PO_LA Δημοσιεύτηκε August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2006 HEEELP ! Παιδιά βοήθεια !!! Στη registry έχω αυτό το αρχείο "xpjavams". Έψαξα στο google και βρήκα ότι είναι worm ... αλλά δεν μπορώ να καθαρίσω τον υπολογιστή μου από αυτό :cry: :cry: . Δεν επιτρέπει τη λειτουργία κανενός antivirus ... ούτε καν σε safe mode. Το μόνο που λειτουργεί και το εντοπίζει είναι το ad-aware αλλά δεν το σβήνει. Προσπάθησα να το σβήσω από τη registry αλλά επανεμφανίζεται. Ούτε καν στο internet δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για οποιαδήποτε λέξη που έχει σχέση με antivirus, spybot κτλ ... κλείνει τη σελίδα με το που γράψεις παρόμοιες λέξεις. Παιδιά όποιος γνωρίζει σας παρακαλώ ας με βοηθήσει να το ξεφορτωθώ. :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 epsaksa na do.. alla de vrika kati idiaitero na sou po.. gi auto den apantisa prin. ta sites pou eida to exoun san low threat kai oti afaireitai eukola. ektos tou ad-aware, den exeis kapoio antivirus? an oxi..dokimase auta: http://www.kaspersky.com/removaltools http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx elpizo na to vgaloun :) isos kai to stinger tis mcafee mporei na voithisei: http://vil.nai.com/vil/stinger/ kai telos to online pc test kai clean tis panda: http://www.pandasoftware.com/products/activescan?NRMODE=Published&NRORIGINALURL=%2factivescan%2f&NRNODEGUID=%7b3B202047-35D4-4DA2-B310-B1DBEC2971F2%7d&NRCACHEHINT=Guest Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Έχω το AVG antivirus το οποίο όμως δεν ανοίγει λόγω του xpjavams. Δοκίμασα και το Norton αλλά τίποτα. Αν κοιτάξεις στη σελίδα της symantec λέει ότι δεν επιτρέπει την εκτέλεση antivirus προγραμμάτων καθώς και το search των λέξεων που αρχίζουν σε antiv***, avg***, vir*** και κάποια άλλα. Προσπάθησα να κατεβάσω κανένα άλλο antivirus αλλά δεν γίνεται...κλείνει η ιστοσελίδα άμεσα, οπότε δεν θα μπορέσω να κατεβάσω κανένα από αυτά που μου προτείνεις. Και το κακό είναι ότι το antivirus δεν τρέχει ούτε σε safe mode. Πώς λοιπόν θα το αφαιρέσω εύκολα αφού δεν γίνεται τίποτα σε λειτουργία safe mode? :-( Να υποθέσω ότι χρειάζομαι FORMAT? :-( :-( :-( Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου και για το ότι το έψαξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 to worm einai se fakelo kai an nai se poion???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Έχω το AVG antivirus το οποίο όμως δεν ανοίγει λόγω του xpjavams. Δοκίμασα και το Norton αλλά τίποτα. Αν κοιτάξεις στη σελίδα της symantec λέει ότι δεν επιτρέπει την εκτέλεση antivirus προγραμμάτων καθώς και το search των λέξεων που αρχίζουν σε antiv***, avg***, vir*** και κάποια άλλα. Προσπάθησα να κατεβάσω κανένα άλλο antivirus αλλά δεν γίνεται...κλείνει η ιστοσελίδα άμεσα, οπότε δεν θα μπορέσω να κατεβάσω κανένα από αυτά που μου προτείνεις. Και το κακό είναι ότι το antivirus δεν τρέχει ούτε σε safe mode. Πώς λοιπόν θα το αφαιρέσω εύκολα αφού δεν γίνεται τίποτα σε λειτουργία safe mode? :-( Να υποθέσω ότι χρειάζομαι FORMAT? :-( :-( :-( Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου και για το ότι το έψαξες. Θα σου πρότεινα να κάνεις φορμάτ και μάλιστα άμεσα. Εγώ είχα βάλει 1000 antivirus, antispyware, firewall και παρ'όλα αυτά έπιασα 8 ιούς. Είχα μέσα αρχεία που δεν έσβηναν αλλά έλεγα αφού λειτουργεί ο υπολοστής ακόμα δεν υπάρχει πρόβλημα. Και μια ωραία μέρα, πάνω να ανοίξω τον υπολογιστή και μου εμφάνιζε μόνο την εικόνα που έχω ως φόντο και τίποτα άλλο. Ούτε τα παράθυρα, ούτε τη γραμμή έναρξης. Τίποτα... Οπότε φόρματ κατευθείαν. Θα λειτουργεί και πολύ καλύτερα ο υπολογιστής μετά;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 to worm einai se fakelo kai an nai se poion???? Το xpjavams είναι μέσα στη registry ... Πώς κάνουμε format ? Και ποιοί drivers χρειάζονται μετά ? :cry: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 tha sou synhstousa to registry repair!!!!einai to mono pou tha se bohthisei kai tha to treksei dioti den periexei mesa tis lekseis pou anaferthikan parapanw!!!!Kalh tyxh!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 skeftika kati tetoio ki ego xtes.. opos registry repair, registry cleaner, regvac ktl.. omos auta psaxnoun kai vriskoun keys apo efarmoges pou exoun apegkatastathei ktl.. auta aferoun mono.. eno auto einai ena programma pou trexei. einai poli pithano na to doun sa normal kai na to afisoun. registry cleaners einai, oxi antivirus. pantos de xaneis tipota na dokimaseis :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Θα δοκιμάσω το απόγευμα το registry repair ή cleaner και θα σας πω... αν και δεν ελπίζω πολλά γιατί είναι γιός. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 nai alla ama vrei stw kai kati ypopto tha to bgalei kai an theleis to sbhneis an oxi den to sbhneis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Δοκίμασα το Registry Repair Wizard 2006. Διόρθωσε περίπου 240 προβλήματα στη registry αλλά το πρόβλημα παραμένει. Απενεργοποίησα από το msconfig/εκκίνηση το xpjavams, μπήκα στη registry και έσβησα κάποια σύμφωνα με τις οδηγίες από τη σελίδα της symantec αλλά τίποτα ... :cry: :cry: :cry: Όταν ανοιγώ τον Η/Υ μου ανοίγει και το παράθυρο για να συνδεθώ στο ίντερνετ και με ρωτάει αν θέλω να συνδεθώ με το forum.ednet.es.... φυσικά πατάω ΟΧΙ. Μάλλον πάω για format.:mad: Είναι δύσκολο? :confused: Κάποιες βασικές οδηγίες.:confused: Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. :) Το έλυσα το πρόβλημα με το Prevx1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 mpravo kai oti thes emeis eimaste edw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts