dBpanos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εγω δεν μπορω να το εγκαταστησω το toolbar αυτο... Αν και στην αρχη το ειχα, μετα που απεγκατεστησα τον Fierefox και τον επανεγκατεστησα το κατεβαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα χωρις ομως να γινεται η εγκατασταση με επιτυχια.. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. Κανεις αλλος αναλογη εμπειρια...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ama ekanes install/unistall poles fores poli pi8anon kati na pige strava stin diadikasia... Ala giati to ekanes afto? An den mporis na sini8isis tin emfanisi tis toolbar ston browser sou mporis na tin kripsis kai pali opote 8es na tin xanaemfanisis: Provoli --> grames ergalion --> connectbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 το κατεβασα και ειναι τρομερο!!! πολυ καλη δουλεια!!!!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 το κατεβασα και ειναι τρομερο!!! πολυ καλη δουλεια!!!!!! :cool: Efxaristo poli file, oti mporo kano, kamia ali protasi gia sta8mo ? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Na sas enimeroso pos pleon mporite na akoute kai ta podcasts sas meso tou radio player tis connectbar. Xexaste ta enoxlitika minimized para8ira kai ta url, akouste to agapimeno sas podcast elef8era tin ora pou surfarete sto net meso tis mparas mas. Dekti ka8e protasi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Πάω να κατεβάσω την toolbar για mozilla και μου λέει ότι ο Firefox εμποδίζει τη σελίδα να εγκαταστίσει λογισμικό.Πάω στην επεξεργασία επιλογών και βάζω να επιτρέπεται η ιστοσελίδα αλλά πάλι το ίδιο μου λέει.Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Πάω να κατεβάσω την toolbar για mozilla και μου λέει ότι ο Firefox εμποδίζει τη σελίδα να εγκαταστίσει λογισμικό.Πάω στην επεξεργασία επιλογών και βάζω να επιτρέπεται η ιστοσελίδα αλλά πάλι το ίδιο μου λέει.Τι πρέπει να κάνω? Xmm, mou fenete exi xanafer8i tetio provlima, distixos aftin tin stigmi den ime se 8esi na gnorizo, emena mia xara mou egatasta8ike. 8a do an mporeso na ma8o tpt ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvales Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Τον PLANET 99.5fm τον εχει? Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πραγματικά είναι πολύ καλή και διευκολύνει πάρα πολύ!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Υπάρχει πουθενά αλλού να την κατεβάσω από εκεί, γιατί δεν με αφήνει ο mozilla να την κάνω εγκατάσταση όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 ...Επίσης να προσθέσω, πως το χρησιμοποιώ εδώ κ πολύ καιρό κ με έχει βολέψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts