Jump to content

iGO 2006

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα το τελευταίο χάρτη και ενώ μου άρεσε πολύ σε εμφάνιση, με ψιλοαπογοήτευσε στην πράξη. Για παράδειγμα, ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα στην κάθοδο της Συγγρού, μου έδινε συνεχώς το στίγμα στο δεξιό παράδρομο! Επίσης, πιστεύω ότι το D6 είναι πολύ καλύτερο στον υπολογισμό της διαδρομής (όχι τόσο στο χρόνο που απαιτείται, όπου είναι λίγο-πολύ τα ίδια, αλλά σε αυτή-καθεαυτή τη διαδρομή που προτείνει). Και αυτό ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που του έχεις κάνει (γρήγορη-σύντομη κλπ).

Αλήθεια, αποφυγή δακτυλίου υπάρχει για το iGO; Σήμερα ήθελα να τον αποφύγω, αλλά εις μάτην...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα το τελευταίο χάρτη και ενώ μου άρεσε πολύ σε εμφάνιση, με ψιλοαπογοήτευσε στην πράξη. Για παράδειγμα, ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα στην κάθοδο της Συγγρού, μου έδινε συνεχώς το στίγμα στο δεξιό παράδρομο! Επίσης, πιστεύω ότι το D6 είναι πολύ καλύτερο στον υπολογισμό της διαδρομής (όχι τόσο στο χρόνο που απαιτείται, όπου είναι λίγο-πολύ τα ίδια, αλλά σε αυτή-καθεαυτή τη διαδρομή που προτείνει). Και αυτό ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που του έχεις κάνει (γρήγορη-σύντομη κλπ).

Αλήθεια, αποφυγή δακτυλίου υπάρχει για το iGO; Σήμερα ήθελα να τον αποφύγω, αλλά εις μάτην...

υπάρχει στο παράμετροι διαδρομής

μπες ΕΔΩ και κατέβασε τι αρχείο

πρόβλημα σε στίγμα ειναι περίεργο που σου έβγαλε δεν μου το εχει κανει

υπάρχει και τέταρτος τροπος υπολογισμού διαδρομής ριξε μια ματιά ΕΔΩ

σε εμένα έπαιξε ετσι πολύ καλύτερα.

Samsung Note II

βέβαια κάτι fixes που τους είχα στείλει πριν κανα 20μερο δεν βλέπω να περάστικαν (έχουν κομμένο τον κεντρικό δρόμο του Ρίου... αίσχος :P )

κατα τα άλλα δεν ξέρω τι λέει, den eko aytokinito kardia mou...

Ta fixes θα περασουν τον Ιανουαριο με την καινουργια εκδοση δεν περνανε ενα ενα μολις καποιος χρηστης τα δωσει.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Λοιπον χρησιμοποιω τους χαρτες εντος Αττικης , για παραεξω δεν ξερω , και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Οποια διαδρομη του εχω ζητησει με εχει παει μια χαρα εκτος απο μια που μου ζηταει να κανω αναστροφη ενω απαγορευεται.Επισης χρειαζεται να κοιτας λιγοτερο τον χαρτη γιατι οι φωνητικες οδηγιες ειναι πολυ κατατοπιστικες.Για ενα παιδι που ανεφερε οτι τον εδειχνε στον παροδρομο της Συγγρου ενω ηταν μεσα στην λεωφωρο μπορει να φταιει το σημα του gps εκεινη την στιγμη.Παντως και το Destinator οταν ειμαι στον παραδρομο της Αττικης οδου στο υψος του Mall μονιμως με δειχνει οτι μεσα στην Αττικη οδο.

Σε μια διαδρομή όλη κι όλη που δοκίμασα τον νέο χάρτη της CI, μπορώ να πώ ότι απογοητεύτηκα. Κατεβαίνοντας την Περρίκου στο Πολύγωνο με έβαζε να κάνω τον κύκλο ενός τετραγώνου (πλατεία) και να ξαναβγαίνω στον ίδιο δρόμο ένα τετράγωνο πιό κάτω !!! Επίσης μου έλεγε να κάνω αναστροφή στην Βουλιαγμένης σε σημείο που δεν επιτρέπεται και δεν έχει καν φανάρι !!!

Και διερωτώμαι. Ο χάρτης της CI είναι στημένος από το μηδέν? Δεν βελτίωσαν τον ήδη υπάρχον? Ο παλιός δεν είχε αυτά τα λάθη. Τουλάχιστον το πρώτο είναι εντελώς ξεκάρφωτο και δεν μου έτυχε ποτέ κάτι αντίστοιχο με τον παλιό.

Κωνσταντίνος

εγώ ανέφερα λάθος πριν κανα 20μέρο και στον χάρτη που βγήκε ακόμα υπάρχει

πιο είναι το λινκ? δεν το συγκράτισα :(

if you believe in God, it's because of the Devil...

εγώ ανέφερα λάθος πριν κανα 20μέρο και στον χάρτη που βγήκε ακόμα υπάρχει

πιο είναι το λινκ? δεν το συγκράτισα :(

Δεν βγηκε κανενας καινουργιος χαρτης μεσα στο τελευταιο 20μερο.Οι χαρτες δεν βγαινουν απο την μια μερα στην αλλη.Θελουν κανενα μηνα σιγουρα.

ολα τα λάθη θα διορθωθούν στην έκδοση που θα βγει ιανουαριο

περιθώριο απο οτι είπαν έχουμε περίπου μέχρι μέσα δεκεμβρη.

αναφορα λαθών

Samsung Note II

Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στην CI για να διορθώσουν τα λάθη του χάρτη , γιατί οι πρώτες εκδόσεις προγραμμάτων και στην περίπτωσή μας χαρτών δικαιολογούνται να έχουν λάθη. Πάντως σαν πρώτη προσπάθεια τα πήγαν πολύ καλά και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι.

kalimera,paratisrise kaneis xiliometrikes diafores anamesa ston 2007.01 kai ston neo xarti?

kai dsitixos denm milao gialiga xiliometra....

Exei provlhmata kai einai arketa akoma den einia se thesi na synagwnistei se epipedo xartwn kaneis thn NGI sthn Ellada..

San proggi to eipame einai fantastiko kai einai 10 xronia mprosta apo to Destinator alla apo xartes kai ypologimo diadromwn thelei poli douleia

San proggi to eipame einai fantastiko kai einai 10 xronia mprosta apo to Destinator

Μπα μπα... αλλαξοπιστήσαμε. :lol::lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος

Μπα μπα... αλλαξοπιστήσαμε. :lol::lol::lol::lol:

Giati den vazeis kai thn ypoloiph protash poy leei..... :rolleyes:

alla apo xartes kai ypologimo diadromwn thelei poli douleia
:D

Ase pou to exw xanapei polles fores sta diafora fora to Dest san programma se sxesh me to iGo den sigrinete otan to igo ekane thn mera nyxta analoga th wra to dest prospathouse na doulepei me to gps tou artemis :lol::lol: Oi xartes omws ths NGI to kanoun APARAITHTO ERGALEIO.. egw opws kai oloimas pistevw tha thelame igo me xartes NGI :cool:

San proggi to eipame einai fantastiko kai einai 10 xronia mprosta apo to Destinator alla apo xartes kai ypologimo diadromwn thelei poli douleia

Δεν νομίζω πως σαν πρόγραμμα θέλει δουλειά στον υπολογισμό διαδρομής.

Ο κάκιστος χάρτης (ειδικά στη Θεσσαλονίκη αφού για Αθήνα ακούω και καλά σχόλια) με τις πολλες λάθος πληροφορίες καταχωρημένες δεν επιτρέπει στο πρόγραμμα να υπολογίσει σωστά.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

κινδυνεύοντας να φανώ υπεράνω του φυσιολογικού υποστηρικτής του igo θέλω να πω κάτι.

ξεκίνησε μια δουλειά νεα ,βγήκε ενας χάρτης που ολοι παραδέχτηκαν οτι θέλει διορθώσεις αν δεν κάνουμε υπομονή και δεν βοηθήσουμε και εμείς στην καταγραφή λαθών,πιστεύω οτι δεν θα εχουμε αποτελέσματα οπως τα θέλουμε

ο λόγος που επιμένω στην καταγραφή λαθών είναι γιατί κατά την ομολογία των περισσοτέρων έχουμε ενα πρόγραμμα igo εξαιρετικό που θέλει καλούς χάρτες

παρακάτω παραθέτω απόσπασμα απο κείμενο που έγραψε ενα σοβαρό μέλος της ngi και δείχνει ποσο σημαντική είναι η αναφορά των λαθών απο τους χρήστες ακόμα και σε φτασμένους χάρτες.

Επίσης για το πολύ καλό χάρτη της NGi (καλύτερος σε αστικές περιοχές συγκρινόμενος ακόμη και με κάποιους Ευρωπαϊκούς) δεχόμαστε καθημερινα 50 - 150 αναφορές λαθών

εδω ολόκληρο το κείμενο με ημερομηνια 7/07.

ειναι σημαντικό να βάζουμε τα πράγματα στην ιδια ζυγαριά

εγω περιμένω να δω τις διορθώσεις που εχω ήδη στείλει στην αναφορα λαθών γιατί ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ο γεναρης ειναι κοντά .

Samsung Note II

Δηλαδή βγάζει μια εταιρεία ένα χάρτη και ένα πρόγραμμα και αφήνει τους χρήστες να το διορθώσουν; Η ίδια τι κάνει;

Και στην Αθήνα/Πειραιά ο χάρτης είναι απαράδεκτος. Πάμπολες φορές σε δρόμους που είναι ευθεία έλεγε να στρίψεις ελαφρά αριστερά/δεξιά στο πουθενά. Τα ίδια με το Navimate αρχίσαμε πάλι. Θα διορθωθεί, θα δείτε σε λίγο καιρό και δε ξέρω τι.

Η φιλοσοφία του φέρτε τώρα τα λεφτά και θα το φτιάξουμε αργότερα δε μου αρέσει.

Δηλαδή βγάζει μια εταιρεία ένα χάρτη και ένα πρόγραμμα και αφήνει τους χρήστες να το διορθώσουν; Η ίδια τι κάνει;

Και στην Αθήνα/Πειραιά ο χάρτης είναι απαράδεκτος. Πάμπολες φορές σε δρόμους που είναι ευθεία έλεγε να στρίψεις ελαφρά αριστερά/δεξιά στο πουθενά. Τα ίδια με το Navimate αρχίσαμε πάλι. Θα διορθωθεί, θα δείτε σε λίγο καιρό και δε ξέρω τι.

Η φιλοσοφία του φέρτε τώρα τα λεφτά και θα το φτιάξουμε αργότερα δε μου αρέσει.

ναι δίκιο έχεις ,ακριβώς τα ίδια με σένα λενε και στο λινκ που έδωσα στο προηγούμενο μήνυμά μου

κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τα λάθη που βρίσκει

όπως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει μια πληροφορία σε που γνωρίζει αυτό το φορουμ .

αν θες το κάνεις

το θέμα είναι να συγκρίνουμε πράγματα ίδια και οχι ανόμοια

φαντάσου πόσα λάθη έχουν καταγραφεί υπέρ μιας εταιρείας όταν λαμβάνει 50-150 αναφορές λαθών την ημέρα για 3 χρόνια............

Samsung Note II

ναι δίκιο έχεις ,ακριβώς τα ίδια με σένα λενε και στο λινκ που έδωσα στο προηγούμενο μήνυμά μου

κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τα λάθη που βρίσκει

όπως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει μια πληροφορία σε που γνωρίζει αυτό το φορουμ .

αν θες το κάνεις

το θέμα είναι να συγκρίνουμε πράγματα ίδια και οχι ανόμοια

φαντάσου πόσα λάθη έχουν καταγραφεί υπέρ μιας εταιρείας όταν λαμβάνει 50-150 αναφορές λαθών την ημέρα για 3 χρόνια............

Pano egw proswpika exw dei sthn Thessaloniki toulaxiston 3 fores amaxi katagrafiko ths NGI na peridiavenei thn Polh me ola ta organa anarthmena kai 2 atoma na doulevoun sumeionwntas odous kai poreies .. na milhsoume loipon gia thn katagrafh alla apo thn swsth vash as perasei tis mises fores to synergeio ths opoiadipote etairias xartografhshs kai tote as apaithsei thn katagrafh twn problhmaton sthn vash tous apo tous xrhstes den mporei twra na leipoun sthn thessaloniki oloklhra poleodomika tetragwna kai malista se POLISIXNASTA merh kai na exoun thn apaithsh na ta katagrapsei o opoiosdipote xrhsths den milame gia mia monodromhsh alla gia tetragwno oloklhro malista an den kanw lathos sto forum tou igo anevike apo salonikio xrhsth olokliro pdf me eikones me kapoies xtyphtes ellipseis pou se kanoun na aporeis an perpatithike kai katagrafike aftos o dromos apo synergeio ta teleftea 4 xronia mias kai h perioxh eidika tou Med. Cosmos dothike prin 2 1/2 xronia toulaxiston ..Gia perisotera deste to post sto forum tou igo

Μπαμπη ξεχασα ....καλη επιτυχια στην αεκ σημερα:food::rocket:

ΠΑΟ 4EVER..:lol:

Xaxa :lol::lol::lol: Koita n eisai se kalh thesi sto ghpedo gia na deis pws paizete to syxrono podosfairo :lol::lol: