honda_100 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 οταν λες να ανοιξω καρτερ ενοεις να το δοσο για να τον φανε απο μεσα οστε να χοραει πιο μεγαλος στροφαλος? αμα δεν τον ανοιξω τι στροφαλο μπορο να βαλω? οχι για τον κυλινδρο ελεγα... εσυ τι στροφαλο λες να βαλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elninio5112 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 δεν ξερω ακομα. αλλος μου λεει βαλε απο αστρεα γνησιο αλλος μου λεει να βαλω μακρυ δεν ξερο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 δεν ξερω ακομα. αλλος μου λεει βαλε απο αστρεα γνησιο αλλος μου λεει να βαλω μακρυ δεν ξερο ακομα. αν το κανεις 52mm βαλε 90αρι στροφαλο...νομιζω οτι ο στροφαλος του αστρεα δεν κανει στο παπι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elninio5112 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 μου ειπαν οτι κανει παντος οσοι το ειδαν. για ανοιγμα καρτερ δεν μου ειπαν. ολα απο το αστρεα τεριαζουν κουτι. αλλα πια ι διαφορα σε χιλιοστα εχει ο μαμα στροφαλος με τον μακρυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts