Jump to content

Πώληση σημειώσεων


ioanna_io
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε gmac οπως καταλαβες, την κοπελα και την συμφορουμιτισα ioanna_io , της ενοχλησαν και ενοχλουνται απο το γεγονος οτι καποιος καθεται και κρατα σημειωσεις με κοπο και ιδρωτα,καθοτι μαλ@κας , και οταν τις ζητανε τις δινει σαν μαλ@κας..

 

 

Θα το πω άλλη μαι φορά!

Το topic το δημιούργησα επειδή με ενοχλεί το γεγονός, ότι ο φωτοτυπάς πουλάει τις σημειώσεις κάποιου χωρίς να ρωτήσει και σε εξωπραγματικές τιμές! Το οποίο πιστεύω ότι είναι εκμετάλλεση! Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το κάνει για να βοηθήσει τα καημένα τα παιδάκια που δεν πάνε στις παραδόσεις για να μπορέσουν να περάσουν το μάθημα!

 

Όσο για το άλλο θεμά, που ήρθε από την κουβέντα, αν θα πρέπει δηλαδή να δίνουμε σημειώσεις σε συμφοιτητές μας! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Όπως έχω ζητήσει εγώ, έχουν ζητήσει και από μένα. Και άτομα που δεν έκανα παρέα. Αλλά τουλάχιστον όταν βλεπόμασταν στη σχολή λέγαμε ένα γεια!

Αυτό που με ενοχλεί είναι ενα με γράφουν εντελώς και στην αρχή της εξεταστικής να με πέρνουν όλο χαρά τηλέφωνο, και τι κάνεις, να βγούμε καμιά φορά και και και... και στο τέλος! Α! τίποτα σημειώσεις έχεις?

Δηλαδή δεν κατάλαβα! Με περνάς για χαζή???

Θέλω διακοπές!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 81
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρκαι στην τελικη βοηθατε παιδια που δεν εχουν χρονο να παρακολουθησουν....
Αυτό ήταν το καλύτερο απ'ολα :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

 

Φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά είναι η παροιμία που ταιριάζει πιο πολύ στη φίλη σου Ιωάννα... ειδικά αν τα πηγαίνεις σε φωτοτυπάδικο που ζει απ'τους φοιτητές κ τις σημειώσεις τους ;)

 

Δυστυχώς έκανε το λάθος ν'αφήσει το τετράδιο απρόσεχτο οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει ανεκμετάλλευτο απ'τον "ανιδιοτελή" φωτοτυπά :O

 

Προσωπικά θα πήγαινα να τον κράξω μόνο κ μόνο επειδή οι φωτοτυπίες θα έπρεπε να έχουν πάνω τ'ονομά μου :rolleyes: και δεύτερον να ζητήσω δωρεάν φωτοτύπηση για μένα, εφ όρου ζωής :D

Link to comment
Share on other sites

Είναι συχνό το φαινόμενο το να έχει κάποιος έχει αλληλοκαλυπτόμενα μαθήματα και να μπορεί να τα παρακολουθήσει όλα. Δε σημαίνει πως ο λόγος που δεν παρακολουθείς ένα μάθημα, είναι πάντα η βαρεμάρα. Βέβαια στο 80% των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει :p, αλλά ντάξει, μην τα βάζουμε και όλα στο ίδιο τσουβάλι...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Meno se auti ti perioxi ke pernao kathimerina apo eki.Spoudazo pliroforiki se tei alis polis ke ida oti exi kapia endiaferonta mathimata tou kladou mou alla telika den agorasa tpt giati ta exofila den exoun kamia sxesi me to periexomeno tous(poli kakogramenes) ke ine poli epifaniakes.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Ρε παιδια ξερουμε ποιο ειναι το μαγαζι?Μη φανταστειτε...οχι δε θελω σημειωσεις...απλα να μωρε,κοπροσκυλιαζα λιγο κανα χρονο τωρα και ειμαι πλεον τριτο ετος κ lost in Πα.Πει!!!:lol: :lol: :lol: Ρε αυτα ειναι βλακειες κ ο φωτοτυπας θελει κραξιμο χοντρο,αλλωστε δεν χρειαζεται να εκμεταλευεται καποιος τους αλλους για να εχει σημειωσεις.Ειμαι τριτο ετος,μεχρι τωρα δουλευα αλλα σταματησα φετος κ δεν χρειαστηκε να "αγορασω σημειωσεις" ποτε, οπως ειπε κ η κοπελα,αρκει να εχεις λιγο "αξιοπρεπεια" και να μην θυμασαι τα ατομα που ειναι διατεθειμενα να σε βοηθησουν μονο στην αναγκη...Παντως γενικα εχω παρατηρησει οτι τα φωτοτυπαδικα κοντα στη σχολη κανουν χρυσες δουλειες και μας χρεωνουν ο,τι θελουν.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...