SalonikateD Δημοσιεύτηκε August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2006 Καλησπέρα παιδιά...Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την επιλογή τηλεφώνου...Υστερα απο χρόνια ενασχόλησης - χρήσης με ppc phones όπως s100,9090,9100,2020i,H6340 κτλ, σκέφτηκα να πάω σε κάτι διαφορετικό..Είμαι μεταξύ του Gigabyte Gsmart (όχι το i) και A701...Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι το Α701 δεν έχει wifi ..Το Gsmart έχει πολλά καλούδια,μοιάζει ποιο πολύ με απλό τηλέφωνο (στην χρήση για κλήσεις) και κάνει ότι και ένα ppc ..Έχω ήδη κληρονομιά ένα Bt GPS απο τα προηγούμενα ppc που είχα οπότε δεν θα πάει άχρηστο...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επιλλέξω??? ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι φιλε μου .... αλλα ακομη δεν εχω αποφασισει και ειμαι με το dell μου ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μάλλον στο gsmart θα πάω...Συνδιάζει την ευκολία χρήσης του απλού κινητού με όλα τα καλά ενός ppc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Aν και το gsmart μου αρέσει πολύ, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα πλοήγησης στην πολύ μικρή οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 nai emena to gsmart mou aresei alla me xalaei para poli i othoni tou einai poli mikri 2,4inches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Γειας σας παιδιά, ξέρετε αν μπορεί το gigabyte g-smart να πάρει ελληνικά? :confused: Επίσης ξέρετε κανένα καλό δικτυακό μαγαζί να το αγοράσουμε εκτός από το expansys? Γιατί μου φαίνεται κάπως ακριβό το expansys γενικότερα σε κινητά. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Outos i allos kathoti meno eparxia to GPS tha xrhsimopoieitai 1-2 fores ante 3 to xrono (kanena ta3idi sto e3oteriko kai diakopes to kalokairi)...Opote pisteuo oti den tha exo problima..Sto kato kato me to 9100 (to opoio exei kai auto mikri othoni) imouna poli ikanopoiimenos me tin xrisi tou destinator... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 allo 2,8inches pou exei to 9100 kai allo 2,4 pou exei to gsmart 2,4inches einai san tou n73 tis nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 E...den einai kai poli mikri pantos..Toulaxiston prosopika den me peirazei..Den thelo na koubalao tsanta gia na balo to kinito mou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. August 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Telika to pira...Apsogo kai fobero...I mikri othoni den einai problima..To A701 tha tin kerdize tin maxi alla den exei wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts