VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Στο κατάστημα Νοβα Μαρτίου με Δελφών που ρώτησα να πάρω ενα νούμερο για να το κάνω ταυτοποίηση ονλαιν, μου είπαν ότι επειδή το παίρνω από κατάστημα θα πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση εκεί. Απογοητεύτηκα, διότι το θεωρούσα από τα λίγα καλά καταστήματα της Θεσσαλονίκης... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Ποιο το πρόβλημα? Με την ταυτοποίηση στο κατάστημα σε υποχρεώνει να βάλεις και χρόνο ομιλίας εκεί? Edited 14 ώρες πριν by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 ώρες πριν, tasosathan said: Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂 Γνώμη μου, αν σου πουν να σου βάλουν κάρτα απο το κατάστημα, ανέφερε τους οτι θα βάλεις ο ίδιος σε λίγες μέρες online και αν είναι εφικτό να μην σου βάλουν επιτόπου. Αν δεν το δεχτούν, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωριστείς 13€... 1 1 Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts