Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο κατάστημα Νοβα Μαρτίου με Δελφών που ρώτησα να πάρω ενα νούμερο για να το κάνω ταυτοποίηση ονλαιν, μου είπαν ότι επειδή το παίρνω από κατάστημα θα πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση εκεί. Απογοητεύτηκα, διότι το θεωρούσα από τα λίγα καλά καταστήματα της Θεσσαλονίκης...

Ποιο το πρόβλημα? Με την ταυτοποίηση στο κατάστημα σε υποχρεώνει να βάλεις και χρόνο ομιλίας εκεί?

Edited by kmpatra

Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂

3 ώρες πριν, tasosathan said:

Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂

Γνώμη μου, αν σου πουν να σου βάλουν κάρτα απο το κατάστημα,  ανέφερε τους οτι θα βάλεις ο ίδιος σε λίγες μέρες online και αν είναι εφικτό να μην σου βάλουν επιτόπου. Αν δεν το δεχτούν, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωριστείς 13€...

My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s.

On 6/1/2025 at 5:05 ΜΜ, VIPdriver said:

Δεν δειχνει 2πλασιασμο σημερα, αρα ή άλλαξε η συχνότητα ή τον σταμάτησαν. 

On 7/1/2025 at 11:15 ΠΜ, Natbic said:

Ισχύει κανονικά διπλασιασμός μέχρι και 12/1

IMG_2723.png

Πρώτη φορά που κράτησαν στις γιορτες αυτό το pattern και εδωσαν 3 εβδομαδες συνεχόμενα διπλασιασμό. Αρα παμε παλι στα 2βδομαδα.