kiriakoulis Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 paides xrisimopoiw to ulead 10 gia n a grapsw dvd apo dvc alla to grafw se 120 lepta se 1 dvd p to kanoniko einai 60. to provlima p exw einai pws den sigxrinizontai ta logia me to stoma. ti kanoume allazoume programma (k an nai me poio) i iparxei allo kolpo. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Για να καταλαβω...οταν αντιγραφεις dvd (τ@ινια) δε συχρονιζονται τα λογια? Αν ειναι αυτο μπορεις να χρησιμοποιησεις το dvdshrink 3.2 και το nero burning rom:worry: Aν δε καταλαβα καλα εξηγησε μου λιγο καλυτερα τι εννοεις;) ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. September 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 auto akrivws.alla oxi mono se dvd alla k otan apo8ikeusw to dvd ston skliro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Τοτε χρησιμοποιησε τα προγραμματα που ηδη σου προτεινω...Εγω αυτα εχω και δεν εχω κανενα προβλημα! Το shrink 3.2 ειναι freeware και θα το βρεις στη google. Για το nero(αν δε το εχεις) PM me:) Ή οποιο αλλο προγραμμα εχεις που γραφει video_ts... Δοκιμασε και πες μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. September 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 ok thx alla epeidi einai 7 wres oles oi kassetes k to gafi se morfi DV dil AVI m pernei 13 gb tin wra k egw exw mono 80 ek twn opoiwn ta 60 xrisimopoiimena. mipws iparxei kamia alli morfi eksisou kali se poiotita? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. September 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 einai k auti mia lisi http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=826&Product_Id=322782 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 13gb σε AVI???:blink: Ειναι παρα πολυ!!! Μπορεις βεβαια καθε φορα που περνας την μια ταινια να την ανοιγεις με το vobsub (http://www.videohelp.com/download/VobSub_2.23.exe) και με τις επιλογες που εχει να την συμπιεζεις (και εικονα και ηχο-ο ηχος 'πιανει' πολυ χωρο) και δ θα χασεις απο ποιοτητα;) Πολλες φορες αυτο κανω και βαζω κωδικοποιηση εικονας σε divX και ηχο σε mpeg-3(mp3) και ενω η ποιοτητα δ χαλαει, το μεγεθος ελαχιστοποιειται αρκετα... Αλλη μορφη που να προσφερει το ιδιο μεγεθος-ποιοτητα δ νομιζω να υπαρχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts