SlRator Δημοσιεύτηκε September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2006 Gia sas thelo na kano ena diktio wifi gia na dino sto kinito mou internet meso wifi ti tha xriasto mia karta diktiou asimarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εξαρταται τι έχεις φίλε μου!!! Γενικά για να δίνεις στο κινητό σου ιντερνετ μεσω wifi ή θα πρέπει να βάλεις μια ασύρματη κάρτα στον υπολογιστη σου (στην περιπτωση αυτη ο υπολογιστης σου θα πρεπει να ειναι ανοιχτος) ή θα πρέπει να βάλεις ενα ασυρματο router (ωστε να μην χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Για πιο λογο να χρειαζεσαι κατι τετοιο; Εγω σπιτι εχω Wi-fi network,αλλα μιλαμε για 3 Pcs ,και 1 notebook...αν και εχω το 9500 και το PSP που εχουν wi-fi δεν τα χρησιμοποιησα ποτε για σερφαρισμα στο ΝΕΤ! Παντως θα προτινα ενα wireless router ΚΑΙ μια καρτα wireless στο desktop PC για να κανεις ενα κανονικο δικτυο και να ενωνεις οτιδηποτε αγορασεις μελλοντικα που εχει wi-fi. Παντως αν θα μπεις σε αυτη τη διαδικασια μονο και μονο για να δινεις access στο κινητο σου,θα σου συνιστουσα να μην το κανεις! Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 vasika tha paro dio asirmates kartes ditiou 20e kai tis dio kai rotao gia na xero ama tha sidethoun kai me to kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts