fever13 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Exw kai egw to kinito paides kai einai ontws super!!! Provlima me to bluetooth exei mono an paw na steilw arxeia pou exw perasei stin karta mnimis. An einai sti mnimi tis syskeyhs ta stelnei kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Μήπως μια πιθανή αναβάθμιση θα λύσει το πρόβλημα με το Bluetooth? Για αναβάθμιση πρέπει να πάμε το κινητό σε κατάστημα Vodafone? Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί για το εν λόγω κινητό? Εγώ έχω την V10b. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 ακριβως αυτο ηθελα να ρωτησω. πως κανουμε αναβαθμιση το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgku800 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εχω καποιες αποριες για αυτο το κινητο οσο αφορα το bluetooth 1)Οταν κανω αναζητηση συσκευων ενω βρισκει πολλες,οι περισσοτερες δεν εχουν ονομα (βγαζει οτι δεν εχει εκχωρηθει ονομα -ή κατι τετοιο-) 2) Ενω το κινητο εχει σημειωματαριο εχει k bluetooth γιατι δεν μπορω να στειλω γραπτο κειμενο με bluetooth?Εκτος κ αν υπαρχει αλλος τροπος να γινει αυτο! και μια αλλη απορια ,ενω εχω ψαξει το κινητο και δεν εχει εικονιδια(emoticons :cool: :lol: ;) :wacko: κλπ) αν μου στειλει καποιο κινητο μου εμφανιζει κ μαλιστα οχι ακριβως αυτα που εχει το κινητο που μου εστειλε...άλλα δοικα του,μηπως εχει καπου και δεν τα εχω βρει ακομη? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 εχω καποιες αποριες για αυτο το κινητο οσο αφορα το bluetooth 1)Οταν κανω αναζητηση συσκευων ενω βρισκει πολλες,οι περισσοτερες δεν εχουν ονομα (βγαζει οτι δεν εχει εκχωρηθει ονομα -ή κατι τετοιο-) 2) Ενω το κινητο εχει σημειωματαριο εχει k bluetooth γιατι δεν μπορω να στειλω γραπτο κειμενο με bluetooth?Εκτος κ αν υπαρχει αλλος τροπος να γινει αυτο! και μια αλλη απορια ,ενω εχω ψαξει το κινητο και δεν εχει εικονιδια(emoticons :cool: :lol: ;) :wacko: κλπ) αν μου στειλει καποιο κινητο μου εμφανιζει κ μαλιστα οχι ακριβως αυτα που εχει το κινητο που μου εστειλε...άλλα δοικα του,μηπως εχει καπου και δεν τα εχω βρει ακομη? :worry: Μα το κάθε κινητο τα δικα του δειχνει. Δεν στελνετε το emotion απο το ενα κινητο στο αλλο. Απλα την στιγμη που καποιος βαζει φατσουλα, στελνετε σαν κατι τετοιο :-) και το κινητο που το περνει το βαζει τη φατσουλα που εχει και αντιπροσωπευει το ιδιο συμβολο. Τα LG δεν εεχουν τετοιες φατσουλες αλλα αλλες που θα τις βρεις πατωντας "εισαγωγη"(η αλλοιως δεξι soft-key) και μετα "εικονας". Αυτες ειναι συμβατες σιγουρα με LG :p και με sumsung κινητα. Για αλλα κινητα αλλων κατασκευαστων δεν το δοκιμασα αλλα ειναι πολυ πιθανο να.. συμβαδιζουν και με SE. Βεβαια το καθε κινητο θα δειχνει τα δικα του emotions αλλα απο οτι νομιζω LG και Samsung χρησιμοποιουν ακριβως τα ιδια. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgku800 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Μα το κάθε κινητο τα δικα του δειχνει. Δεν στελνετε το emotion απο το ενα κινητο στο αλλο. Απλα την στιγμη που καποιος βαζει φατσουλα, στελνετε σαν κατι τετοιο :-) και το κινητο που το περνει το βαζει τη φατσουλα που εχει και αντιπροσωπευει το ιδιο συμβολο. Τα LG δεν εεχουν τετοιες φατσουλες αλλα αλλες που θα τις βρεις πατωντας "εισαγωγη"(η αλλοιως δεξι soft-key) και μετα "εικονας". Αυτες ειναι συμβατες σιγουρα με LG :p και με sumsung κινητα. Για αλλα κινητα αλλων κατασκευαστων δεν το δοκιμασα αλλα ειναι πολυ πιθανο να.. συμβαδιζουν και με SE. Βεβαια το καθε κινητο θα δειχνει τα δικα του emotions αλλα απο οτι νομιζω LG και Samsung χρησιμοποιουν ακριβως τα ιδια. Ελπιζω να βοηθησα. Το κανω αυτο αλλα βγαζει τις εικονες πυο υπαρχουν ηδη στις εικονες μου!δλδ δεν εχει απο μονο του καποιο ΣΑΝ emoticon :confused: Για τα "προβληματα" περι bluetooth καποια βοηθεια? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί για το εν λόγω κινητό? Εγώ έχω την V10b. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 παει για service το κινητακι.σταματησαν στο ασχετο να αναβουν τα πληκτρα του και μερικες φορες πεφτει ο ηχος στις συνομιλιες. Τι να πω. ελπιζω να μου το επιστρεψουν γρηγορα και οχι σε κανενα μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoboFast Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Σχετικα με το bluetooth άν δεν μπορείτε να στείλετε κάποιο αρχείο απλά κάντε pair την συσκευή που θελετε να στείλετε και δεν θα έχετε πρόβλημα (μόνο όταν δεν μπορειτε να στείλετε.. Παράθεση Microsoft Rules !!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί για το εν λόγω κινητό? Εγώ έχω την V10b. Κανείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για συγχρονισμό με το outlook που να δουλεύει σε vista? Αυτό που δίνει η lg δεν μου δουλεύει... Επίσης, η αναβάθμιση γίνεται μόνο στο service ή μπορώ να την κάνω και εγώ στο pc μου? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Μόνο στο service. Btw ποιό firmware έχει το κινητό σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince02 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 καλημέρα σε όλους! λόγω κάποιου προβλήματος πέρασα όλο τον τηλεφωνικό μου κατάλογο στο lg desktop 3.0 αλλά τώρα δεν βρίσκω τρόπο να τον ξαναπεράσω στο κινητό μου!! αν ξέρει καποιος κάτι ας βοηθήσει please!! thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MR_SK0DAS Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 GEIA SAS PAIDIA.EIMAI KAINOYRGIO MELOS KAI ΘELO NA SAS KANO KAPOIES EROTHSEIS SXETIKA ME TO LG KU800!!TO AGORASA TO KINHTO TON APRILIO TOY 07 KAI TO EXO STEILEI 3HS FORES STHN LG GIA NA MOU TO FTIAJEI.EIXA PROBLHMA ME TO BLUETOOTH.DEN ESTELNE.MONO EPAIRNE.KAI ME KANEI DIAKOPES STHN KARTA MNHMHS.THN 2HRH FORA POU TO ESTHLA ME EDOSAN KAINOURGIO ALLA EJAKOLOUUO NA EXO TA ISIA PROBLHMATA.EXO AGANAKTHSH.PEITA MOY KATI!!YPARXEI KAPOIOS POY NA EXEI TA IDIA PROBLHMATA H PAROMOIA??APANTHSTEMOY! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sammyjunior69 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες http://www.timtechs.com/unlocked-lg-ku800-chocolate-prd137.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 GEIA SAS PAIDIA.EIMAI KAINOYRGIO MELOS KAI ΘELO NA SAS KANO KAPOIES EROTHSEIS SXETIKA ME TO LG KU800!!TO AGORASA TO KINHTO TON APRILIO TOY 07 KAI TO EXO STEILEI 3HS FORES STHN LG GIA NA MOU TO FTIAJEI.EIXA PROBLHMA ME TO BLUETOOTH.DEN ESTELNE.MONO EPAIRNE.KAI ME KANEI DIAKOPES STHN KARTA MNHMHS.THN 2HRH FORA POU TO ESTHLA ME EDOSAN KAINOURGIO ALLA EJAKOLOUUO NA EXO TA ISIA PROBLHMATA.EXO AGANAKTHSH.PEITA MOY KATI!!YPARXEI KAPOIOS POY NA EXEI TA IDIA PROBLHMATA H PAROMOIA??APANTHSTEMOY! Χαίρετε... Απ'όσο θυμάμαι, ήχο μπορείς να στείλεις απ'ευθείας από την εξωτερική μνήμη. Εικόνα όμως, θα πρέπει να την περάσεις στη μνήμη της συσκευής πρώτα και από εκεί να την στείλεις. Για βίντεο δεν θυμάμαι. :confused::worry::blink: Για την εξωτερική μνήμη τώρα, τουλάχιστον σε εμένα, όταν κλείνω το πορτάκι κάπως απότομα (άγαρμπα), χάνει η εξωτ. μνήμη την επαφή της με τη συσκευή από το ταρακούνημα. Αν προσπαθήσεις και το κλείνεις πιο απαλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, όπως εγώ. ;) Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μηπως ξερει κανεις πως κανω hard reset τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 μηπως ξερει κανεις πως κανω hard reset τη συσκευη αυτη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ULTRAL Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 FILE DOKIMASE AYTO..... This is a factory reset. On the main screen, type in: 2945#*# 2945#*88110# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ευχαριστω πολυ! δεν ηταν αυτο αλλα εβαλα στο google τον κωδικο που εβαλες και απο κατω ειχε για το δικο μου. ο κωδικος για οποιον θελει να καθαρισει το lg ku800 ειναι 26911147#*# o κωδικος που ανεφερε ο φιλος ισχυει, αλλα για το kg800 ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 παιδια πηρα στη κοπελια μου το Kg 800 το pink.. μηπως ξερετε αν υπαρχει η δυνατοτητα να εχει κλειδωμα πληκτρολογιου με κωδικο Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts