Γιάννης Δημοσιεύτηκε August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2006 Εχω ενα dsl modem router Zyxel και δεν ηερω αν μπορω μεσα απο αυτο να μοιραζω την συνδεση μου σε ισα ποσοστα up και down αναλογα αν ειναι συνδεδεμενα ενα , δυο ή τρια pc .Καποιος μου ειπε για μια επιλογη Media Bandwidth αλλα στο δικο μου δεν την βρισκω.Αληθεια μεσα απο το pc μπορω να δω ποιο ακριβως μοντελλο εχω ???? Ειναι over isdn και εχει 4 πορτες. Ευχαριστω. :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εχω ενα dsl modem router Zyxel και δεν ηερω αν μπορω μεσα απο αυτο να μοιραζω την συνδεση μου σε ισα ποσοστα up και down αναλογα αν ειναι συνδεδεμενα ενα , δυο ή τρια pc .Καποιος μου ειπε για μια επιλογη Media Bandwidth αλλα στο δικο μου δεν την βρισκω.Αληθεια μεσα απο το pc μπορω να δω ποιο ακριβως μοντελλο εχω ???? Ειναι over isdn και εχει 4 πορτες. Ευχαριστω. :) Πρεπει να εχεις το 650h.Αν θελεις δωσε email να σου στειλω ενα αρχειακι με οδηγιες Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Πρεπει να εχεις το 650h.Αν θελεις δωσε email να σου στειλω ενα αρχειακι με οδηγιες Ευχαριστω. myphone@giannisnet.gr :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ευχαριστω. myphone@giannisnet.gr :) :) :) Φιλε σου εστειλα το αρχειακι αλλα μου λεει οτι το email που μου δινεις δεν υπαρχει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ευχαριστω. myphone@giannisnet.gr :) :) :) Τωρα το ελεγξα και δουλευει μια χαρα ....Μηπως το εστειλες στο αρχικο email που ειχα προχθες αλλα διορθωσα χθες λογω αλλαγης domain ???? Αν μπορεις ξαναδοκιμασε .Ευχαριστω προκαταβολικα.:) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τωρα το ελεγξα και δουλευει μια χαρα ....Μηπως το εστειλες στο αρχικο email που ειχα προχθες αλλα διορθωσα χθες λογω αλλαγης domain ???? Αν μπορεις ξαναδοκιμασε .Ευχαριστω προκαταβολικα.:) :) Το εστειλα.Αντε να δουμε θα ερθει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το εστειλα.Αντε να δουμε θα ερθει Μια χαρα ηρθε.Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 giati de vazeis sto kathe pc ena netlimiter, na rithmiseis ksexorista tis taxitites pou theleis na xei to kathena, kai na isixaseis? http://www.netlimiter.com/ Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 giati de vazeis sto kathe pc ena netlimiter, na rithmiseis ksexorista tis taxitites pou theleis na xei to kathena, kai na isixaseis? http://www.netlimiter.com/ Σε αυτη την περιπτωση αν δεν ειναι συνδεδεμενο το ενα pc το αλλο θα εχει ολη την ταχυτητα ??? :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 oxi, tha paramenei i rithmisi. vevaia oi rithmiseis allazoun ana pasa ora kai stigmi. opote an kapoio allo pc den einai online, kai thes ena pc na exei oli tin taxitita, poli apla allazeis tis rithmiseis, i apenergopoieis to limiter teleios. exo kapoio kleidaki gia netlimiter..an i ekdosi pou katevaseis einai idia me autin pou exo to kleidaki..sto dino..allios sou leo pou na vreis me pm ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 oxi, tha paramenei i rithmisi. vevaia oi rithmiseis allazoun ana pasa ora kai stigmi. opote an kapoio allo pc den einai online, kai thes ena pc na exei oli tin taxitita, poli apla allazeis tis rithmiseis, i apenergopoieis to limiter teleios. exo kapoio kleidaki gia netlimiter..an i ekdosi pou katevaseis einai idia me autin pou exo to kleidaki..sto dino..allios sou leo pou na vreis me pm ;) Ευχαριστω.Εχω κανει "κλειδαρας" και ειμαι ΟΚ.:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 hahaha! oraios! ;) tipota file mou :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το εστειλα.Αντε να δουμε θα ερθει Παρα πολυ καλο το zipακι !!!! Μπορει να μην καταλαβα ακομα πως θα μοιρασω την συνδεση αλλα εχει πολλες καλες πληροφοριες και μαλλον θα πρεπει να το βαλεις καπου εδω μιας και δεν ειναι παρανομο. Καταλαβα οτι εχει διπλασιαστει η ταχυτητα μου αν και η forthnet δεν με εχει αναβαθμησει ακομα !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts