moment_v Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καλημέρα Θα γράφει ελληνικά. Ελληνικό μενού δεν έχει σε καμία περίπτωση Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καλημερα σε ολους, θελω να κανω αλλαγη προγραμματος στο Blackberry Pearl ενος φιλου. Το εχει παρει απο Ιταλια. Δεν εχει μεσα Ελληνικα. Αν το αναβαθμισω με το παραπανω προγραμματακι θα βρεθει λυση ή θα μπλεξει τα πραγματα περισσοτερο? Όταν σου βγάλει την οθόνη με τις εφαρογές που θέλεις να περάσεις μην ξεχάσεις να επιλέξεις τα ελληνικα σαν input language! Επίσης για το πως κάνεις αναβάθμιση δες το FAQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Για κάποια κοπέλα που δε την ενδιαφέρει τόσο πολύ τι επαγγελματικές δυνατότητες έχει κάποιο κινητό, παρά μόνο να κάνει update στο Twitter, Facebook, να μπαίνει στο MSN να ελέγχει καμιά φορά τα email και να το χρησιμοποιεί με καρτοκινητό, το 8110 μπορεί να τα κάνει όλα αυτά? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Όχι, γιατι όλα αυτά που ζητάς χρειάζονται BIS και το καρτοκινητό δε στο παρέχει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Μάλιστα, γενικά, δηλαδή, κανένα BlackBerry δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καρτοκινητό και να παρέχει τις παραπανω υπηρησίες, ε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Στην Ελλάδα δυστυχώς όχι... εγώ το έχω με καρτοκινητό στην Αγγλία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Software Name: BlackBerry Handheld Software v4.5.0.302 (Multilanguage) File Name: 8110M_PBr4.5.0_rel302_PL2.7.0.105_A4.5.0.180_Vodaf one_UK.exe Download Size: 98.108 MB Language: English Published Date: 11/16/2009 Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lionsdale Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα Θα γράφει ελληνικά. Ελληνικό μενού δεν έχει σε καμία περίπτωση Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούργιος εδω. κι εγω εχω ενα BB 8100 και μολις του εκανα update v4.5.0.55 platform 2.7.0.68 απο το desktop manager. και ηλπιζα οτι θα εχω και ελληνικο μενου. δυστυχως δεν βρεικα μεσα. τωρα τι μπορω να κανω??? ας μου πει κανεις Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts