Jump to content

Virtual Dj απορία..

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσφατα αρχισα να χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προγραμμα..μου αρεσει παααρα πολυ η μουσικη και ειπα να ασχοληθω και λιγο παραπερα στον ελευθερο μου χρονο..εε,λοιπον..πως προεκυψε..την αλλη παρασκευη ενας κολιτος μου θα κανει μαλλον παρτακι σπιτι του,γιατι θα φυγουν οι γονεις του να πανε να βολεψουν τον αδερφο του(στη χιο,οπου περασε) και θα ειναι μονος του 6 μερες και ειπε να το εκμεταλευτει..εε λοιπον..ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω να μαι πιο ετοιμος..:p

μια ερωτηση λοιπον..

μπορω να προσθεσω ακουστικα και(πχ) απο την αριστερη πλευρα να παιζει στο ηχειο και απο τη δεξια στα ακουστικα και οποτε θελω εγω να το απενεργοποιω και να παιζει και απο τις δυο πλευρες στα ηχεια?

επισης καποιο site με ορισμους(κατα προτιμηση στα ελληνικα)..τι ειναι τι και πως αν υπαρχει θα με βοηθουσε..

thanks προκαταβολικα :happy:

δεν γινεται εκτος και αν εχεις πολυκαναλη καρτα ηχου. αυτο σημαινει καρτα ηχου να σου δινει τουλλαχιστν δυο εξοδους.

7.1 ειναι η καρτα μου..sound blaster ενσωματομενη στην μητρικη..

msi k8n sli platinum

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=641

βοηθαω καθολου?

Στην πρόσoψη του pc σου υπάρχει βίσμα για ακουστικά?

Ή

Πάνε στο ηχειάκι δίπλα στο ρολόι και ανοιξε το, πάνε επιλογές > ιδιότητες και πες μου εκει που λεει συσκευή μίξης, τι συσκευές υπάρχουν στο κυλιόμενο μενού και πόσες.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Pc man στο δικο μου ειναι realtek hd audio output και στο laptop εχω εξοδο για ακουστικα.

αρα τι σημαινει αυτο οτι μπορω να κανω μιξη.δεν νομιζω οτι μπορω.

Pc man στο δικο μου ειναι realtek hd audio output και στο laptop εχω εξοδο για ακουστικα.

αρα τι σημαινει αυτο οτι μπορω να κανω μιξη.δεν νομιζω οτι μπορω.

Τι κάρτα ήχου είναι? 2,1? απλή δηλαδή?

Αν ναί δεν γίνεται. Πρέπει να βάλεις μία καρτα ήχου ακόμα.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Στην πρόσoψη του pc σου υπάρχει βίσμα για ακουστικά?

Ή

Πάνε στο ηχειάκι δίπλα στο ρολόι και ανοιξε το, πάνε επιλογές > ιδιότητες και πες μου εκει που λεει συσκευή μίξης, τι συσκευές υπάρχουν στο κυλιόμενο μενού και πόσες.

λεει sound blaster live 24bit!

μονο αυτο..απο κατω..-->

στην αναπαραγωγη ετσι?εχει 7 η οποιες ειναι..

playback controll

wave

cd audio

midi

microfone

line in

auxiliary

λεει sound blaster live 24bit!

μονο αυτο..απο κατω..-->

στην αναπαραγωγη ετσι?εχει 7 η οποιες ειναι..

playback controll

wave

cd audio

midi

microfone

line in

auxiliary

άκου προσεκτικά επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα:Θα πας ρυθμίσεις ήχου και θα επιλέξεις τετραφωνικά ηχεία.Στη συνέχεια θα συνδέσεις τα ακουστικά στη μαύρη συνήθως line out και τα ηχεία δε θα τα πειράξεις καθόλου!Μετά μέσω του προγράμματος θα επιλέξεις το εικονίδιο που δείχνει τα ηχεία και τα ακουστικά και μια κάρτα ήχου!Ελπίζω να σε βοήθησα!

Όλα τα άλλα είναι μ@λ@κίες:) Είχα παιδευτεί και εγώ πολύ με ερωτήσεις σε πολλά φόρουμ μέχρι να βρώ απάντηση!(Σόρυ για την έκφραση!:) )Τελικά τη βρήκα στο ελληνικό φόρουμ του virtual dj!Για οτιδήποτε άλλο στείλε πμ!

δεν γραφεις το site να το ξερω κι εγω..διψαω να διαβασω σχετικα με αυτο το προγραμμα :)

επισης εχω 5.1 ηχεια και στην μαυρη εχω συνδεδεμενα τα ηχεια..τωρα?

δεν μπορω να δω αν ειναι για ακουστικα αυτη η εισοδος..

άκου προσεκτικά επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα:Θα πας ρυθμίσεις ήχου και θα επιλέξεις τετραφωνικά ηχεία.Στη συνέχεια θα συνδέσεις τα ακουστικά στη μαύρη συνήθως line out και τα ηχεία δε θα τα πειράξεις καθόλου!Μετά μέσω του προγράμματος θα επιλέξεις το εικονίδιο που δείχνει τα ηχεία και τα ακουστικά και μια κάρτα ήχου!Ελπίζω να σε βοήθησα!

Όλα τα άλλα είναι μ@λ@κίες:) Είχα παιδευτεί και εγώ πολύ με ερωτήσεις σε πολλά φόρουμ μέχρι να βρώ απάντηση!(Σόρυ για την έκφραση!:) )Τελικά τη βρήκα στο ελληνικό φόρουμ του virtual dj!Για οτιδήποτε άλλο στείλε πμ!

Κανε αυτο που σου λεει ο mi3s!!!

θα πιασει το κολπο γιατι η soundblaster εχει ενα μενου που ΕΣΥ διαλεγεις τι θα ειναι η καθε θυρα!

Το προγραμμα το εχω εγω αρκετο καιρο αλλα εχω δυο καρτες ηχου μεσα!

Και οι δυο πολυκαναλες και εχω βγαλει και δικο μου κομματι (DJ:p )

ειναι πανευκολο προγραμμα και εχει και skins που εκτος απο την ομορφια που δινουν κανουν και αλλα κολπα!

Κανε search virtual Dj στο google!!!

Έχετε υπόψη όμως ότι αυτό που λέτε για να δουλέψει, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει ολόκληρο το software πακέτο της Creative για την κάρτα και όχι μόνο τους drivers.

@mcde..δεν τιθεται τετοιο θεμα..ολα δουλευουν ρολοι και ετσι οπως το ηθελα τωρα ειναι φοβερο..

@dmitsos εχω ενα pioneer cdj1000 ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει shift και length για τα loops..

αν εχεις καποιο εμφανησιμο αρκετα που να εχει οτι το cdj1000 + αυτο με τα Loops ανεφερε το plizzz!!

και παλι δηλαδη θα πρεπει να εχεισ τουλαχιστον δυο εξοδους γιατι εγω για παραδειγμα εχω μονο εξοδο μικροφωνου και ηχειων οποτε δεν γινεται να το κανω αυτο.

και παλι δηλαδη θα πρεπει να εχεισ τουλαχιστον δυο εξοδους γιατι εγω για παραδειγμα εχω μονο εξοδο μικροφωνου και ηχειων οποτε δεν γινεται να το κανω αυτο.

Αν είχες sound blaster θα μπορούσες

Εμένα μέχρι και η ΄κάρτα της μητρικής έχει δυο εξόδους!Ποσο παλιός είναι ο υπολογιστής σου?

@mcde..δεν τιθεται τετοιο θεμα..ολα δουλευουν ρολοι και ετσι οπως το ηθελα τωρα ειναι φοβερο..

@dmitsos εχω ενα pioneer cdj1000 ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει shift και length για τα loops..

αν εχεις καποιο εμφανησιμο αρκετα που να εχει οτι το cdj1000 + αυτο με τα Loops ανεφερε το plizzz!!

Ευχαριστημένος?Το site είναι:www.virtualdj.comΩραία!?:) :lol: :D

Εμένα μέχρι και η ΄κάρτα της μητρικής έχει δυο εξόδους!Ποσο παλιός είναι ο υπολογιστής σου?

Δύο εξόδους αποκλείεται. Δύο εισόδους (line in και mic) είναι πιο πιθανό (και λογικό). ;)

:shifty:

Ειναι λαπτοπ ενος χρονου φιλε μου. τωρα αν το ενος χρονου ειναι παλιο μαλλον εχω χασει την εξελιξη.:p

Τελικά τη βρήκα στο ελληνικό φόρουμ του virtual dj!Για οτιδήποτε άλλο στείλε πμ!

ελληνικο μου πες..οχι ξενο..:whistle:

ναι ρε kostakis έχει και ελληνικό έχει εκεί!:wacko: Πω!Πάνε και δες!Εξυπηρετικότατοι οι κύριοι! :)

Ειναι λαπτοπ ενος χρονου φιλε μου. τωρα αν το ενος χρονου ειναι παλιο μαλλον εχω χασει την εξελιξη.:p

Δύο εξόδους αποκλείεται. Δύο εισόδους (line in και mic) είναι πιο πιθανό (και λογικό). ;)

σόρυ παδιά αλλά ξέχασα εσάς που έχετε λάπτοπ!:lol: :lol: Γιατί η δική μου η μητρική στο ένα απο τα δυο πισί που δουλεύω το πρόγραμμα,είναι 5-6 χρονών!:lol: Και έχει δυό εξόδους,πράσινη και μαύρη,και δυό εισόδους mic και Line in,όχι μόνο η soundblaster μου αλλά και η μητρική!Αυτό θα πεί σταθερός υπολογιστής φίλοι μου!

παιδια...τωρα που εχω 5.1,και αφου κανω τις σχετικες ρυθμισεις για να ακουω και απο τα ακουστικα..(συμφωνα με τις οδηγειες του mi3s)..μπορει μεν στην εγγραφη(rec) να μην ακουγεται κατι..παντως οταν παιζω απο vdj(ας το πω) live..ακουγεται απο το ενα ηχειο τι παιζει απο την αλλη πλευρα..αυτη η ρυθμιση δλδ που μου δωσατε δουλευει μονο με 2.1?

παιδια...τωρα που εχω 5.1,και αφου κανω τις σχετικες ρυθμισεις για να ακουω και απο τα ακουστικα..(συμφωνα με τις οδηγειες του mi3s)..μπορει μεν στην εγγραφη(rec) να μην ακουγεται κατι..παντως οταν παιζω απο vdj(ας το πω) live..ακουγεται απο το ενα ηχειο τι παιζει απο την αλλη πλευρα..αυτη η ρυθμιση δλδ που μου δωσατε δουλευει μονο με 2.1?

Όχι δεν είναι για 2.1 μόνο!Είναι και για 4.1!Απλά θα πρέπει να αποσυνδέεις το κεντρικό ηχείο απο το 5.1!Απο εκεί ακούγεται το δεύτερο deck!Η μπορείς να στνδέσεις εκέι τα ακουστικά σου,άν αυτό βέβαια είναι εφικτό!:)

δεν ακουγοταν εκει το δευτερο deck αλλα απο front ηχειο....απο τη μαυρη εβγαλα οποιο ηχειο ηταν(δεν θυμαμαι πιο) και εβαλα τα ακουστικα..:(