angelina_22 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonW810i/R4CE Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Exthes apektisa to NEW YORK NIGHTS... Kollisa kai simera to oloklirwsa... Kalo mou thimise to THE SIMS... Kamia protasi gia kanena paixnidaki? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonW810i/R4CE Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Exthes apektisa to NEW YORK NIGHTS... Kollisa kai simera to oloklirwsa... Kalo mou thimise to THE SIMS... Kamia protasi gia kanena paixnidaki? Ice Age 2... Απλά τέλειο!!! επίσης εγώ έχω κολλήσει με το Lemonade Tycoon... Όχι πως είναι κάτι το συγκλονιστικό αλλά εμένα μου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ice Age 2... Απλά τέλειο!!! ... Συμφωνώ μαζί σου απίθανο παιχνίδι το ice Age 2! Το κατέβασα από το site σου. Αλήθεια πόσες level έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Συμφωνώ μαζί σου απίθανο παιχνίδι το ice Age 2! Το κατέβασα από το site σου. Αλήθεια πόσες level έχει; Εγώ το έφτασα στο 16, κόλλησα και το παράτησα γιατί δεν έχω χρόνο ;) Αλλά κάπου εκεί τελειώνει νομίζω αν κρίνω από τις οδηγίες που δίνει στην αρχή κάθε level... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Βρε παιδια το εψαχνα να το βρω το ice age2 αλλα δεν το βρισκω... Λετε να μην ειναι διαθεσιμο για το w810????????Κατεβασα τελικα ενα με τον garfield καλο φαινεται!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Βρε παιδια το εψαχνα να το βρω το ice age2 αλλα δεν το βρισκω... Λετε να μην ειναι διαθεσιμο για το w810????????Κατεβασα τελικα ενα με τον garfield καλο φαινεται!!!! Για το ice age 2 μπες στο wap site του Χρήστου στην κατήγορία mygames http://mychris.mcommunity.biz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Συγκεκριμένα εδώ: http://en.mcommunity.biz/p.php3?u=mychris&p=13174926&splitlinks=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Geia! Xerei kaneis pou mporw na vrw to "Who Wants To Be A Millonaire?" alla sthn ellhnikh tou ekdosh?? thanx!:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ "τάβλι" για NOKIA 6280? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1316; el; U; ssr)) Ο σύνδεσμος με τα παιχνίδια πλέον δε λειτουργεί. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω κατεβασα ενα με το Μπομπ το σφουγγαρακι πολυ βλακεια βαρετο!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω κατεβασα ενα με το Μπομπ το σφουγγαρακι πολυ βλακεια βαρετο!!!!!! Tόσα παιχνίδια υπάρχουν. Κατέβασε καποιο καλό...Τι παιχνίδι σου αρέσει? Αν δεν το έχεις να σου δώσω το λινκ να το κατεβάσεις απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Tόσα παιχνίδια υπάρχουν. Κατέβασε καποιο καλό...Τι παιχνίδι σου αρέσει? Αν δεν το έχεις να σου δώσω το λινκ να το κατεβάσεις απευθείας. δωσε το link! δωσε το link! δωσε το link! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 δωσε το link! δωσε το link! δωσε το link! :p Aπο ποιο συγκεκριμένο παιχνίδι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Aπο ποιο συγκεκριμένο παιχνίδι??? δωστε ο,τι εχετε ευχαριστηση αγαπητε μητσε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 δωστε ο,τι εχετε ευχαριστηση αγαπητε μητσε!:D ΟΚ. Θα ψάξω να βρω τα καλύτερα παιχνιδια που κυκλοφορουν και θα σου δώσω τα λινκ να τα κατεβάσεις. Το ψάξιμο θα αρχίσει σε λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1316; el; U; ssr)) δωστε ο,τι εχετε ευχαριστηση αγαπητε μητσε!:D ΟΚ. Θα ψάξω να βρω τα καλύτερα παιχνιδια που κυκλοφορουν και θα σου δώσω τα λινκ να τα κατεβάσεις. Το ψάξιμο θα αρχίσει σε λίγο :) Σε ευχαριστώ παρά πολύ, θα τα κατεβάσω μόλις ανεβάσεις τους συνδέσμους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σε λίγη ώρα θα μπουν νέοι σύνδεσμοι παιχνιδιών για τον φιλο που μου ζήτησε παραπάνω. Αν θέλει κανείς κάποιο παιχνίδι ας γράψει τι παιχνίδι θέλει ,την μάρκα κ το μοντέλο του κινητού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Δοκιμάστε αυτο το παιχνίδι αν παίζει στην συσκευή σας. Αν παίζει πείτε το να βάλω κι αλλά. King kong=> http://rescrew.wen.ru/a/kingkong160.jar . Για να εμφανιστεί το σήμα της λήψης θα πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Σε μένα πάντως λέει Not found και βγάζει κάτι ρώσικα, παλικάρι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Σε μένα πάντως λέει Not found και βγάζει κάτι ρώσικα, παλικάρι :p Τώρα παλικάρι για δοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.70) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Δοκιμάστε αυτο το παιχνίδι αν παίζει στην συσκευή σας. Αν παίζει πείτε το να βάλω κι αλλά. King kong=> http://rescrew.wen.ru/a/kingkong160.jar . Για να εμφανιστεί το σήμα της λήψης θα πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Prospathisa na to katevasw apo wap, alla adynaton... Giati; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.70) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Prospathisa na to katevasw apo wap, alla adynaton... Giati; Θα πρέπει να περιμένεις. Πάντως εγώ το κατέβασα κανονικά. Είναι 196ΚΒ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θα πρέπει να περιμένεις. Πάντως εγώ το κατέβασα κανονικά. Είναι 196ΚΒ νομίζω. μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος για αποθηκευση στο κινητο, αλλα αυτο δε γινεται. εχω περισσοτερο απο 300kb ελευθερα για Games! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Προσωπικά δεν ξανακατεβάζω παιχνίδι απο την ΤΙΜ. Σήμερα με χρεώσανε τρεις φορές για ένα παιχνίδι, χωρίς να κάνω κάτι λάθος (το λέω για να προλάβω κάποιους που θα μου πουν ότι το κατέβασα πολλές φορές). Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν, αλλά σε ένα κατάστημα ΤΙΜ που πήγα σήμερα για να πάρω κάρτα ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν πρόκειται να πάρω τα 12 ευρώ πίσω με τίποτα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για το παραπάνω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts