κινησεις,συμπεριφορα).Ενα τετοιο ατομο ειμαι και εγω δηλ,normal ατομο,χωρις να ''κραζω'' και να φωναζω..Cool,μετρημενος και κυριως ΣΟΒΑΡΟΣ,αλλα και με αρκετο χιουμορ εννοειται ... ! :cool:

Οσο για το αν θα εκανα εγχειρηση αλλαγης φυλλου ή οχι,δεν το σκεφτηκα ιδιαιτερα ποτε,μιας και απο μικροτερος ειχα ΣΧΕΔΟΝ αποφασισει τι μου αρεσει σεξουαλικα και τι οχι ...

Πολλοι λενε,οτι τωρα πια,-(εν ετει 2006),ζουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ''bi-sexual εποχες''...Αυτο ισχυει κατα ενα μεγαλο ποσοστο πιστευω,αλλα εννοειται βεβαια οτι υπαρχουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι,οι οποιοι δεν θελουν αυτο,ουτε καν να το σκεφτονται ...

Εν τελη,για να καταληξω: Ολοι οι ανθρωποι κανουν τις επιλογες τους,τοσο επαγγελματικα,οσο και προσωπικα. Αρκει και στους δυο παραπανω τομεις της ζωης τους,να μην ενοχλουν τον συναθρωπο τους,ο οποιος ενδεχομενως να εχει μια αλλη,εξισου σεβαστη,αποψη.

:!: Οταν υπαρχει σεβασμος προς τον συναθρωπο μας-(για ολα τα θεματα)-,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, σαν ανθρωποι... :cool: :!:

:up: αν και ομολογώ, κομμάτι δυσκολο να φανταστώ, καποιον να εχει ειδωλο, έστω τον λαγο που γυριζαν τα αυτια του ως έλικας πανω απο το κεφάλι του, και προβαλλόταν μετα τον Μπολεκ και Λόλεκ...

εμενα μου αρεζε πολυ αυτο το λαγουδακι που κοιμοτανε στην σοφιτα σε ενα κουτακι!!!!!!!!!

παντως ειναι αλήθεια οτι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να μ*****ς αν εισαι οτι κατσει οπως κατσει...:confused: :cool: :X :shifty:

:!: Οταν υπαρχει σεβασμος προς τον συναθρωπο μας-(για ολα τα θεματα)-,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,σαν ανθρωποι... :cool: [/size] :!:

μαζι σου:)

Όπως έχει πει άλλωστε και ο Woody Allen: "Being bi doubles your chance for a date on Saturday night!"

Άμα δηλαδή κάποιος ξεμείνει ένας άντρας από γυναίκες, γίνεται γυναίκα και βάζει πλώρη για τους άντρες; Είναι κι αυτό μία άποψη...

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Άμα δηλαδή κάποιος ξεμείνει ένας άντρας από γυναίκες, γίνεται γυναίκα και βάζει πλώρη για τους άντρες; Είναι κι αυτό μία άποψη...

αμα δλδ δεν βρει γυναικα...αρπαζει τον πρωτο αντρα που θα βρει μπροστα του και που και αυτός δεν εχει βρει γυναιθκα και ολα καλα...:p

που να τρεχει τωρα για αλλαγη φυλλου...

χρονοβορα διαδικασια...:lol:

αμα δλδ δεν βρει γυναικα...αρπαζει τον πρωτο αντρα που θα βρει μπροστα του και που και αυτός δεν εχει βρει γυναιθκα και ολα καλα...:p

που να τρεχει τωρα για αλλαγη φυλλου...

χρονοβορα διαδικασια...:lol:

Σωστά, γιατί μέχρι να γίνει η εγχείρηση μπορεί να έχουν βαρεθεί οπότε θα πρέπει να ξανακάνουν εγχείρηση για να επανέλθουν.

Άσε, και μόνο που το σκέφτομαι έχω εξουθενωθεί...:lol: :lol: :lol: :lol:

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

''Μiranta'', είναι εύκολο να μου δώσεις μία απάντηση, όσον αφορά το ερώτημα μου - (της 4ης σελίδας του συγκεκριμένου thread) ?

Thank you ! :cool:

:D :p Περίπου! Φαντάζομαι, πως κάποιοι αρέσκονται σε αυτόν τον τρόπο ζωής!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

χθες είδα λίγο την εκπομπή αναζητήσεις.

είχε για την δολοφονία του ταχτσή. είχε κάνει στήθος σιλικόνη αλλά δεν συζητούσε για να κόψει το μόριο του. πήγαινε τα βράδυα να τον ψωνίσουνε άντρες. και φορούσε έναν στενό κορσέ για να μην αισθάνεται κάποιος το μόριο του.

πάντως από οτι έχει δηλώσει και η καρλότα ήθελε να ξαναγίνει άντρας αλλά δεν ήτανε εφυκτό.

Έλεος με την Καρλότα πια!

Η γύναίκα/ ο άνθρωπος/το άτομο (whatever!) είναι απίστευτο...Είναι το άκρον άωτον της αναποφασιστικότητας. Σαράντα φορές έχει αλλάξει φύλο!

Την είδα και εγώ την εκπομπή του Καρατζαφέρη χθες! Η Αλόμα ήταν....απίστευτη!! :p :lol: :lol:

Το πρωτο που αναφερεις,το εχεις διαβασει κάπου? Νομιζω πως η Εκκλησια,οχι νομιζω,ειμαι 100% σίγουρος,πως ειναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ομοφυλοφιλια και οσα σχετιζονται γυρω απο αυτην. - Αν κανω λαθος,διόρθωσέ με.

:!: - (Το παραπάνω,το αναφέρει η Αγία Γραφή ?) :!:

Για το δευτερο το οποιο αναφερεις,θα συμφωνησω,συμβαινει καποιες φορες ...

σορρυ δεν ειχα δει το ποστ σου...

ναι στην Αγ.Γραφη το γραφει...

φιλε μου δεν με νιαζει τι λεει η εκκλησια και ο καθε παππας κλπ κλπ...

τα λογια αυτα γραφηκαν αιωνες πριν και εγω σε αυτα πιστευω;)

αυτοι ολοι ειναι μεσαζοντες και οχι ΘΕΟΣ:!: δε με απασχολει τι θεση εχουνε παρει...

αν ο καθης αποφασιζει διαφορετικα απο αυτο που αντιπροσωπευει τοτε θα γινουμε και εμεις(σαν εκκλησια)αιρετικοι:(

οποτε μην σκας με το τι λένε οι ανθρωποι...

ΑΥΤΟΣ ειπε...

και εγω πιστευω και ακολουθω;)

ελπιζω να σε κάλυψα;)

Παιδιά μην γυρίζετε την κουβέντα στην εκκλησία και τον θεό γιατί προβλέπω να σας κλειδώνουν το θέμα.

με την καμια εν το γυριζω εκει ηταν απλα μια απαντηση σ μια ερωτηση...η οποια σωστος θα μου πει κανεις οτι θα μπορουσε να γινει και με πμ.

εκει οκ.

καλημερα σε ολους και να κανετε παντα αυτο που σας κανει ευτυχισμενους

Kαλημέρα σε όλους και να κάνετε πάντα αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους . :happy:

Επίσης, girl ... :cool:

• 3 months later...
@ Summer_2000

respect

τόσο για την ποιότητα της γραφής, όσο και για το θάρρος του περιεχομένου.

Τhank you, punky. :)

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα χειρουργικά κατασκευάσματα δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν sex χωρίς να ξέρει ο άλλος τι γίνεται..

Γιατί αν εγώ έβρισκα μια γυναίκα και αφού κάναμε sex μάθαινα ότι ήταν άντρας μπορεί και να αυτοκτονούσα.. :cry:

Σε Fiat οτι και bodykit να βάλεις δε θα γίνει ferrari.. :lol: :lol:

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα χειρουργικά κατασκευάσματα δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν sex χωρίς να ξέρει ο άλλος τι γίνεται..

Γιατί αν εγώ έβρισκα μια γυναίκα και αφού κάναμε sex μάθαινα ότι ήταν άντρας μπορεί και να αυτοκτονούσα.. :cry:

:w00t: :w00t: :w00t: xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!kalo kalo !!!

IPHONE 4 The Ultimate

ειναι "βαρυ" να πεις καποιον ανθρωπο χειρουργικο κατασκευασμα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ειναι "βαρυ" να πεις καποιον ανθρωπο χειρουργικο κατασκευασμα.

Βαρύ ξεβαρύ είναι αλήθεια..

Η φύση απο τη στιγμή που θα σου δώσει ένα φύλο αυτό θα έχεις μέχρι να πεθάνεις..Μπορεί να μη σου αρέσει το φύλο σου,μπορεί να γίνεις ομοφυλόφιλος(δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους) αλλά να το αλλάξεις δε μπορείς..

Είναι σαν να λες οτι άμα κόψεις τα χέρια σου και το ένα πόδι και αρχίσεις να σέρνεσαι θα είσαι φίδι...Δε γίνονται αυτά..

Βαρύ ξεβαρύ είναι αλήθεια..

Η φύση απο τη στιγμή που θα σου δώσει ένα φύλο αυτό θα έχεις μέχρι να πεθάνεις..Μπορεί να μη σου αρέσει το φύλο σου,μπορεί να γίνεις ομοφυλόφιλος(δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους) αλλά να το αλλάξεις δε μπορείς..

Είναι σαν να λες οτι άμα κόψεις τα χέρια σου και το ένα πόδι και αρχίσεις να σέρνεσαι θα είσαι φίδι...Δε γίνονται αυτά..

Eν μέρει έχεις δίκιο.

Μην ξεχνάς όμως ότι ο άνθρωπος παραμένει άνθρωπος ακόμα και αν "κόψει χέρια και πόδια και κάνει το φίδι"... και αξίζει σεβασμό.

Όχι βέβαια.Καλά τα σκέφτεστε πολύ πρωτού τα ρωτήσετε αυτά?

Ελα ντε τι ερωτησεις ειναι αυτες. Λες και ρωταει αν θα αλλαζαμε χρωμα μαλλιων.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...
αηδιαζω και μονο στην ιδεα που το σκεφτομαικαι θυμονω ταυτοχρονα:mad:.λυπαμαι που το λεω αλλα αν καποιος γνωστος /γνωστη μου εκανε κατι τετοιο θα εκανα πως δεν τον/την ηξερα:mad::mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Brhka ena link apo egxeirish allaghs filou.Opoios to 8elei as m steilei pm gt mpainoun kai paidia sto fora opote dn mporw na to balw pub.

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.