LeM Δημοσιεύτηκε September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2006 Εχω φαει ενα σκαλωμα τις τελευταιες μερες με μια ασυρματη καρτα τηλεορασης για το φορητο...οχι οτι κινουμαι πολυ και ειμαι τοσο εξαρτημενος απο την τηλεοραση αλλα απλα γιατι δεν εχω tv στο δωματιο...Αξιζει να την αγορασω η να παρω καλυτερα μια μικρη τηλεοραση????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Εχω φαει ενα σκαλωμα τις τελευταιες μερες με μια ασυρματη καρτα τηλεορασης για το φορητο...οχι οτι κινουμαι πολυ και ειμαι τοσο εξαρτημενος απο την τηλεοραση αλλα απλα γιατι δεν εχω tv στο δωματιο...Αξιζει να την αγορασω η να παρω καλυτερα μια μικρη τηλεοραση????:O Όταν λες ασύρματη τι εννοείς? Όλες συνδέωνται σε εξωτερική κεραία. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 nai gia kane mia dieukrinhsh !! pantos mia 14 thleorash pleon kanei polu fthna kai den xero an axizei na doseis lefta gia mia karta thleorashs apo hn stigmh pou thn thes ga domatio!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts