Jump to content

Εμφανιση υποτιτλων

Barimagas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο format πηγα να περασω στον υπολογιστη κατι ταινιες και διαπιστωσα ότι ενώ ειχα κανει το ripping μαζι με τους υποτιτλους αυτοι δεν εμφανιζονται στην ταινια. Θυμαμαι πριν το format κατι ειχα εγκαταστησει και εμφανιζονταν, ένα codec δεν θυμαμαι τι ηταν. Εχω προβλημα μπορειται να βοηθησετε?

Αν κατάλαβα καλά, δεν σου εμφανίζονται οι υπότιτλοι σε dvd που έχεις ήδη αντιγράψει;

Κι εγώ το παθαίνω. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφάνιζε υπότιτλους. Κανένα video player που έχω. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με τις ταινίες/ σήριαλ που έχω μέσα στον υπολογιστή. Αν το αντιγράψω σε dvd και μετά το δω στον υπολογιστή, μια χαρά φαίνονται οι υπότιτλοι.

Σε dvd player έχεις δοκιμάσει να δεις αν εμφανίζονται οι υπότιτλοι;

Destiny found.

Αν κατάλαβα καλά, δεν σου εμφανίζονται οι υπότιτλοι σε dvd που έχεις ήδη αντιγράψει;

Κι εγώ το παθαίνω. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφάνιζε υπότιτλους. Κανένα video player που έχω. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με τις ταινίες/ σήριαλ που έχω μέσα στον υπολογιστή. Αν το αντιγράψω σε dvd και μετά το δω στον υπολογιστή, μια χαρά φαίνονται οι υπότιτλοι.

Σε dvd player έχεις δοκιμάσει να δεις αν εμφανίζονται οι υπότιτλοι;

Δεν εχω dvd player για να το δοκιμασω παντως στον υπολογιστη δεν παιζουν και που το εγραψα σε dvd παλι τα ιδια. Παραξενο πριν να κανω format ολα δουλευαν ρολοι αλλα τωρα εχω νευριασει δεν μπορω να κανω την δουλεια μου

Μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση στο Player σου; (σχετικά με τους υπότιτλους)
Destiny found.

Μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση στο Player σου; (σχετικά με τους υπότιτλους)

To εχω ψαξει σου λεω δεν γινεται με τιποτα

εχεις κατεβασει καποιο πακετο?το K-Lite Codec Pack ειναι το καλυτερο.αυτο να κατεβασεις

Το κατέβασα κ το εγκατέστησα.

Τώρα τι ????

Πως συγχρονίζουμε τους υπότιτλους μέσα στην ταινία ??

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(