NickTG Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Και από ένα αμάξι έβγαλες το συμπέρασμα ότι τσιμπάνε λάδι; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Και από ένα αμάξι έβγαλες το συμπέρασμα ότι τσιμπάνε λάδι; To αμάξι τσίμπαγε πριν καν κλείσει 30k km και στο συνεργείο δεν του το κάλυπταν γιατί και καλά ήταν στα όρια, που τα όρια είναι αστεία των κατασκευαστών ως προς τι είναι φυσιολογικό και του είχαν πει ότι και άλλα είχαν την ίδια ιδιαιτερότητα...Τώρα αν είναι συγκεκριμένες παρτίδες ας το ψάξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serina Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Τα διαθέσια χρήματα είναι περίπου στις 11000-12000 Ε.Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο στη μικρομεσαία ή μεσαία κατηγορία, καλών επιδόσεων.Έλεγα για το golf tsi μέχρι που διάβασα για κάποιες αναφορές για προβλήματα και φοβήθηκα.Υπάρχει κάποιος χρήστης του εν λόγω αυτοκινήτου να μου πει αν όντως πρόκειται για προβληματικό αυτοκίνητο?Έπειτα υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση για την κατηγορία tsi?Τί θα μου προτείνατε γενικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Τα διαθέσια χρήματα είναι περίπου στις 11000-12000 Ε.Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο στη μικρομεσαία ή μεσαία κατηγορία, καλών επιδόσεων.Έλεγα για το golf tsi μέχρι που διάβασα για κάποιες αναφορές για προβλήματα και φοβήθηκα.Υπάρχει κάποιος χρήστης του εν λόγω αυτοκινήτου να μου πει αν όντως πρόκειται για προβληματικό αυτοκίνητο?Έπειτα υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση για την κατηγορία tsi?Τί θα μου προτείνατε γενικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων το γκολφ ειναι μια χαρα ,μην το φοβασαι. το μοτερ με τα 150 και 180 αλογα που εχει τουρμποκομπρεσορα καποιοι που εβαλαν και προγραμμα ειχαν ζορισματα. με τα 122 αλογα δεν εχει προβλημα αν το αφησεις μαμα . καλο ειναι και το λεον σε 1.4 η 1.8 τσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Ποιά η άποψή σας για το Audi A4 μοντ. 2004; Θετικά και αρνητικά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου; Είναι καλή επιλογή για κάποιον που μπορεί να διαθέσει έως 9.000ευρώ; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Ποιά η άποψή σας για το Audi A4 μοντ. 2004; Θετικά και αρνητικά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου; Είναι καλή επιλογή για κάποιον που μπορεί να διαθέσει έως 9.000ευρώ; καλη επιλογη. σε τι κυβικα μιλας ατμοσφαιρικο η τουρμπισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Για ατμοσφαιρικό 1.600 κυβικά με 105-110hp τόσα έβγαζε το συγκεκριμένο μοντέλο από ότι θυμάμαι. Έχω βρει αυτοκίνητο αλλά θέλω να μαζέψω γνώμες :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Για ατμοσφαιρικό 1.600 κυβικά με 105-110hp τόσα έβγαζε το συγκεκριμένο μοντέλο από ότι θυμάμαι. Έχω βρει αυτοκίνητο αλλά θέλω να μαζέψω γνώμες :) fsi η mpi ? το fsi ειχε 110 και το mpi 105. καλυτερα το fsi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Βγήκε fsi το Α4;;;Έχω την εντύπωση ότι μόνο το Α3 είχε βγει από τα μικρά fsi....Εγώ απεναντίας θα σου πρότεινα τον mpi....Τα fsi αν βγαίνει είχαν διάφορα προβλήματα και επίσημα υπάρχει οδηγία για χρήση 100άρας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καλό αμάξι αλλά με τον 1600 θάβεται. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Ποιά η άποψή σας για το Audi A4 μοντ.2004; Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία; Σε αυτά τα χρήματα θεωρείτε ότι είναι συμφέρουσα αγορά; Έχω βρει αυτό και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον πρόταση. Πολύ ωραίο αμάξι αλλά με τον συγκεκριμένο κινητήρα, δεν θα το ευχαριστηθείς. Το 2005 έγινε και facelift και άλλαξε η γρίλια στην ενιαία που συναντάμε ακόμα και στο σημερινό και έγινε ασύγκριτα ομορφότερο. Οπότε, θα κοιτούσα κάτι σε 2005 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Πραγματικά και εγώ θεωρώ μικρό το μοτέρ του για τέτοιο σκάφος, αλλά υπάρχει χρηματικός περιορισμός δυστυχώς και το αμάξι είναι για έναν φίλο. Του το πρότεινα εγώ γιατί το θεωρώ πολύ πιο αξιόλογο από ένα passat του 2006 που βρήκε και ήταν έτοιμος να το αγοράσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Πραγματικά και εγώ θεωρώ μικρό το μοτέρ του για τέτοιο σκάφος, αλλά υπάρχει χρηματικός περιορισμός δυστυχώς και το αμάξι είναι για έναν φίλο. Του το πρότεινα εγώ γιατί το θεωρώ πολύ πιο αξιόλογο από ένα passat του 2006 που βρήκε και ήταν έτοιμος να το αγοράσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Βασικά είναι ίδια αμάξια με άλλο σήμα. Αν το passat είναι σε καλύτερη τιμή δεν αξίζει για μένα το Α4, όσο πιο καινούργιο τόσο καλύτερο. (skoda,audi και wv βγάζουν ίδια ακριβώς αμάξια με μικροδιαφορές ανάλογα με τις εκδόσεις και τα τιμολογούν ανάλογα με το όνομα της εταιρείας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου. Προσωπική μου γνώμη ότι τα audi είναι πολύ πιο στιβαρά και σου δίνουν την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου αυτοκινήτου. Tα VW δεν είναι το ίδιο ( μιλάω για εσωτερική επένδυση, ποιότητα υλικών και τέτοια ). Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εννοώ τα βασικά τμήματα κατά εμέ δηλαδή σασί,μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά. Η ποιότητα υλικών είναι η ίδια αλλά η εμφάνιση είναι πολύ διαφορετική. Σε μεταχειρισμένο πιστεύω πως έχει μεγαλύτερη σημασία τα μηχανολογικά-ηλεκτρικά παρά η εσωτερική εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 εσωτερικο το αουντι ειναι καλυτερο απο πασατ και απο σκοντα σεατ. εχουν τα καλυτερα υλικα απο vag. και μετα τα υπολοιπα vag περνουν τα υλικα τα εσω παντα , οταν το στο αουντι βγει το πιο νεο υλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Βασικά είναι ίδια αμάξια με άλλο σήμα. Αν το passat είναι σε καλύτερη τιμή δεν αξίζει για μένα το Α4, όσο πιο καινούργιο τόσο καλύτερο. (skoda,audi και wv βγάζουν ίδια ακριβώς αμάξια με μικροδιαφορές ανάλογα με τις εκδόσεις και τα τιμολογούν ανάλογα με το όνομα της εταιρείας) Το Passat βασίζεται σε μια πιο μεγάλη έκδοση του πατώματος του Golf. To A4 είναι σε άλλο πάτωμα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Εννοώ τα βασικά τμήματα κατά εμέ δηλαδή σασί,μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά. Η ποιότητα υλικών είναι η ίδια αλλά η εμφάνιση είναι πολύ διαφορετική. Σε μεταχειρισμένο πιστεύω πως έχει μεγαλύτερη σημασία τα μηχανολογικά-ηλεκτρικά παρά η εσωτερική εμφάνιση. Κάποιες μικροδιαφορές παίζουν...Ας πούμε σαν μοτέρ τα audi παίρνουν κάποιους άλλους κωδικούς . Η ποιότητα στο εσωτερικό είναι διαφορετική και βασικά υπάρχει διαφορά στο στήσιμο από μοντέλο σε μοντέλο. Το Passat βασίζεται σε μια πιο μεγάλη έκδοση του πατώματος του Golf. To A4 είναι σε άλλο πάτωμα. Aυτό δεν ισχύει...Το octavia είναι αυτό που είναι μεγάλο σε μήκος και βασίζεται σε πάτωμα του golf. Τα A4, Passat, superb βασίζονται σε άλλο.... Θες έναν απλό λόγο;;;Το Α4 βγαίνει με κανονική τετρακίνηση και όχι haldex όπως και το passat. Το πάτωμα του golf δεν βγαίνει με άλλη τετρακίνηση πλην haldex. Συνεπώς μην λέμε ότι θέλουμε... Edited October 2, 2011 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Συμφωνώ με τον φίλο enigma84 και συμπληρώνω ότι η Audi, η Alfa Romeo, Saab, χρησιμοποιούν μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen με άλλη φιλοσοφία από ότι το Haldex. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Συμφωνώ με τον φίλο enigma84 και συμπληρώνω ότι η Audi, η Alfa Romeo, Saab, χρησιμοποιούν μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen με άλλη φιλοσοφία από ότι το Haldex. To 9-3 XWD haldex έχει......Απλώς είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα αυτού του τύπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Νομίζω ότι για κάποιο παλιό μοντέλο είχε εφαρμοστεί το πρότυπο torsen με παραλλαγές αλλά για συγκεκριμένο μοντέλο, για αυτό το ανέφερα παραπάνω. Τέσπα, βγήκε άκρη. :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Aυτό δεν ισχύει...Το octavia είναι αυτό που είναι μεγάλο σε μήκος και βασίζεται σε πάτωμα του golf. Τα A4, Passat, superb βασίζονται σε άλλο.... Θες έναν απλό λόγο;;;Το Α4 βγαίνει με κανονική τετρακίνηση και όχι haldex όπως και το passat. Το πάτωμα του golf δεν βγαίνει με άλλη τετρακίνηση πλην haldex. Συνεπώς μην λέμε ότι θέλουμε... Το Passat όπως και το Superb βασίζονται σε μια πιο μεγάλη έκδοση του πατώματος του Golf (μιλάω πάντα για το Passat που αναφέρθηκε και το τωρινό Superb). Και τα δυο έχουν τετρακίνηση με haldex και όχι με torsen. Το Α4 βασίζεται σε άλλη πλατφόρμα. Μάλλον εσύ λες ότι θες χωρίς να γνωρίζεις. http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat_(B6) Edited October 2, 2011 by NickTG Διόρθωση συνδεσμου Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πάντως Γιάννη, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, αν ο φίλος σου έχει στενό προϋπολογισμό για την αγορά αυτοκινήτου και έχει καταλήξει στον συγκεκριμένο τύπο, καλό θα ήταν να κοιτάξει και προς Octavia πλευρά ή πιο καινούριο ή με τον κινητήρα 1.8T που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γνωρίζει και ο ίδιος ότι τα λεφτά είναι πολύ λίγα και αυτομάτως οι επιλογές του περιορισμένες, αλλά πριν λίγους μήνες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με Octavia και αυτή την φορά δεν θα το επιλέξει για δικούς του λόγους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 ρε παιδες στα 2500€ τι αξιζει να παρω? λιγα κυβικα και να μην μου βγαλει την ψυχη.... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts