bomber21 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Πλάκα-πλάκα το Stock LP της συσκευής μου (V3iv/VF Live!) είχε μικρά γράμματα στα Softkeys. Ήταν όμως προσαρμοσμένο από τη Vodafone. Όλα τα άλλα Ελληνικά LP που έχω πετύχει είχαν κεφαλαία! Είχα δοκιμάσει να το διορθώσω πειράζοντας τα Strings μέσω SHXCoDeC αλλά μάλλον δεν είναι τόσο απλό να πειράξεις ένα LP. :confused: Όταν προσπαθούσα να φορτώσω στο υπάρχον LP το "πειραγμένο" Greek.txt εμφάνιζε κενά ή ερωτηματικά αντί για κείμενο. Απ' ότι διάβαζα και στο MotoX πάντως το LP Editing πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο... :wacko: Πλέον,με το πρόγραμμα LANGUAGE EDITOR όλα είναι απλά! ;) Δε φλασάρεις,απλά βάζεις ένα αρχείο στο /a του κινητού και είσαι ok! Προσωπικά,έχω αλλάξει όλα τα κεφαλαία σε πεζά και έχω αλάξξε τα ονόματα των μενού (πχ ''Τελευταίες κλήσεις'' το έχω κάνει ''Οι κλήσεις μου'' ) ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/screen107.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderBYTE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Πλέον,με το πρόγραμμα LANGUAGE EDITOR όλα είναι απλά! ;) Δε φλασάρεις,απλά βάζεις ένα αρχείο στο /a του κινητού και είσαι ok! Προσωπικά,έχω αλλάξει όλα τα κεφαλαία σε πεζά και έχω αλάξξε τα ονόματα των μενού (πχ ''Τελευταίες κλήσεις'' το έχω κάνει ''Οι κλήσεις μου'' ) ;) Το αρχειάκι DNP.PRF λες; Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου δουλεύει μόνο για 1-2 Entries... Μετά τα παίζει, είτε το κάνω με P2KTools (Custom Language), είτε με το LanguageEditor του Random. :( Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; Κάνω κανονικά Extract το Greek.txt με το SHXCoDeC για να έχω το StringID κάθε κειμένου που θέλω να αλλάξω. Βάζω στο DNP.PRF ο,τι θέλω να αλλάξω και το στέλνω στη συσκευή. Αλλά αν αλλάξω πάνω απο 2-3 λέξεις, πάπαλα... Άλλη μια φορά που είχα φορτώσει όλη τη StringList στο DNP.PRF, μόλις το πέρασα στη συσκευή και έκανα Reboot δεν ξεκίναγε. Έκανε συνέχεια Reboot! :O Τέλος πάντων, από τα λάθη μαθαίνει κανείς! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;.. Παράθεση Beneath this mask there is more than flesh... Beneath this mask there is an idea, mr. Creedy... And ideas are... Bullet-proof! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Το αρχειάκι DNP.PRF λες; Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου δουλεύει μόνο για 1-2 Entries... Μετά τα παίζει, είτε το κάνω με P2KTools (Custom Language), είτε με το LanguageEditor του Random. :( Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; Κάνω κανονικά Extract το Greek.txt με το SHXCoDeC για να έχω το StringID κάθε κειμένου που θέλω να αλλάξω. Βάζω στο DNP.PRF ο,τι θέλω να αλλάξω και το στέλνω στη συσκευή. Αλλά αν αλλάξω πάνω απο 2-3 λέξεις, πάπαλα... Άλλη μια φορά που είχα φορτώσει όλη τη StringList στο DNP.PRF, μόλις το πέρασα στη συσκευή και έκανα Reboot δεν ξεκίναγε. Έκανε συνέχεια Reboot! :O Τέλος πάντων, από τα λάθη μαθαίνει κανείς! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;.. Nαι για το dnp.prf λέω..Εμένα δουλεύει τέλεια στο V3. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Ανέβασα το Greek.lng,το οποίο έκανα extract από ένα mp... Bασικά,στο language editor,με την αναζήτηση που έχει,βρίσκεις τη λέξη που θες και την αλλάζεις...Δε χρειάζεται να χεις το stringID...Έχει και ένα readme με οδηγίες το πρόγραμμα.Το ακουλουθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderBYTE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Nαι για το dnp.prf λέω..Εμένα δουλεύει τέλεια στο V3. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Ανέβασα το Greek.lng,το οποίο έκανα extract από ένα mp... Bασικά,στο language editor,με την αναζήτηση που έχει,βρίσκεις τη λέξη που θες και την αλλάζεις...Δε χρειάζεται να χεις το stringID...Έχει και ένα readme με οδηγίες το πρόγραμμα.Το ακουλουθείς; Είχε αναζήτηση αλλά ήταν από Ρώσικο LP γι αυτό αναγκάστηκα να κάνω extract... Θα τσεκάρω και το ReadMe. Θα ξαναδοκιμάσω και θα ποστάρω μόλις έχω αποτελέσματα! Thnx για το upload! :) Edit: Δούλεψε! Πιθανά να έφταιγε οτι το είχα δοκιμάσει όταν ακόμα είχα το Flex της Vodafone ή οτι είχα ενεργοποιήσει τα Dynamic Prompts μέσω P2KTools, ενώ τώρα άλλαξα με τον All-Time-Classic τρόπο το Offset 72 Bit 7... Σημασία έχει οτι δουλεύει!! Παράθεση Beneath this mask there is more than flesh... Beneath this mask there is an idea, mr. Creedy... And ideas are... Bullet-proof! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Added : BoldPix V3i LP0317 (UK English, Greek) http://i63.photobucket.com/albums/h143/DXFaxtor/BoldPixGreek.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleinosgr Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Mhpos douleuoun sto e770? yparxei kana eliniko font gia to e770? giati auto pou ebala ego ta grafei ola me CAPS kai mou ti spaei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Πολύ ωραίο thread.. Μήπως μπορεί κάποιος να ξανασηκώσει τις γραμματοσειρές της πρώτης σελίδας πριν την Pixel γιατί το rapidshare τις έκανε remove? thnx.. Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Πολύ ωραίο thread.. Μήπως μπορεί κάποιος να ξανασηκώσει τις γραμματοσειρές της πρώτης σελίδας πριν την Pixel γιατί το rapidshare τις έκανε remove? thnx.. Σήκωσα τις περισσότερες εδώ http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e-v3i.html σε μόνιμο server. Είμαι σε διαδικασία να βρω και τις άλλες που έχουν ακόμη rapidshare links και να τις ανεβάσω και αυτές κάπου ''μόνιμα''. Oι γραμματοσειρές του V3 είναι ήδη ανεβασμένες σε μόνιμο server και έτσι δεν πρόκειται να διαγραφούν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts