honda_100 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Υπάρχουν μερικές εταιρίες που κάνουν ειδικές εκπτώσεις με απόσυρση που πολλές φορές υπερβαίνει κατά πολύ την αξία του παλιού σου αυτοκινήτου. Το καλύτερο είναι να πας στην αντιπροσωπεία που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις για τις προσφορές τους. ρωτησα με αφορμη την διαφημηση της fiat:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το panda λεει τιποτα??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 To Panda μπορώ να πω πως είναι μια καλή και οικονομική πρόταση για κάποιον νέο που αναζητά ένα απλό και φθηνό αυτοκίνητο χωρίς πολλά-πολλά. Το ότι έχει ένα είδος 4x4 και είναι λιγάκι πιο ψηλό από άλλα μικρομεσαία αυτοκίνητα, είναι στα θετικά του καθώς μπορείς άνετα να το πας και σε χωμάτινους δρόμους. Άλλο θετικό είναι οι διαστάσεις του, αρκετά βολικό για πόλη θα έλεγα, καλή αυτονομία στα καύσιμα και φθηνά service. Tέλος, και η τιμή αγοράς του κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 To Panda μπορώ να πω πως είναι μια καλή και οικονομική πρόταση για κάποιον νέο που αναζητά ένα απλό και φθηνό αυτοκίνητο χωρίς πολλά-πολλά. Το ότι έχει ένα είδος 4x4 και είναι λιγάκι πιο ψηλό από άλλα μικρομεσαία αυτοκίνητα, είναι στα θετικά του καθώς μπορείς άνετα να το πας και σε χωμάτινους δρόμους. Άλλο θετικό είναι οι διαστάσεις του, αρκετά βολικό για πόλη θα έλεγα, καλή αυτονομία στα καύσιμα και φθηνά service. Tέλος, και η τιμή αγοράς του κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια. Σε θεμα δυναμης ειναι καλο ???δεν εννοω να πηγαινει σφαιρα,αλλα πηγαινει ανετα με 4 ατομα πχ μεσα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Για ποια έκδοση(κινητήρα) ενδιαφέρεσαι; Φυσικά δεν είναι όλα τα Panda 4x4. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το panda λεει τιποτα??? για μεσα στην πολη ειναι σουπερ. εχει ο πατερας μου το 1200. πολυ ροπατο και ευκολο στο παρκαρισμα . καλη ορατοτητα. εχει παει με αυτο ο αδελφος μου χαλκιδικη και ανεβηκε ολα τα βουνα. κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σε θεμα δυναμης ειναι καλο ???δεν εννοω να πηγαινει σφαιρα,αλλα πηγαινει ανετα με 4 ατομα πχ μεσα? Tα περισσότερα είναι 1.200cc με 75 ίππους ( εκδόσεις 2005-2008). Αν είναι πολύ φορτωμένο εντάξει, όσο να ναι το καταλαβαίνεις αρκετά το βάρος στο τράβηγμα του αυτοκινήτου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ναι αυτα κοιτουσα ή το αλλο 1200 60 ιππους αλλα αναρωτιεμαι γιαυτο....δεν ξερω γιατι αλλα ψαχνοντας αρχισε να μαρεσει πολυ αυτο το αυτοκινητο..... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Που τα είδατε τα 1200αρια με τους 75 ίππους και μάλιστα τα περισσότερα; 60 άλογα έβγαινε αρχικά και λένε ότι πιο μετά είχαν τον ίδιο κινητήρα με το 500 με τα 69 άλογα. Προφανώς με 4 άτομα ξεχνάς τις επιδόσεις. Edited January 15, 2011 by NickTG Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Στο car.gr http://www.car.gr/classifieds/cars/view/663666/ ή αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/997582/....δεν ξερω απλα απο κει το ειδα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 του πατερα μου ειναι 60 αλογα παντως. εχω ενα κλιο 1200 16v με 75 αλογα. το παντα χαμηλα εχει πιο νευρο και παει πιο σφαιρα. εχει λιγοτερο βαρος βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Που τα είδατε τα 1200αρια με τους 75 ίππους και μάλιστα τα περισσότερα; 60 άλογα έβγαινε αρχικά και λένε ότι πιο μετά είχαν τον ίδιο κινητήρα με το 500 με τα 69 άλογα. Προφανώς με 4 άτομα ξεχνάς τις επιδόσεις. Λάθος δικό μου, τα 1.200 τα καινούργια είναι 8v με 69 ίππους, ενώ υπάρχουν και τα 1.300 με τους 75 ίππους 16v. Φίλε Ανδρέα θα σου πρότεινα να ψάξεις για μοντέλο του 2008 που διαθέτει και προδιαγραφές euro 5 την έκδοση 4X4 CLIMBING με τους 60 ίππους. Μπορείς να το βρείς από 7,000-8,000 ευρώ και με νορμάλ χιλιόμετρα. Edited January 16, 2011 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ...σκεψου αν πραγματικα χρειαζεσε το 4Χ4 ....αν σκεφτεσε "ας το παρω μορε......μην κατεβω καμια παραλια το καλοκαιρι ετσι να γουσταρω" μην το παρεις το 4χ4 γιατι αν ειναι να κανεις 10κμ το χρονο σε εκτος δρομου καταστασεις....... η καταναλωση στην βενζινη οι μειωμενες επιδωσεις λογο τριβων και extra βαρους του συστηματος μεταδοσης του 4χ4 ειναι κατι που πρεπει να σκεφτεις σοβαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Συμφωνώ απολύτως. Η τετρακίνηση σε τόσο μικρά αυτοκίνητα είναι εντελώς περιττή. Δεν αξίζει να πληρώσετε το αυξημένο κόστος κτήσης, συντήρησης και χρήσης για κάποιο χαρακτηριστικό το οποίο ίσως δεν αξιοποιήσετε πότε. Εδώ κάτοχοι μεγάλων SUV δεν πηγαίνουν πότε το όχημα τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, θα το κάνετε με ένα αυτοκίνητο πόλης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Oμολογω πως δεν ειχα σκεφτει καθολου το 4Χ4...και το μοντελο με τους 100 ιππους δεν εχει τετρακινηση νομιζω ή οχι ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Oμολογω πως δεν ειχα σκεφτει καθολου το 4Χ4...και το μοντελο με τους 100 ιππους δεν εχει τετρακινηση νομιζω ή οχι ? το 100αρι δεν εχει τετρακινηση και ειναι 1400αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Φίλε Ανδρέα απλώς επειδή ανέφερε συγκεκριμένο μοντέλο ( το Panda) για αυτό ξεκίνησα να σου μιλάω για αυτό το αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά νεανικά αυτοκίνητα,σπορ,sedan,suv,κ.ά. Διάλεξε αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει απόλυτα, τα χρήματα που διαθέτεις και εδώ ήμαστε εμείς για βοήθεια. :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τoyota Corolla vvti G6 2001 μοντελο εχω και δεν εχει ζητησει τιποτα,ειχαν ακουστει καποια προβληματα στην αρχη με καταναλωση λαδιου και ανυσηχησα αλλα εγιναν αλλαγες χωρις δευτερη κουβεντα σε ολοκληρα μοτερ που εβγαλαν καποια παραπανω καταναλωση λαδιου.Εγω ημουν απο τους τυχερους που δεν χρειαστηκε να δω το αμαξι μου λυμενο.:) Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αυτοκινητο,δεν εχει ζητησει τιποτα (παρολο το ξεσκισμα δεν καιει σταγονα λαδι),οταν το πηγαινω ομαλα σε ταξιδια μου βγαζει με γεματο τεποζιτο 600χιλιομετρα αυτονομιας και το μονο πραγμα που με ενοχλει ειναι η επιλογη στα λαστιχα που επελεξα τα οποια ακουγονται αρκετα μεσα στην καμπινα σε υψηλες ταχυτητες (ανω των 120χιλ Regal Racer semislick) αλλα μπρος στο κρατημα τι ειναι ο πονος?:p To θεωρω πολυ τιμια επιλογη για μεταχειρισμενο,πολλα καινουργια αμαξια δεν εχουν την ποιοτητα πλαστικων και ταμπλω του δικου μου,και καλο θα ηταν να τα κοιταξετε και θα με θυμηθειτε!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Φίλε Ανδρέα απλώς επειδή ανέφερε συγκεκριμένο μοντέλο ( το Panda) για αυτό ξεκίνησα να σου μιλάω για αυτό το αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά νεανικά αυτοκίνητα,σπορ,sedan,suv,κ.ά. Διάλεξε αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει απόλυτα, τα χρήματα που διαθέτεις και εδώ ήμαστε εμείς για βοήθεια. :) To ξερω και σας ευχαριστω...προς το παρων ψαχνομαι ακομα, αν και πιο ολοκληρωμενη λυση μου φαινεται το ibiza....θα ρωταω εν καιρο :p:p:p Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Γεια χαρα!!!Θα ηθελα λιγο τη γνωμη σας παιδια για αγορα μικρου μεταχειρισμενου.Εχω βρει σε πολυ καλη κατασταση ενα toyota yaris 2007 1,3 MMT sol με 60000 km.Hτι μη του ειναι παραπανω απο δελεαστικη.Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι αυτοματο.Αν εχει καποιος ΜΜΤ yaris ας μου πει την αποψη του κυριως σε θεματα αξιοπιστιας και γενικοτερης λειτουργιας του.Ειναι πληρως αυτοματο,μπορεις να αλλαζεις και εσυ ταχυτητες?Εχω εντοπισει και κανα 2 αλλες περιπτωσεις αλλα προσωπικα το yaris μου αρεσει περισσοτερο.Αναμεσα σε αυτες και το Clio 1,2 TCE 2007 μοντελο το οποιο επεισης μου αρεσει αρκετα σε τιμη παραπλησια και με 4000 km παραπανω απο το yaris. Edited February 22, 2011 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το λέω και θα το λέω διαρκώς. Αγορά αυτοκινήτου το οποίο δεν είναι αυτόματο δεν νοείται. Αν και το Yaris δεν είναι ακριβώς αυτόματο (με μετατροπέα ροπής δηλαδή) αλλά με αυτόματο συμπλέκτη. Αλλαγές μπορείς να κάνεις και χειροκίνητα (σειριακά) και κατά πάσα πιθανότητα, τον πρώτο καιρό μέχρι να το μάθεις, θα τις κάνεις ειδικά σε περιοχές με μεγάλες ανηφόρες. Μόλις μάθεις να χειρίζεσαι το κιβώτιο με το γκάζι δε θα θες να ξαναοδηγήσεις αυτοκίνητο με συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, ειδικά μέσα στη κίνηση είναι απόλαυση. Προσπάθησε να το οδηγήσεις πριν αποφασίσεις και εννοείται ότι θα το πας για έλεγχο πριν τη τελική απόφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το λέω και θα το λέω διαρκώς. Αγορά αυτοκινήτου το οποίο δεν είναι αυτόματο δεν νοείται. Αν και το Yaris δεν είναι ακριβώς αυτόματο (με μετατροπέα ροπής δηλαδή) αλλά με αυτόματο συμπλέκτη. Αλλαγές μπορείς να κάνεις και χειροκίνητα (σειριακά) και κατά πάσα πιθανότητα, τον πρώτο καιρό μέχρι να το μάθεις, θα τις κάνεις ειδικά σε περιοχές με μεγάλες ανηφόρες. Μόλις μάθεις να χειρίζεσαι το κιβώτιο με το γκάζι δε θα θες να ξαναοδηγήσεις αυτοκίνητο με συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, ειδικά μέσα στη κίνηση είναι απόλαυση. Προσπάθησε να το οδηγήσεις πριν αποφασίσεις και εννοείται ότι θα το πας για έλεγχο πριν τη τελική απόφαση. Συμφωνώ απόλυτα με τον tazio, αμα μάθεις με αυτόματο δεν ξαναγυρνάς στις ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έκανα και εγώ το λάθος και δεν πήρα αυτόματο... Μέγα λάθος! Δε θα αναπτυχθώ, με κάλυψαν οι παραπάνω... 2 μέρες νοικιάστε και οδηγείστε ένα αυτόματο, και θα καταλάβετε γιατί το αυτόματο θα είναι η επόμενη αγορά σας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μαλιστα ενδιαφεροντα ολα αυτα.Βεαι ακουω συχνα και αντιθετες αποψεις για το αυτοματο κιβωτιο αλλα πιστευω οτι ενα test drive ειναι η καλυτερη γνωμη που θα μπορουσα να παρω.Ευχαριστω!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παρτο αυτοματο τρομερη ευκολια για την κινηση. τοτε που πηρα εγω το αυτοκινητο δεν το εβγαζαν μα dsg ,τωρα το βγαζουν μαμω την γκαντεμια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts