panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 λοιπον μολις ηλθε το p535 στα χερακια μου!!! Πρωτες εντυπωσεις: ΠΑΝΓΡΗΓΟΡΟ (δεστε μονο τα benchmarks του mobinaute σε συγκριση με htc 3600, eten x500, mio 701) και θα καταλαβετε!!! Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (rock solid οπως και το σλογκαν της asus) 190μβ διαθεσιμα για storage!!! Καμερα autofocus με business card recognition!!!- οτι καλυτερο εχει υπαρξει σε ppc (εφαμιλλο με κ750)!!! Στο πακετο ερχεται με φοριστη αυτοκινητου, βαση, DESTINATOR 6 με χαρτη γαλλίας και 512 mini sd. Α, και επειδη τα αλανακια στους XDA-DEVS, PDA MOBIZ δεν μπορουσαν τοσο καιρο να σπασουν το lang id, και να φλασαρουν απο γαλλική η hong konεζικη συσκευη την αγγλική rom, το έκανα εγω μεσα σε πεντε λεπτα αφοτου το πήρα:lol: :lol: :lol: :D :D :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=284379&page=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 http://img329.imageshack.us/img329/3915/panarossm1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 • Windows Mobile 5.0 • Processor : Intel XScale 520Mhz • Tri-band : GSM900, GSM1800, GSM1900 • Memory Slot : miniSD • Weight : 145 g • Dimension : 109 x 59 x 19 mm • Talk Time : 4-5hrs Standby : 150-200hrs • Battery : Li Battery 1300mAh • Build-in Memory :64 MB SDRAM; 256MB Nand Flash • Display : 2.8" TFT LCD, 65536 Color; 240 * 320 pixles • Camera : - 2M Pixels CMOS Camera - Video Format Supported MPEG4, 3GP - Auto Focus - Flash • Data Transfer : - IrDA - USB 1.1 - Bluetooth V2.0, A2DP - Wi-Fi : 801.11b+g - GPRS Class 10 • E-mail POP3, IMAP4, SMTP • STK, WAP 1.2.1, WAP 2.0, SMS, MMS Αυτά ισχύουν φαντάζομαι και δύο απορίες. Γαλλική ROM έχεις και η οθόνη του κάνει το κόλπο του Χ500 ? Πάντως από επεξεργαστή και χώρο αποθήκευσης είναι καλύτερο από το Χ500 και τελικά ίσως και συνολικά. http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ειχε γαλλικη οταν ηλθε, και καταφερα να του περασω την αγγλική. Δεν εχει το θεμα των νερων του χ500:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Που ειναι το gps??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 http://img341.imageshack.us/img341/5844/screen003iq4.png σε 15 δευτερολεπτα μολις πρωτοανοιξε, κλειδωσε και οπως βλεπετε πρασινιζει αρκετα... σε 2ο οροφο σε 5οροφη πολυκατοκια στην Πευκη, ε συννεφια αν δειτε τωρα εξω... Με Dest6,miomap3 στην κυρια μνημη μαζι με τους χαρτες, και εχει ακομα 126 mb FREE!!! ειναι τρελλα:) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 http://img341.imageshack.us/img341/5844/screen003iq4.png σε 15 δευτερολεπτα μολις πρωτοανοιξε, κλειδωσε και οπως βλεπετε πρασινιζει αρκετα... σε 2ο οροφο σε 5οροφη πολυκατοκια στην Πευκη, ε συννεφια αν δειτε τωρα εξω... Με Dest6,miomap3 στην κυρια μνημη μαζι με τους χαρτες, και εχει ακομα 126 mb FREE!!! ειναι τρελλα:) :D :D :D Αυτό που βλέπω είναι καλό πάντως όπου και να είναι. Αλλά όχι λόγος να αλλάξω το δικό μου. Θέλω 256/128 και VGA σε 2,8 - 3 '' και κάτι που να μη μοιάζει με αυτό που ήδη έχω. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αυτό που βλέπω είναι καλό πάντως όπου και να είναι. Αλλά όχι λόγος να αλλάξω το δικό μου. Θέλω 256/128 και VGA σε 2,8 - 3 '' και κάτι που να μη μοιάζει με αυτό που ήδη έχω. :D :D :D νασαι σιγουρος πως αν υπηχε τετοια συσκευη, θαχαμε την ιδια:lol: πανντως ειναι οντως εξαιρετικο οντως απο καθε αποψη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 νασαι σιγουρος πως αν υπηχε τετοια συσκευη, θαχαμε την ιδια:lol: πανντως ειναι οντως εξαιρετικο οντως απο καθε αποψη:) Ελπίζω να έχει τη ποιότητα του ΕΤΕΝ, αν αγόραζα τώρα συσκευή :lol: και επιβεβαίωνα με κάποιο τρόπο :ninja: (θα μπορούσα φαντάζομαι αφού το βγάζεις βόλτες) οτι έχει άριστο GPS αυτό θα έπαιρνα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ελπίζω να έχει τη ποιότητα του ΕΤΕΝ, αν αγόραζα τώρα συσκευή :lol: και επιβεβαίωνα με κάποιο τρόπο :ninja: (θα μπορούσα φαντάζομαι αφού το βγάζεις βόλτες) οτι έχει άριστο GPS αυτό θα έπαιρνα. :D ποιοτικα ειναι πραγματικα rock solid,πολυσυμπαγες και πολυ καλα υλικα. αν θες να δεις-συγκρινεις gps/συκευη γενικοτερα,στην πευκη ειμαι κοντα στα floca:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 παρτε και κανα δυο φωτογραφιες απο τα περιεχομενα του πακετου. Λευκη δερματινη θηκη και λευκο handsfree!!!:D http://img178.imageshack.us/img178/3594/img0201id2.th.jpg http://img72.imageshack.us/img72/1049/img0205nj4.th.jpg http://img138.imageshack.us/img138/5285/img0206zx0.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Η άσπρη θήκη μου κάνει λίγο σαν γυναικεία, αλλά το μηχανάκι είναι πανέμορφο. Τόσο καιρό φανταζόμουν το Χ500 σε μαύρο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το λευκό θα ήταν τόσο καλό. Εχω μιά αναστολή όμως ρε γμτ, δεν έπρεπε να φοράει 6άρια ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 καλα και εγω με μαυρη το κυκλοφορω:happy: η λευκη ειναι λιγο extreme -για τα γουστα μου τουλαχιστον:O σε μια βολτιτσα πριν απο λιγο, στο αυτοκινητο πλεον επανε 10-11 δορυφορους ειλικρινα με πολυ ισχυρο σημα-τιγκα στα πρασινα:lol: περα απο τα γνωστα, εχει widcomm bt stack και οχι τη μαπα της ms, επιλογη για normal activesync, turbo activesync!! , η view as storage card ενσωματομενο στη rom, η καμερα παρα πολυ καλη με autofocus εφαμιλλη του se k750-και το business card recognition που περναει στις επαφες απευθειας μια φωτογραφια καρτας ειναι ολα τα λεφτα. Επισης υπαρχει στη rom το προγραμματακι torch,το οποιο χρησιμοποιει το τρελλα δυνατο flash και φωτιζει (ξανα) τρελλα!!! το βραδυ. Επισης ενα βιντεο 195mb, στα 508kbps το οποιο δεν ανοιγε καν στα προηγουμενα pda που ειχα (δε λεω μαρκες για να μη με φατε), εδω παιζει smoothly χωρις καν core player!!! -με τον ενσματομενο wmp!!! Και τελος το εσωτερικο ηχείο ειναι τοσο καμπανα και δυνατο, που ακους σαν να μιλας απο DECT!!! Για το εξωτερικο ηχείο όμως στο dest6 θα χρειαστείτε τους ηχους του panosha, καθώς δε ειναι τοσο δυνατο οσοτο εσωτερικό. Στα περισσοτερα σημεια η συσκευη ειναι στο maximum σε σχεση με τον ανταγωνισμό, και overall αυτα που προσφερει δεν τα εχω βρει σε καμια αλλη μεχρι τώρα. Σημερα θα παιξω και με papago, miomap3 α δουμε πως παει και με αυτα. Με το dest6 (που δινεται και στο πακετο) παντως ειναι ΑΨΟΓΗ!!!:D :D :D ps: καποιος απο τους xda-dev μου ζητησε το email για να μου στειλει donation μεσω paypal που καταφερα και περασα την αγγλική στο 535!!! κοιτα να δεις που θα βγαλουμε και λεφτα στο τελος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ωραία ,πολύ ωραία, κάνουμε βήματα μπροστά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 είναι πραγματικά πολύ όμορφο... αν επιτρέπεται απο που το πήρες και ποσο???? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μου λύθηκαν οι απορίες! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 είναι πραγματικά πολύ όμορφο... αν επιτρέπεται απο που το πήρες και ποσο???? απο γαλλικο eshop, 550 ευρω (εκτος φπα-εταιρικο). υπαρχει και σε γερμανικα και σε γαλλικα eshops αυτη τη στιγμη και οποιος θελει να μαθει πως θα φλασαρει την αγγλικη rom προσπερενωντας το lang id check, ας διαβασει λιγο πριν πως τα καταφερα, και αν θελετε και τα αρχεια ετοιμα, στειλτε pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μπραβο ρε Πανο, τρομερο εργαλειακι. Και μπορω να φανταστω την ταχυτητα που λες. Στο Asus 525 επαθα πλακα. Στα 520 στο εργαλειο αυτο θα ειναι εντελως φευγατη η κατασταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μπραβο ρε Πανο, τρομερο εργαλειακι. Και μπορω να φανταστω την ταχυτητα που λες. Στο Asus 525 επαθα πλακα. Στα 520 στο εργαλειο αυτο θα ειναι εντελως φευτατη η κατασταση :) πραγματικα Βαγγελη σε turbo mode ο 'απελευθερωμενος' 520αρης πεταει φωτιες. Τα σαρωνει ολα. Το Dest6 ανοιγει σε 1,5 secs!!! Ειναι τρελλο το συνολο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 πραγματικα Βαγγελη σε turbo mode ο 'απελευθερωμενος' 520αρης πεταει φωτιες. Τα σαρωνει ολα. Το Dest6 ανοιγει σε 1,5 secs!!! Ειναι τρελλο το συνολο:D Μωρε μπορω να το φανταστω, για αυτο μας εβαλες φωτιες τωρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μηχανακι για πολλα κολπα....!Αχ μας εβαλες στην πριζα και εχω μολις 3 μηνες το M600+....:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 πραγματικα Βαγγελη σε turbo mode ο 'απελευθερωμενος' 520αρης πεταει φωτιες. Τα σαρωνει ολα. Το Dest6 ανοιγει σε 1,5 secs!!! Ειναι τρελλο το συνολο:D Διέγραψε κανένα p.m. για να σου στείλουμε! :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Κανενα σιτε για αγορα του 535 υπαρχει παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Από εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144787 :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σε ευχαριστω μανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts