neten Δημοσιεύτηκε September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2006 Πρόσφατα απέκτησα ένα laptop και εγκατέστησα το ZoneAlarm Security Suite το οποίο με είχε βολέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Όμως το laptop έχει ένα σωρό υπηρσίες updates από προγράμματα που είχε πάνω καθώς και συνεχές updating από τα XP. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, το Z. Alarm μου έχει σπάσει τα νεύρα ζητώντας συνεχώς επιβεβαίωση για το αν θα προχωρήσει στα updates παρόλο που επιλέγω να "θυμάται" και να επιτρέπει τα updates σε αυτά τα προγράμματα. 1)Να επαναεγκαταστήσω το Z Alarm?? 2)Nα δοκιμάσω άλλη security suite (το zonealarm πάντως στο desktop λειτουργεί καλά) 3)Να κλείσω όλα τα updates και κάθε τόσο να κάνω manual update αφού θα έχω κλείσει πρώτα το z alarm? Έχετε κάποια γώμη;; :) Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Distixws me tin ekdosi 6.5xxx tou Zonealarm panta tha se rwtaei tin wra tou installation (nea programmata, drivers etc etc).. epeidi vasika allazei i domi tou systimatos kai se rwtaei an thes na to afisei.. Paraxeno kai sto desktop PC den se eidopoia.. mipws den exeis to 6.5 sto allo pc? Pantws an vreis tropo na min rwta se tetia installs pes mas tin kai emas! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Την τελευταία έκδοση έχω και στο desktop αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί έχω κλειστές τα περισσότερα updates. Απλά τώρα το laptop θέλω να το έχω ενημερωμένο. Αυτό συμβαίνει με το Ζ Alarm μόνο ή όποια security suite και να βάλλω θα με ζαλίζει με κάθε update από drivers και προγραμματάκια μέχρι και τις ενημερώσεις των XP? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μπορείς να βάλεις το free zone alarm και όχι το pro. To free δεν έχει τον alert advisor που κοιτάει για τα προγράμματα που εγκαθίστανται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βάλει το ZA Suite και τελικά ξανάεβαλα το ZA Antivirus. Εκτός απο αυτό το πρόβλημα που αναφέρεται ποτέ δεν κατάφερα να συνδεθώ στο Irc. Δοκίμαζα διάφορα rules αλλά τελικά λύση δεν βρήκα. Ετσι επέστρεψα στην απλή έκδοση που δεν χρειάζεται τόσες πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 μα είναι δυνατόν ένα τόσο δημοφιλές πρόγραμμα διεθνώς να μην έχει προβλέψει ότι ο κόσμος κάνει updates? Και εντάξει πες ότι κάποιο πρόγραμμα είναι περίεργο και δύστροπο και δε συνεργάζεται καλά με το zone alarm. Όμως εδώ μιλάμε για updates από τα ίδια τα windows, έλεος. Εκτός και αν κάτι δεν κάνουμε εμείς σωστά... Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts