konosbak Δημοσιεύτηκε August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2006 χαιρεται θελω να αγορασω ενα DVD-RW εξωτερικο για να το χρησιμοποιω στο laptop, γιατι ετσι οπωσ παω θα το ξεπατωσω αυτο που εχει (ασε που εχω ακουσει οτι μετα απο 100-200 εγγραφεσ τα φτυνουν. βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=306384&Merchant_Id=1&sts_cid=3 θελω μια γνωμη αξιζει τον κοπο καταρχην να αγορασω? αυτα κρατανε και μετα απο πολλεσ εγγραφεσ? ειναι αξιοπιστα? αν εχετε να προτεινετε κατι ειμαι ευπροσδεκτοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 χαιρεται θελω να αγορασω ενα DVD-RW εξωτερικο για να το χρησιμοποιω στο laptop, γιατι ετσι οπωσ παω θα το ξεπατωσω αυτο που εχει (ασε που εχω ακουσει οτι μετα απο 100-200 εγγραφεσ τα φτυνουν. βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=306384&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αν εχετε να προτεινετε κατι ειμαι ευπροσδεκτοσ Καλησπέρα. Φίλε μου εγώ δεν θα σου πρότεινα να πάρεις έτοιμο εξωτερικό κουτί. Αυτό που σου προτείνω εγώ είναι να πάρεις ξεχωριστά κουτί και dvd-rw, έτσι θα μπορέσεις να διαλέξεις εσύ ποιο κουτί σου αρέσει, αλλά και οποίο dvd-rw θέλεις εσύ. θελω μια γνωμη αξιζει τον κοπο καταρχην να αγορασω? Αξίζει τον κόπο να αγοράσεις ένα εξωτερικό κουτί, γιατί έτσι δεν ταλαιπωρείς αυτό που έχεις στο laptop αν κάνεις πολλές κόπιες, και αν χρειαστεί να αλλάξεις στο εξωτερικό κουτί dvd-rw είναι ποιο εύκολο και ποιο οικονομικό. αυτα κρατανε και μετα απο πολλεσ εγγραφεσ? Αυτό εξαρτάται από την χρήση που θα του κάνεις, συνήθως κρατάνε ποιο πολύ, Μην σε απασχολεί όμως τόσο αυτό, γιατί αν σου χαλάσει παίρνεις ένα άλλο (που είναι φτηνά πλέων τα dvd-rw) και το βάζεις μόνος σου και ξεμπερδεύεις. ειναι αξιοπιστα? Ναι είναι αξιόπιστα, εγώ που έχω εξωτερικό κουτί μέσω usb, δεν έχω συναντήσει προβλήματα. Υ.Γ. Αυτό που θα προσέξεις είναι το laptop που έχεις να δεις αν υποστηρίζει usb 2.0, γιατί αν δεν έχεις usb 2.0, μπορεί να έχεις προβλήματα στην εγγραφή. Αν το laptop που έχεις δεν υποστηρίζει usb 2.0 και έχεις θύρα pcmcia μπορείς να πάρεις μια κάρτα pcmcia usb 2.0 και έτσι θα είσαι οκ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 χαιρεται θελω να αγορασω ενα DVD-RW εξωτερικο για να το χρησιμοποιω στο laptop, γιατι ετσι οπωσ παω θα το ξεπατωσω αυτο που εχει (ασε που εχω ακουσει οτι μετα απο 100-200 εγγραφεσ τα φτυνουν. βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=306384&Merchant_Id=1&sts_cid=3 θελω μια γνωμη αξιζει τον κοπο καταρχην να αγορασω? αυτα κρατανε και μετα απο πολλεσ εγγραφεσ? ειναι αξιοπιστα? αν εχετε να προτεινετε κατι ειμαι ευπροσδεκτοσ Ακριβώς αυτό πήρα πριν 2 μήνες περίπου από το e-shop καλύτερ τιμή είχε...Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν κ περίμενα ότι θα αργούσε πολύ είναι αρκετά γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. September 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Ακριβώς αυτό πήρα πριν 2 μήνες περίπου από το e-shop καλύτερ τιμή είχε...Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν κ περίμενα ότι θα αργούσε πολύ είναι αρκετά γρήγορο. ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια μαλλον θα καταληξω στην ετοιμη λυση του LG. παντωσ η διαφορα με e-shop που το κοιταξα αν δεν κανω λαθοσ ειναι 0,50ευρω μικρη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια μαλλον θα καταληξω στην ετοιμη λυση του LG. παντωσ η διαφορα με e-shop που το κοιταξα αν δεν κανω λαθοσ ειναι 0,50ευρω μικρη διαφορα. Το είχα πάρει 58,5ευρώ τώρα δεν ξέρω τι τιμή έχει..ψάξτο πάντως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts