centris Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αναβάθμιση στην Ηγουμενίτσα από χθες. Πιάνω τα 1000………… :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σημερα αναβαθμιστικα και εγινα 768, .... σταθερα κατεβαζω με 79,00k.:D Me 79?????????????? simera anavathmistika (servia kozanis) k katevazw me 52:mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Me 79?????????????? simera anavathmistika (servia kozanis) k katevazw me 52:mad: :mad: :mad: Κοζάνη? Αντε κοντέβουμε :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Me 79?????????????? simera anavathmistika (servia kozanis) k katevazw me 52:mad: :mad: :mad: Μηπως εισαι μακρια απο το dslam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παιδια εγω εχω αναβαθμιστει απο Ιουλιο (περιοχη Χολαργου -πυλωτικο) απο 512/128 σε 1024/256. Απο τοτε κατεβάζω με 40kb/s.Εχω παρει τους πάντες τηλέφωνο και ακρη δεν εχω βγάλει. Εχω χρησιμοποιεισει το username σε αλλο τηλεφωνο με 1024 στην Αγια Παρασκευή και κατεβαζω με 110kb/s. Τι να πω ρε γαμωτο.Τις αναβαθμισεις γιατι τις κανανε? Ειναι κανεις αλλος Σε κόμβο του Χολαργου (210-65χχχχχ)? Για πειτε καμια ιδεα τι να κάνω? Ξερετε αν οι αναβαθμίσεις στην περιοχη εχουν τελειώσει και αν όχι μεχρι πότε να περιμένω? Γιατι τώρα τζάμπα την εχω την 1024/256, ενω θα μπορουσα να εχω μια 768 σύνδεση που και πάλι δεν θα επιανα ολη την ταχυτητα Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ego pou anavathmisthka apo 1mb se 2 ths 30 Septemvriou katevazo apo 70-220... xoris na einai stathero.. eno prin thn anavathmish katevaza stathera me 106kb/s ola auta sto rapidshare panta.. Μια απ τα ιδια και γω στο Γαλατσι..:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Μηπως εισαι μακρια απο το dslam? Oxi den eimai makria.Telika arga xthes vradi katevaza apo rapidshare me 78-82!!!!:D :D Kala den eimai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!! Άντε και ο Κορυδαλλός είναι πλέον στις αναβαθμισμένες περιοχές :p Εχμ, που βλέπουμε με πόση ταχύτητα κατεβάζουμε; Έκανα κι ένα τεστάκι... Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.22Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 493.16kb/s Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvikos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Αμυγδαλεώνας Καβάλας... απο χθες....!! πεταμε λεμε!!!:D :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Περαία Θεσσαλονίκης, OTEnet. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Αναβαθμίστηκα σήμερα στα 2048 άλλα διαφορά δεν είδα. Στα 200-400kbits πήγαινε και στα ίδια παρέμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Επιτέλους Αγ. Παρασκευή 210 601XXXX από 384 σε 768. :) Tαχύτητα γύρω στα 80KB/s. :D Edit: Ξέχασα, forthnet... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Επιτέλους Αγ. Παρασκευή 210 601XXXX από 384 σε 768. :) Tαχύτητα γύρω στα 80KB/s. :D Μια απο τα ίδια και στα ΧΑΝΙΑ (Περιοχή, Νέα Χώρα) , 384 - 768 (με HOL) και κατεβάζω με 70-80!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_mark_ Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 anaba8misthkak egw shmeta korydallos 512 --> 1mb/s koita3te xalia me 512 eixa kaluteres speed :S:S:S:S:S Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.85Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 300.07kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem eleosssssssssssssssssssssssssssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Αυτά φωνάζουμε εδώ και ένα μήνα! Αίσχος! Απο την μία οι κουμπάροι, απο την άλλη οι αυξήσεις των προϊόντων από την άλλη οι δάσκαλοι που θέλουν ποιο πολλα λεφτά στην τσέπη Τι να πω! Έχω σιχαθεί αυτή την πανέμορφη χώρα που διδαξε έναν όλκληρο πλανήτη με Αισχύλο, Σοφοκλή, Ευριπίδη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πλούταρχο, Όμηρο,...αχχχ Εδώ οι Ιαπωνες έχουν δρόμους με ονόματα ελληνικά ονόματα! Τι να πω :-( Ντροπή μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 epitelous kai edo stis serres anabathmistikame.. argisame alla... kati egine!!:happy: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Να πω οτι στην Δράμα τελικά όσοι έχουν 768 κατεβάζουν με 80. ΑΛΛΑ όσοι έχουν 1024 κατεβάζουν με 40-50 το πολύ. Από οτι έμαθα λέει έπεσαν πολύ στην 1024 για αυτό πάει έτσι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Να πω οτι στην Δράμα τελικά όσοι έχουν 768 κατεβάζουν με 80. ΑΛΛΑ όσοι έχουν 1024 κατεβάζουν με 40-50 το πολύ. Από οτι έμαθα λέει έπεσαν πολύ στην 1024 για αυτό πάει έτσι. Και εδώ έτσι έγινε. Γνωστός μου διπλασιασμένος στα 768 από 384 κατεβάζει με 80 ενώ εγώ με την 2048 (όπως και πριν την αναβάθμιση) κατεβάζω 40-50. Για ένα μεγάλο διάστημα έπιανα 20 και τα pings στα 3-5s. Ακόμα συμβαίνει κάθε τόσο. ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Τί σύνδεση έχεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Στο Ναυπλιο τιποτα ακομα. Με την 512 Forthnet τωρα βλεπω εως και 53Download/13upload.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Μια απ τα ιδια και γω στο Γαλατσι..:worry: κ εγω με τη 2 mb που εχω τωρα κατεωαζω απο 80-220(χθες δεν ξερω γιατι αλλα για κανα 20λεπτο πηγαινε με 300)! δεν ειναι κα8ολου σταθερες οι ταχυτητες ακομα, μαλλον εξαιτιας του 2πλασιασμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Τί σύνδεση έχεις; pstn πριν διπλασιαστεί, συνολικά έπιασα 5-6 φορες τα 110 για κάμποσες ώρες στον ένα μήνα που έχω τη dsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλαμαρια,με αναβαθμιση στα 2048 αλλα με ταχυτες ΧΑΛΙΑ!! TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.91Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 221.31kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.76Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 234.51kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Αυτά φωνάζουμε εδώ και ένα μήνα! Αίσχος! Απο την μία οι κουμπάροι, απο την άλλη οι αυξήσεις των προϊόντων από την άλλη οι δάσκαλοι που θέλουν ποιο πολλα λεφτά στην τσέπη Τι να πω! Έχω σιχαθεί αυτή την πανέμορφη χώρα που διδαξε έναν όλκληρο πλανήτη με Αισχύλο, Σοφοκλή, Ευριπίδη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πλούταρχο, Όμηρο,...αχχχ Εδώ οι Ιαπωνες έχουν δρόμους με ονόματα ελληνικά ονόματα! Τι να πω :-( Ντροπή μας! η χωρα σου(δηλαδη οι κατοικοι της), οτι αξιζουν παιρνουν Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Γιατί εσύ τι είσαι ρε; Τσιγγάνος; Δεν είναι και δικιά σου χώρα; Εσύ αν ζούσες στην Ιταλία (ήσουν δηλαδή Ιταλός) και σου λέγανε θα σου δωσουμε 1μβιτ (μιας και μιλαμε για ντι-ες-ελ) και επερνες τα μισα σε ταχύτητα, τι θα ελεγες; Ευχαριστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts