desvanfan Δημοσιεύτηκε September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2006 Απλά αναρωτιέμαι αν σας αρέσει η Celine Dion... Βρήκα ένα forum της και είπα να δημιουργήσω αυτό το topic. Θαυμάζω πάρα πολύ την Celine, εδώ και χρόνια, για τα εκπληκτικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει αλλά κυρίως για τη Φωνάρα που διαθέτει! Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 μου αρέσει πάρα πολύ! έχει καταπληκτική φωνή και έχει ερμηνεύσει φανταστικά τραγούδια.προσωπικά την προτειμώ όμως στα αγγλικά! αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στα γαλλικά δεν ειναι καλή. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Sorry! Ξέχασα να αναφέρω το forum :lol: http://www.phpbbserver.com/celinegr/index.php?mforum=celinegr Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 μου αρέσει πάρα πολύ! έχει καταπληκτική φωνή και έχει ερμηνεύσει φανταστικά τραγούδια.προσωπικά την προτειμώ όμως στα αγγλικά! αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στα γαλλικά δεν ειναι καλή. +1 , ειναι οντως πολυ καλη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 δυστυχως τη σιχαινομαι!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 δυστυχως τη σιχαινομαι!:O για ποιο λόγο? μπορείς να μας πεις ; :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Amazing! Πάρα πολύ καλή! Μόνο αγγλικά τραγούδια της ξέρω εκτός από το μόνο γαλλικό τραγούδι της που ξέρω είναι αυτό της Eurovision του '88 το Ne partez pas sans moi και είναι πολύ αξιόλογο. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Έχει άριστη φωνή,πραγματικά ασυναγώνιστη. Κρίμα,όμως,που έχει τόσα χρόνια να βγάλει καινούριο δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Έχει άριστη φωνή,πραγματικά ασυναγώνιστη. Κρίμα,όμως,που έχει τόσα χρόνια να βγάλει καινούριο δίσκο.τοσα χρονια?:blink: :rolleyes: :worry: το 2005 κυκλοφορησε το πιο προσφατο cd της,στη μητρικη της γλωσσα!!!να και η playlist Disc 1 Je ne vous oublie pas Tous les secrets Pour que tu m'aimes encore S'il suffisait d'aimer Sous le vent (duet with Garou) Tout l'or des hommes Je sais pas On ne change pas J'irai où tu iras Et je t'aime encore Destin Je lui dirai Les derniers seront les premiers Vole Ziggy L'amour existe encore I Believe In You (duet with IL DIVO) Disc 2 Je danse dans ma tête On traverse un miroir Partout je te vois Le Blues du businessman Incognito Lolita Des mots qui sonnent La voix du bon Dieu D'amour ou d'amitié Mon ami m'a quittée Tellement j'ai d'amour pour toi Les chemins de ma maison Mélanie Une colombe Ma chambre Ne partez pas sans moi Fais ce que tu voudras Quand on n'a que l'amour (live) Ce n'était qu'un rêve Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) δυστυχως τη σιχαινομαι!:O για ποιο λόγο? μπορείς να μας πεις ; :) Πότε δε μου άρεσαν τα τραγούδια της αλλά και το παρουσιαστικό της, όταν μάλιστα είδα πλάνα από το γάμο της που ήταν ο ορισμός του κιτς και το ατελείωτου και ακαταλόγιστου πλούτου τη μίσησα ακόμη περισσότερο. Δε ξέρω αν θυμάστε αυτα τα πλάνα. Προς θεού, δε λέω ότι δεν έχει καλή φωνή... Μη παρεξηγηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 δεν τα θυμάμαι καθόλου.γνώμη σου είναι μην αγχώνεσαι! :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 τοσα χρονια?:blink: :rolleyes: :worry: το 2005 κυκλοφορησε το πιο προσφατο cd της,στη μητρικη της γλωσσα!!!να και η playlist Δεν το είχα αντιληφθεί...:O Ούτως ή άλλως τα αγγλόφωνά της τραγούδια μου αρέσουν.Εξάλλου εκείνα την έχουν αναδείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 τοσα χρονια?:blink: :rolleyes: :worry: το 2005 κυκλοφορησε το πιο προσφατο cd της,στη μητρικη της γλωσσα!!!να και η playlist Αυτό περιέχει ελάχιστα καινούργια τραγούδια, είναι best of. Αλλά παρόλ' αυτά έχει μέσα τραγουδάρες! Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Πότε δε μου άρεσαν τα τραγούδια της αλλά και το παρουσιαστικό της, όταν μάλιστα είδα πλάνα από το γάμο της που ήταν ο ορισμός του κιτς και το ατελείωτου και ακαταλόγιστου πλούτου τη μίσησα ακόμη περισσότερο. Δε ξέρω αν θυμάστε αυτα τα πλάνα. Προς θεού, δε λέω ότι δεν έχει καλή φωνή... Μη παρεξηγηθώ. symfono apoluta... to mono tragoudi ths pou m'aresei einai to "my heart will go on".:cry: pisteuo oti stous perissoterous aresei,einai uperoxo.ta alla tragoudia ths omos den me aggizoun katholou.de ftanei mono h kalh fonh.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πότε δε μου άρεσαν τα τραγούδια της αλλά και το παρουσιαστικό της, όταν μάλιστα είδα πλάνα από το γάμο της που ήταν ο ορισμός του κιτς και το ατελείωτου και ακαταλόγιστου πλούτου τη μίσησα ακόμη περισσότερο. Δε ξέρω αν θυμάστε αυτα τα πλάνα. Προς θεού, δε λέω ότι δεν έχει καλή φωνή... Μη παρεξηγηθώ. H φάτσα της είναι κατάλληλη για να τη δείχνουν σε παιδιά που δεν τρώνε το φαγητό τους και η φωνή της ό,τι πρέπει για να ακούγεται από τα μεγάφωνα του Γκουαντάναμο. Ο ορισμός της φτήνιας και του κιτς, δε γράφω άλλο γιατί ανακατεύομαι :X Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μου αρεσει πολυ ειδικα στα αγγλικα τραγουδια.all by my self.τραδουδαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Όπως λέει και ο Ταξιδιώτης22 το All By Myself και για μένα καθώς και τα A New Day Has Come, το Because You Loved Me και την εξαιρετική κατ' εμέ εκτέλεση του τραγουδιού της Cyndi Lauper "I Drove All Night"... Όσο για το My Heart Will Go On...τις πρώτες 1.000.000.000 φορές καλό ήταν, τωρα όποτε τύχει να το ακούσω σπάνε τα νεύρα μου... Τα γαλλικά χάλια είναι. Γενικότερα δεν μου αρέσει η γλώσσα αλλά και τραγουδισμένα πάλι χάλια είναι!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εμένα μου αρέσουν κυρίως τα just walk away και all by myself! Έχει φωνάρα η Celine αλλά δεν μπορώ να πω πως τα γαλλικά της τραγούδια μου αρέσουν... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 +1 για το just walk away ειναι πολυ καλο τραγουδι Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Όπως λέει και ο Ταξιδιώτης22 το All By Myself και για μένα καθώς και τα A New Day Has Come, το Because You Loved Me και την εξαιρετική κατ' εμέ εκτέλεση του τραγουδιού της Cyndi Lauper "I Drove All Night"... Συμφωνώ απόλυτα! Όπως και το It's all coming back to me now, το οποίο λατρεύω και για τη φωνή της... τα λόγια είναι περιττά! :) Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Amazing! Πάρα πολύ καλή! Μόνο αγγλικά τραγούδια της ξέρω εκτός από το μόνο γαλλικό τραγούδι της που ξέρω είναι αυτό της Eurovision του '88 το Ne partez pas sans moi και είναι πολύ αξιόλογο. :) Μ' αυτό το τραγούδι είχε βγει πρώτη στη Eurovision ή είχε ξαναπάει? :worry: Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Πότε δε μου άρεσαν τα τραγούδια της αλλά και το παρουσιαστικό της, όταν μάλιστα είδα πλάνα από το γάμο της που ήταν ο ορισμός του κιτς και το ατελείωτου και ακαταλόγιστου πλούτου τη μίσησα ακόμη περισσότερο. Δε ξέρω αν θυμάστε αυτα τα πλάνα. Προς θεού, δε λέω ότι δεν έχει καλή φωνή... Μη παρεξηγηθώ. H φάτσα της είναι κατάλληλη για να τη δείχνουν σε παιδιά που δεν τρώνε το φαγητό τους και η φωνή της ό,τι πρέπει για να ακούγεται από τα μεγάφωνα του Γκουαντάναμο. Ο ορισμός της φτήνιας και του κιτς, δε γράφω άλλο γιατί ανακατεύομαι :X Αν και ο τρόπος σου είναι κάπως κάθετος... Χαίρομαι διότι δεν είμαι προφανώς ο μόνος που τη σιχαίνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Afou evgale kai single mesa sto 2006 prin 2-3 mines.. apo to OST tou Asterix & The Vikings Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Μου αρεσει πολυ η Celine Dion, μαζι με Mariah Carey (ασχετο:p). Εχει φωναρα, μου αρεσουν πιο πολυ τα αγγλοφωνα τραγουδια της. Ειδικα το Just walk away...υμνος..!:respect: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. September 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 H Celine Dion σχεδιάζει το comeback της με αγγλόφωνο δίσκο, μετά το One Heart. Για το δίσκο αυτό η Celine συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως Quincy Jones (παραγωγός του δίσκου Thriller του Michael Jackson), R Kelly, Annie Lenox, Bryan Michael Cox, Dave Stewart των Eurythmics, o γνωστός συνεργάτης της Walter Afanasieff, Timbaland και Ne-Yo και άλλοι. Από τα ονόματα των συνεργατών καταλαβαίνουμε ότι η γνωστή diva θα επιχειρήσει ένα άνοιγμα στην R'n'B μουσική, κάτι το οποίο επιχειρούν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Madonna... Για τη πρoώθηση του δίσκου αυτού, η Καναδέζα τραγουδίστρια διοργανώνει μια παγκόσμια περιοδεία στις αρχές του 2008. http://www.musiccorner.gr/extras/london/index.html Πριν 3 μήνες η Sony BMG ανακοίνωσε πως η Celine έχει πουλήσει 220.000.000 παγκοσμίως και θεωρείται η εμπορικότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο. (Δεύτερη η Νάνα Μούσχουρη με περισσότερους από 210.000.000 δίσκους και τρίτη η Madonna με επίσημες πωλήσεις της τελευταίας καταμέτρησης του Ιουνίου 200.000.000 δίσκους.) Αυτά, για όποιον τον ενδιαφέρουν και του αρέσει η Celine. :) Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts