miha Δημοσιεύτηκε August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2006 Paidia exo dio thermoagogimes pastes.mia asimenia kai mia aspri. Poia apo tis dio ine kaliteri. Poia me simvoulevete na valo ston epexergasti mou kai stin karta grafikon? Na toniso oti h psixtra tou epexergasti k ths kartas grafikon mou ine apo xalko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Arctic Silver εχεις?, αυτη βαλε... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Arctic Silver 5 ή Arctic Ceramique Γενικά είναι οι καλύτερες με τη μόνη διαφορά ότι η Silver είναι αγώγιμη στον ηλεκτρισμό,οπότε αν σου ''χυθεί'' παίζει να σου βραχυκυκλώσει τπτ,οπότε προσοχή αν χρησιμοποιήσεις αυτή..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν είναι αγώγιμη η Arctic Silver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ωχ! Μπερδεύτηκα. Δεν ξερω αν είναι arctic αλλά με λίγα λόγια ποιά μου προτείνετε να βάλω για μεγαλύτερη απόδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μια χαρά είναι η Arctic Silver, προτίμησε την. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Παρ ολο που ειναι φτιαγμενη κυριως απο ασημι, η Artic Silver δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη. Οσο για την ceramic, νομιζω οτι με τον καιρο γινεται παρα πολυ σκληρη και μαλλον θα εχεις προβλημα να την αφαιρεσεις αργοτερα. You choose! Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ωχ! Μπερδεύτηκα. Δεν ξερω αν είναι arctic αλλά με λίγα λόγια ποιά μου προτείνετε να βάλω για μεγαλύτερη απόδοση? Arctic Silver 5. Εγώ την κεραμική την έχω βάλει στο chipset της μητρικής και στην κάρτα γραφικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ok paidia. Eyxaristo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts