chris_2005 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Καλά ε Μήτσο βρες κι άλλους τέτοιους τρόπους να μας βρίσκεις παιχνίδια!! :p :lol: Αλλά τι να περιμένεις από τους Ρώσους; Θα κάνουν και τίποτα καλό άραγε; Φαινότανε από την αρχή το Link. Το είδατε εκείνο το 666; Αυτό τα λύνει όλα!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ποιός ξέρει τώρα... μπορεί να μου μολύνανε και τον υπολογιστή :blink: :worry: :mad: :cold: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 The sims 2=> http://moto-px.wen.ru/GAMES/Sims2/SIMS2Mobile.jar και Monopoly=> http://set666.wen9.org/games/monopoly.jad Σε μένα πάντως δεν κατεβαίνουν... Μου λέει Not found στο The Sims 2. Επίσης η Monopoly είναι jad αρχείο. Σε jar δεν το έχει; Εγώ θα σκάσω ρε παλικάρι. Πως καταλαβαίνεις ρώσικα!!! :p EDIT: και στο άλλο μου λέει not found. Από Η/Υ... Πάντως δεν είμαι Ρώσος! Σε αυτα τα αρχεία βρε παλικάρι τα βρήκα διαθέσιμα! Ποιός ξέρει τώρα... μπορεί να μου μολύνανε και τον υπολογιστή :blink: :worry: :mad: :cold: :p Σου είπε κανείς να μπεις από υπολογιστή; kai mena to idio mou leei, distixos...... Δοκίμασε να κατεβάσεις παραπάνω. Είχα κάνει λάθος. Τα παραπάνω λινκ λειτουργούν τα εχω δοκιμάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγω το εχω κατεβασει εχω αποκτησει ολα τα skills εχω κανει φιλους και τους εξι που εχει μεσα εχω αγορασει τα παντα και τωρα το βαρεθηκα γιατι μονο δουλευει και τα wants ειναι μονο αγκαλιες φιλια γαμο-διαζυγιο... Μολις παντρευεσαι πρεπει να χωρισεις μολις χωρισεις να ξαναπαντρευτεις αυτο γινετε συνεχεια δεν εχει καμια εξελιξη ουτε με δουλεια ουτε με αγορες!!!!!! Αλλα ειναι καλο μεχρι να φτασω εδω ειχα κολλησει... Τωρα παιζω το Paris Hilton's Diamond Quest και σειρα εχει το New York Nights... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το 'χω απορία στο Paris Hilton τι παίζεις; Παίζεις την Paris; Μήπως έχει και τον Paris;;;; :p Όχι το λέω γιατί αν έχει όλους τους έρωτές της, δεν θα μπορέσεις να το τερματίσεις ποτέ το παιχνίδι!!! Μιας και πιάσαμε τα κολλήματά μας εγώ τώρα έχω κολλήσει με το Ice Age 2 (το οποίο περιμένω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το βγάλουν σε DVD να πάω να το αγοράσω...) και με το Lemonade Tycoon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Καταρχην φιλε μου δεν παιζεις με την paris κανεις τριλιζες με χρωματιστα διαμαντια και οταν τερματισεις καθε level κερδιζεις διαφορα αντικειμενα απο καθε προορισμο... Εχει ενα αλμπουμ που συλλεγεις αυτα τα αντικειμενα πχ τροπαια,γυαλια ηλιου,το σκυλακι κτλ... Το μονο που εχει σχεση με την paris ειναι οτι σε ενα επιπεδο οταν βγαζεις τη σκηνη σου βγαζει μια φωτογραφια της (οχι βεβαια προκλητικες κανονικες φωτο) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Καταρχην φιλε μου δεν παιζεις με την paris κανεις τριλιζες με χρωματιστα διαμαντια και οταν τερματισεις καθε level κερδιζεις διαφορα αντικειμενα απο καθε προορισμο... Εχει ενα αλμπουμ που συλλεγεις αυτα τα αντικειμενα πχ τροπαια,γυαλια ηλιου,το σκυλακι κτλ... Το μονο που εχει σχεση με την paris ειναι οτι σε ενα επιπεδο οταν βγαζεις τη σκηνη σου βγαζει μια φωτογραφια της (οχι βεβαια προκλητικες κανονικες φωτο) Αλλά κατά τα άλλα καμία σχέση... :p Πάντως ευτυχώς που δεν έχει τους έρωτές της γιατί... κάηκες!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Πραγματικα ωραιο παιχνιδακι ωραια γραφικα και κολλας!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Έχετε κατεβάσει κάποιο παιχνίδι από το TIM plus; Τώρα... μέσω αναζήτησης στο google βρίσκουμε τα δικά μας παιχνίδια χωρίς επιπλέον χρέωση! Αλλά επειδή μερικές σελίδες από την αναζήτηση είναι στα ρώσικα αφήστε εδώ το όνομα του παιχνιδιού που θέλετε , την μάρκα και το μοντέλο του κινητού σας και θα σας δώσω το λινκ να το κατεβάσετε κατευθείαν! Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα ας κλειδωθεί το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 1. στα παιχνίδια που κάνεις αναζήτηση δεν βάζεις στο τέλος java αλλά .jar 2. είναι προτιμότερο να κάνεις αναζήτηση στα briefcase tou pathfinder το εξής: .jar και θα σου εμφανίσει χιλιάδες παιχνίδια και στα ελληνικα όλα! γιατί αν δεν ξέρει ο aflaouras ποιος ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 1. στα παιχνίδια που κάνεις αναζήτηση δεν βάζεις στο τέλος java αλλά .jar 2. είναι προτιμότερο να κάνεις αναζήτηση στα briefcase tou pathfinder το εξής: .jar και θα σου εμφανίσει χιλιάδες παιχνίδια και στα ελληνικα όλα! γιατί αν δεν ξέρει ο aflaouras ποιος ξέρει; Για δώσε την url! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Για δώσε την url! Πας εδώ, http://briefcase.pathfinder.gr/, και πάνω δεξιά γράφεις αυτό που θέλεις... οντως βρήκα πολλά παιχνίδια... Το θέμα είναι οτι δεν έχω αυτη τη στιγμή τη δυνατότητα να τα φορτώσω μέσω καλωδίου στο κινητό.... Μήπως ξέρει κανείς κάποιο Site στο νετ να τα φορτώσω εκεί και έπειτα να μου δώσει το λινκ και μετά να το κατεβάσω μέσω WAP στο κινητό μου????? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Βρήκε κανείς το Monopoly Tycoon; Εγώ βρήκα μόνο το Monopoly... Επίσης δεν μπορώ να βρω το Zoo Tycoon 2 Mobile. Αν κάποιος μπορεί... edit: τα βρήκα by myself! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Πηγα να κατεβάσω παιχνίδια από το pathfinder.gr μέσω αναζήτησης και μου λέει ότι δεν υποστηρίζετε το κινητό. Αυτό είναι μύνημα κινητού και όχι ιστοσελίδας. Και όταν παταω αποθήκευση αποθηκεύεται στην κατηγορία 'αλλά' :blink: :wacko: Το θέμα είναι οτι δεν έχω αυτη τη στιγμή τη δυνατότητα να τα φορτώσω μέσω καλωδίου στο κινητό.... Μήπως ξέρει κανείς κάποιο Site στο νετ να τα φορτώσω εκεί και έπειτα να μου δώσει το λινκ και μετά να το κατεβάσω μέσω WAP στο κινητό μου????? φυσικά. Μπορείς να μπεις από το κινητό σου μέσω opera mini! Αλλά με την έκδοση 2.0 όπου μπορείς να κατεβάζεις και αρχεία. Η λήψη του παιχνιδιού γίνετε με gwap ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ειναι απλο πας στο φάκελο άλλα και το μετονομάζεις. βάζεις στο τέλος δηλαδή .jar αν για παράδειγμα κατεβάσεις το 54326 το μετονομάζεις σε 54326.jar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ειναι απλο πας στο φάκελο άλλα και το μετονομάζεις. βάζεις στο τέλος δηλαδή .jar αν για παράδειγμα κατεβάσεις το 54326 το μετονομάζεις σε 54326.jar Tο έκανα αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στα άλλα ακόμα είναι αποθηκευμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Tο έκανα αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στα άλλα ακόμα είναι αποθηκευμένο. Από τον WAP Browser δεν μπορείς; Ασ' τον τον Opera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Από τον WAP Browser δεν μπορείς; Ασ' τον τον Opera... Δεν έχει κάποια σημασία το ίδιο είναι. Αφού από την όπερα εχω κατεβάσει κι αλλά αρχεία τα οποία αποθηκεύτικαν επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Δεν έχει κάποια σημασία το ίδιο είναι. Αφού από την όπερα εχω κατεβάσει κι αλλά αρχεία τα οποία αποθηκεύτικαν επιτυχώς. Ε, αφού δεν έχει σημασία κατέβασέ το από εκεί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Ε, αφού δεν έχει σημασία κατέβασέ το από εκεί ;) Έλα όμως που λέει ότι δεν υποστηρίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Έλα όμως που λέει ότι δεν υποστηρίζεται! Ε τότε χεσ'το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Ε τότε χεσ'το! Δεν με πειράζει εξάλλου ξέρω πολλά σιτες με παιχνίδια για το κινητό μου. Τότε αστο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. September 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παιδια εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω απο όπερα... βοηθήστε λίγο ..... κανα σαιτ να το κανω απλοουντ και μετα να το βάλω το λινκ να το κατεβάσω απο το κινητο δεν υπαρχει??? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παιδια εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω απο όπερα... βοηθήστε λίγο ..... κανα σαιτ να το κανω απλοουντ και μετα να το βάλω το λινκ να το κατεβάσω απο το κινητο δεν υπαρχει??? εαν έχεις προσωπικό site... Ή αν έχεις web space... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) παιδια εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω απο όπερα... βοηθήστε λίγο ..... κανα σαιτ να το κανω απλοουντ και μετα να το βάλω το λινκ να το κατεβάσω απο το κινητο δεν υπαρχει??? Δοκίμασε με το browser της συσκευής σου να κατεβάσεις από wap.getjar.com τον opera v.2.0 που που δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζεις αρχεία όλων των τύπων στη συσκευή σου αμέσως... Η προηγούμενη έκδοση του opera δεν επέτρεπε κατέβασμα αρχείων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts