Barimagas Δημοσιεύτηκε August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2006 Μετα απο format πηγα να περασω στον υπολογιστη κατι ταινιες και διαπιστωσα ότι ενώ ειχα κανει το ripping μαζι με τους υποτιτλους αυτοι δεν εμφανιζονται στην ταινια. Θυμαμαι πριν το format κατι ειχα εγκαταστησει και εμφανιζονταν, ένα codec δεν θυμαμαι τι ηταν. Εχω προβλημα μπορειται να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Αν κατάλαβα καλά, δεν σου εμφανίζονται οι υπότιτλοι σε dvd που έχεις ήδη αντιγράψει; Κι εγώ το παθαίνω. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφάνιζε υπότιτλους. Κανένα video player που έχω. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με τις ταινίες/ σήριαλ που έχω μέσα στον υπολογιστή. Αν το αντιγράψω σε dvd και μετά το δω στον υπολογιστή, μια χαρά φαίνονται οι υπότιτλοι. Σε dvd player έχεις δοκιμάσει να δεις αν εμφανίζονται οι υπότιτλοι; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Αν κατάλαβα καλά, δεν σου εμφανίζονται οι υπότιτλοι σε dvd που έχεις ήδη αντιγράψει; Κι εγώ το παθαίνω. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφάνιζε υπότιτλους. Κανένα video player που έχω. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με τις ταινίες/ σήριαλ που έχω μέσα στον υπολογιστή. Αν το αντιγράψω σε dvd και μετά το δω στον υπολογιστή, μια χαρά φαίνονται οι υπότιτλοι. Σε dvd player έχεις δοκιμάσει να δεις αν εμφανίζονται οι υπότιτλοι; Δεν εχω dvd player για να το δοκιμασω παντως στον υπολογιστη δεν παιζουν και που το εγραψα σε dvd παλι τα ιδια. Παραξενο πριν να κανω format ολα δουλευαν ρολοι αλλα τωρα εχω νευριασει δεν μπορω να κανω την δουλεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση στο Player σου; (σχετικά με τους υπότιτλους) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση στο Player σου; (σχετικά με τους υπότιτλους) To εχω ψαξει σου λεω δεν γινεται με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Κατέβασε το ffdshow πιθανών να τελειώσουν εκεί το προβλήματα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 εχεις κατεβασει καποιο πακετο?το K-Lite Codec Pack ειναι το καλυτερο.αυτο να κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αυτο θελεις. VobSub v2.23 http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Αυτο θελεις. VobSub v2.23 http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm Το κατέβασα κ το εγκατέστησα. Τώρα τι ???? Πως συγχρονίζουμε τους υπότιτλους μέσα στην ταινία ?? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61061 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts