Jump to content

iGO 2006

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή βγάζει μια εταιρεία ένα χάρτη και ένα πρόγραμμα και αφήνει τους χρήστες να το διορθώσουν; Η ίδια τι κάνει;

Και στην Αθήνα/Πειραιά ο χάρτης είναι απαράδεκτος. Πάμπολες φορές σε δρόμους που είναι ευθεία έλεγε να στρίψεις ελαφρά αριστερά/δεξιά στο πουθενά. Τα ίδια με το Navimate αρχίσαμε πάλι. Θα διορθωθεί, θα δείτε σε λίγο καιρό και δε ξέρω τι.

Η φιλοσοφία του φέρτε τώρα τα λεφτά και θα το φτιάξουμε αργότερα δε μου αρέσει.

Χρησιμοποω το igo γνησιο απο τις πρωτες ημερες που βγηκε.Εχει αρκετα λαθη δεν διαφωνησω ναι και καπου σου λεει να στριψεις ελεφρα δεξια ενω ειναι ευθεια.Δεν νομιζψ οτι αυτο ειναι προβλημα αφου υπαρχει ενας δρομος και παει μονο ευθεια.Στο σαιτ της ngi αναφερονται ιδια προβληματα που ενω υπαρχει ενας δρομος μονο ευθεια το προγραμμα σε προτρεπει να στριψεις δεξια - αριστερα ασταματητα.

Pano egw proswpika exw dei sthn Thessaloniki toulaxiston 3 fores amaxi katagrafiko ths NGI na peridiavenei thn Polh me ola ta organa anarthmena kai 2 atoma na doulevoun sumeionwntas odous kai poreies .. na milhsoume loipon gia thn katagrafh alla apo thn swsth vash as perasei tis mises fores to synergeio ths opoiadipote etairias xartografhshs kai tote as apaithsei thn katagrafh twn problhmaton sthn vash tous apo tous xrhstes den mporei twra na leipoun sthn thessaloniki oloklhra poleodomika tetragwna kai malista se POLISIXNASTA merh kai na exoun thn apaithsh na ta katagrapsei o opoiosdipote xrhsths den milame gia mia monodromhsh alla gia tetragwno oloklhro malista an den kanw lathos sto forum tou igo anevike apo salonikio xrhsth olokliro pdf me eikones me kapoies xtyphtes ellipseis pou se kanoun na aporeis an perpatithike kai katagrafike aftos o dromos apo synergeio ta teleftea 4 xronia mias kai h perioxh eidika tou Med. Cosmos dothike prin 2 1/2 xronia toulaxiston ..Gia perisotera deste to post sto forum tou igo

Για το κομματι του δρομου που λειπει στην Θεσσαλονικη δες αυτο

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1769&highlight=

Επισης στην Κρητη τον Ιουλιο του 2006 λειπει ολοκληρο κομματι της εθνικης οδου απο Χανια προς Φαλασσερνα.Οταν το δηλωσα στο σαιτ της ngi η αντιδραση ηταν η γνωστη α)το εχεις σπασμενο,β)το ppc ειναι για πεταμα,γ)φταει το gps κλπ.Σε διαδρομη στην νεα ιωνια για να βρεις την οδο Πανταζη το destinator σε ευθεια σου λεει συνεχως στριψτε αριστερα στριψτε δεξια μεχρι να σταματησεις.Σε διαδρομη απο Αμφιλοχια σε Κερκυρα σε καποιο χωριο το ονομα του οποιου δεν θυμαμαι το destinator σου προτεινει να πας ευθεια ενω δεν υπαρχει δρομος αλλα σπιτια.Το λαθος αυτο δεν εχει διορθωθει ακομη.Και καταληγω ναι εχει ελλειψεις ο χαρτης του igo ,οπως και ο χαρτης της ngi ισως λιγοτερες αλλα εχει.Απλα δεν εμφανιζονται επειδη υπαρχει ενα σαιτ στο οποιο οι περισσοτεροι χρηστες μαζευονται για να αυτοθαυμαστουν μεταξυ τους και οποιος τολμησει να πει κακια κουβεντα για την ngi του την πεφτουν ολοι.Εχω θελω ενα προγραμμα με το οποιο θα ξερω οτι ουτε θα χαθει η γραμμη πλοηγησης ξαφνικα ουτε θα σε δειχνει πιο πισω απο εκει που θα εισαι ουτε επισημοι αντιπροσωποι της ngi θα σου λενε οτι φταινε ppc και αν θελετε σωστη πλοηγηση να αγορασετε pna.Να ειστε σιγουροι οτι αμα διαπιστωσω τα ιδια προβληματα απο πλευρας CI τοτε θα τα χωσω και σε αυτους.Απλα θεωρησω λογικο να περιμενω 2-3 ανανεωσεις χαρτων για να εκφερω γνωμη και οχι να θαβω τους χαρτες με την πρωτη κυκλοφορια.

ΥΓ Εχω αγοραει 3 αδειες χρησεις destinator.Οποιος θελει τους τις στελνω με πμ

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ παιδιά πως τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα από πλευράς χαρτών θα μπορούν να βγουν γύρω στο καλοκαίρι.

Εγώ απλώς να πω πως ,στον Έβρο ας πούμε, ενώ σε διάφορες κωμοπόλεις η NGI έχει ακόμη και τις μονοδρομήσεις, στην CI δεν υπάρχουν ούτε οι δρόμοι.

ΟΜΩΣ ... είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από τα βήματα που θα γίνουν το επόμενο οχτάμηνο τουλάχιστον. :respect:

Κάποιοι βιάστηκαν να με κατηγορήσουν,επειδή είπα ότι ο χάρτης αυτός είναι χειρότερος για την περιοχή της Δυτ.Μακεδονίας χωρίς να τον έχω δοκιμάσει.Τώρα όμως που τον δοκίμασα μπορώ να γράψω την γνώμη μου.Το igo σαν πρόγραμμα είναι σαφώς ανώτερο από το destinator.

Κάνοντας τη διαδρομή Ελλασώνα-Κοζάνη διαπίστωσα ότι η αποφυγή χωματόδρομων δεν δουλεύει.Βάζοντας σύντομη διαδρομή ήθελε να στρίψω σε κάθε χωματόδρομο που έβρισκε μπροστά του,είτε είχα επιλεγμένη είτε όχι την αντίστοιχη επιλογή στο μενού του igo.Bάζοντας ταχύτερη με πήγε κανονικά από το δρόμο Κοζάνης-Λάρισας.Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά σημεία η χάραξη είναι λάθος.Λίγο μετά το σαραντάπορο "βλέπει" ότι έχω μπει σε ένα παράδρομο και μου κάνει υπολογισμό νέας διαδρομής.Στο σημείο που υπάρχει ο παλιός δρόμος για Φρούριο-Λαζαράδες τον θεωρεί ότι είναι ο δρόμος Κοζάνης-Λάρισας και σε δείχνει στα χωράφια.Σε κάποια σημεία μέχρι τα Σέρβια επίσης τα χάνει με αποκορύφωμα το σημείο μετά την λίμνη πολυφύτου όπου ο δρόμος φαίνεται κάπου μέσα στη λίμνη και επίσης βρίσκεται σε λάθος σημείο ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Νεράιδα.

Διαδρομή Κοζάνη-Πτολεμαϊδα.Λείπει ο νέος δρόμος(9χρόνια έχει που κατασκευάστηκε) Κοζάνης-Πτολεμαϊδας καθώς και οι κόμβοι γύρω από αυτόν.

Διαδρομή Κοζάνη-Γρεβενά.Εξω από το χωριό Βατερό έχει μια διασταύρωση στα δεξιά και ο δρόμος Κοζάνης-Γρεβενών συνεχίζει ευθεία.Στο igo κάνει μια καμπύλη που δεν υπάρχει.Είσοδος στην εγνατία οδό.Η χάραξη είναι σε λάθος σημείο.Μόλις στρίψεις κάνει επανυπολογισμό πορείας.Ακριβώς απέναντι από την εγνατία οδό είναι η παλιά Ε.Ο. Κοζάνης-Γρεβενών.Η χάραξη είναι αλλού για αλλού και το κομμάτι ονομάζεται γρεβενών-ιωαννίνων!!!Σε ένα σημείο φαίνεται πως υπάρχει από κάτω ο ποταμός αλιάκμωνας.Σωστό μεν,καμμιά 500αρια μέτρα πιο πριν δε.Φτάνω στα Γρεβενά.Δε δίνει εντολή να μείνω δεξιά για να βγω στην έξοδο για γρεβενά ενώ στο χάρτη φαίνεται κανονικά πως πρέπει να στρίψω.Αφού στρίψω διαπιστώνω ότι θεωρεί τον δρόμο Γρεβενών-Κοζάνης ακόμη Εγνατία οδό.Κατηφορίζω για Γρεβενά και διαπιστώνω ότι λείπει ολόκληρο το κομμάτι του παλιού δρόμου Γρεβενών-Κοζάνης που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για την είσοδο σε κάποια χωριά.Μέσα στα Γρεβενά δεν έχει μονοδρομήσεις οδών,έστω των κεντρικών.Ολα τα poi που αφορούν βενζινάδικα είναι χωρίς όνομα.Πάρα πολλές οδοί εντός Κοζάνης και προς κάποια χωριά είναι επίσης χωρίς όνομα.

Το πιο περίεργο όλων είναι ότι στα σημεία που υπάρχουν αυτά τα λάθη που ανέφερα στο επαρχιακό δίκτυο είναι ακριβώς στα ίδια σημεία και στο papago της digital solutions.Tυχαίο?

Κάποιοι βιάστηκαν να με κατηγορήσουν,επειδή είπα ότι ο χάρτης αυτός είναι χειρότερος για την περιοχή της Δυτ.Μακεδονίας χωρίς να τον έχω δοκιμάσει.Τώρα όμως που τον δοκίμασα μπορώ να γράψω την γνώμη μου.Το igo σαν πρόγραμμα είναι σαφώς ανώτερο από το destinator.

Κάνοντας τη διαδρομή Ελλασώνα-Κοζάνη διαπίστωσα ότι η αποφυγή χωματόδρομων δεν δουλεύει.Βάζοντας σύντομη διαδρομή ήθελε να στρίψω σε κάθε χωματόδρομο που έβρισκε μπροστά του,είτε είχα επιλεγμένη είτε όχι την αντίστοιχη επιλογή στο μενού του igo.Bάζοντας ταχύτερη με πήγε κανονικά από το δρόμο Κοζάνης-Λάρισας.Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά σημεία η χάραξη είναι λάθος.Λίγο μετά το σαραντάπορο "βλέπει" ότι έχω μπει σε ένα παράδρομο και μου κάνει υπολογισμό νέας διαδρομής.Στο σημείο που υπάρχει ο παλιός δρόμος για Φρούριο-Λαζαράδες τον θεωρεί ότι είναι ο δρόμος Κοζάνης-Λάρισας και σε δείχνει στα χωράφια.Σε κάποια σημεία μέχρι τα Σέρβια επίσης τα χάνει με αποκορύφωμα το σημείο μετά την λίμνη πολυφύτου όπου ο δρόμος φαίνεται κάπου μέσα στη λίμνη και επίσης βρίσκεται σε λάθος σημείο ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Νεράιδα.

Διαδρομή Κοζάνη-Πτολεμαϊδα.Λείπει ο νέος δρόμος(9χρόνια έχει που κατασκευάστηκε) Κοζάνης-Πτολεμαϊδας καθώς και οι κόμβοι γύρω από αυτόν.

Διαδρομή Κοζάνη-Γρεβενά.Εξω από το χωριό Βατερό έχει μια διασταύρωση στα δεξιά και ο δρόμος Κοζάνης-Γρεβενών συνεχίζει ευθεία.Στο igo κάνει μια καμπύλη που δεν υπάρχει.Είσοδος στην εγνατία οδό.Η χάραξη είναι σε λάθος σημείο.Μόλις στρίψεις κάνει επανυπολογισμό πορείας.Ακριβώς απέναντι από την εγνατία οδό είναι η παλιά Ε.Ο. Κοζάνης-Γρεβενών.Η χάραξη είναι αλλού για αλλού και το κομμάτι ονομάζεται γρεβενών-ιωαννίνων!!!Σε ένα σημείο φαίνεται πως υπάρχει από κάτω ο ποταμός αλιάκμωνας.Σωστό μεν,καμμιά 500αρια μέτρα πιο πριν δε.Φτάνω στα Γρεβενά.Δε δίνει εντολή να μείνω δεξιά για να βγω στην έξοδο για γρεβενά ενώ στο χάρτη φαίνεται κανονικά πως πρέπει να στρίψω.Αφού στρίψω διαπιστώνω ότι θεωρεί τον δρόμο Γρεβενών-Κοζάνης ακόμη Εγνατία οδό.Κατηφορίζω για Γρεβενά και διαπιστώνω ότι λείπει ολόκληρο το κομμάτι του παλιού δρόμου Γρεβενών-Κοζάνης που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για την είσοδο σε κάποια χωριά.Μέσα στα Γρεβενά δεν έχει μονοδρομήσεις οδών,έστω των κεντρικών.Ολα τα poi που αφορούν βενζινάδικα είναι χωρίς όνομα.Πάρα πολλές οδοί εντός Κοζάνης και προς κάποια χωριά είναι επίσης χωρίς όνομα.

Το πιο περίεργο όλων είναι ότι στα σημεία που υπάρχουν αυτά τα λάθη που ανέφερα στο επαρχιακό δίκτυο είναι ακριβώς στα ίδια σημεία και στο papago της digital solutions.Tυχαίο?

Eπισης αν θελεις να δεις λαθη μπορεις να κοιταξεις εδω http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=2&sid=dc0d0eec2db5f03e8dc6c0d28d1267b4 Υπαρχει πληρης αφθονια και ποικιλια.Απο ολα εχει ο μπαξες.Οδηγια να στριψεις σε δρομο που δεν υπαρχει μη λειτουργια αποφυγης χωματοδρομων κλπ.Επισης μπορεις να σηκωσεις τα ματακια σου και να διαβασεις λιγα μηνυματα πιο πανω για κομματι απο εθνικη οδο που ελειπε στην Κρητη μετα τα Χανια και μιλαμε για δρομο που ειχε κατασκευαστει αιωνες πριν.Πηγαινες ευθεια και δεν υπηρχε δρομος.Το προγραμμα σου ελεγε να μπεις μεσα απο χωρια.Οταν το δηλωσα στο γνωστο σαιτ πηρα τις 3 γνωστες απαντησεις α)το εχεις σπασμενο β) δεν ξερεις την τυφλα σου γ) το ppc σου ειναι για πεταμα.Ο δρομος βεβαια διορθωθηκε μετα την επομενη αναβαθμιση κατα το οποιο βεβαια δεν ισχυει για τους χαρτες του igo.Αυτοι πρεπει να ειναι τελειοι απο την πρωτη μερα.Η γνωστη εταιρεια με τους χαρτες μονοδρομο για την Ελλαδα μπορει να κανει λαθη να εχει παραλειψεις να λεει οτι θα καλυψει καποιες τοποθεσιες σε επομενες αναβαθμισεις.Αλλα αυτο το δικαιωμα το εχει μονο αυτη καμια αλλη.Επισης τις ιδιες απαντησεις πηρε χρηστης ο οποιος διαμαρτυρηθηκε οτι στο κομβο Μουδανιων ο χαρτης τον εδειχνε εξω απο τον δρομο συνεχως http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1769&highlight=

Oταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι έχει την καλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα και 241.000χλμ και αφήνει αιχμές για την αξιοπιστία του ανταγωνιστή πρέπει να είναι καλύτερος για να το κάνει αυτό.Προσωπικά δεν μίλησα γενικά,αλλά ειδικά για τις περιοχές που επισκέφθηκα.Μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 76.000χλμ(241.000igo-165000destinator) όσο αφορά την κάλυψη σε χιλιόμετρα.Οταν υπάρχει λοιπόν τέτοια διαφορά δε νοείται το καταπληκτικό αυτό πρόγραμμα με τον νεότερο και πληρέστερο χάρτη Ελλάδας να μην είναι σε θέση να κάνει πλόηγηση σε μια σειρά από πανέμορφα χωριά στα σύνορα των νομών Γρεβενών-Κοζάνης-Ιωαννίνων.

Σαμαρίνα Γρεβενων,Χ/Κ Βασιλίτσας,Δίστρατο Ιωαννίνων,Βοβούσα,Πάδες,Μόρφη βάζοντας τα ως προορισμό βγάζει το μήνυμα:"Δεν υπάρχει δρόμος κοντά σε αυτή την τοποθεσία"

Το άχρηστο αυτό πρόγραμμα που χάνει την γραμμή πλοήγησης δε μου έχει χάσει τη γραμμή σε κανένα από αυτά τα μέρη(Σαμαρίνα,Πάδες,Δίστρατο,Βασιλίτσα που επισκέφθηκα το καλοκαίρι είχε σωστή πλοήγηση) και όταν βάλεις προορισμό σε σημείο που δεν υπάρχει δρόμος σε πλοηγεί μέχρι τον πλησιέστερο.

Oταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι έχει την καλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα και 241.000χλμ και αφήνει αιχμές για την αξιοπιστία του ανταγωνιστή πρέπει να είναι καλύτερος για να το κάνει αυτό.Προσωπικά δεν μίλησα γενικά,αλλά ειδικά για τις περιοχές που επισκέφθηκα.Μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 76.000χλμ(241.000igo-165000destinator) όσο αφορά την κάλυψη σε χιλιόμετρα.Οταν υπάρχει λοιπόν τέτοια διαφορά δε νοείται το καταπληκτικό αυτό πρόγραμμα με τον νεότερο και πληρέστερο χάρτη Ελλάδας να μην είναι σε θέση να κάνει πλόηγηση σε μια σειρά από πανέμορφα χωριά στα σύνορα των νομών Γρεβενών-Κοζάνης-Ιωαννίνων.

Σαμαρίνα Γρεβενων,Χ/Κ Βασιλίτσας,Δίστρατο Ιωαννίνων,Βοβούσα,Πάδες,Μόρφη βάζοντας τα ως προορισμό βγάζει το μήνυμα:"Δεν υπάρχει δρόμος κοντά σε αυτή την τοποθεσία"

Το άχρηστο αυτό πρόγραμμα που χάνει την γραμμή πλοήγησης δε μου έχει χάσει τη γραμμή σε κανένα από αυτά τα μέρη(Σαμαρίνα,Πάδες,Δίστρατο,Βασιλίτσα που επισκέφθηκα το καλοκαίρι είχε σωστή πλοήγηση) και όταν βάλεις προορισμό σε σημείο που δεν υπάρχει δρόμος σε πλοηγεί μέχρι τον πλησιέστερο.

Εσυ εχεις σαν μειον οτι δεν σου αναφερει τα ονοματα των πρατηριων βενζινης.Σε λιγο θα θελεις να σου αναφερει και τις τιμες της βενζινης που πουλαει το καθε πρατηριο.Εγω σου εδειξα και το αλλο σαιτ το οποιο βεβαια γνωριζεις για να δεις οτι υπαρχουν σε ολους τους χαρτες προβληματα και ελλειψεις πραγμα βεβαια που το ξερεις αλλα δεν το παραδεχεσαι.Καποια λαθακια του τυπου μη προσβασιμη αφετηρια δεν σε ενοχλουνε http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5584&start=60Εγω δεν βγαινω με το destinator στους δρομους και οπου εχει λαθος να μπαινω στο σαιτ και να γκρινιαζω οπως κανεις εσυ με το igo το οποιο δεν εχεις αγορασει μαλλον.Παω οσο και να σου φαινεται περιεργο στην αναφορα λαθων και το αναφερω.Αφου το destinator σε καλυπτει γιατι εβαλες το igo να το δοκιμασεις;Για να μας πεις οτι ειναι χαλια;Εγω δεν ειμαι με καμια εταιρεια.Ειμαι με την τσεπη μου.Και αν μου δωσεις ενα αμαξι το οποιο παει με 200 αλλα ειναι σιγουρο οτι καπου θα κολησει θα προτιμησω αυτο που παει με 120 αλλα δεν θα σταματησει να δουλευει.Επισης και ο εθνικος δρομος μετα Χανια ειναι πανεμορφο κομματι αλλα και αυτου ελειπε ενα τεραστιο κομματι.Αλλα ειπαμε δικαιωμα διορθωσεων εχει μονο η εταιρεια με τους χαρτες μονοδρομο στη Ελλαδα.Αληθεια καποιος υπευθυνος της εταιρειας δεν ελεγε οτι συνεργαζονται με την destinator γιατι μονο αυτη εδειξε ενδιαφερον για την Ελλαδα και προετρεπε να παρουμε pna αν θελουμε να μην κολλαει το προγραμμα;Τωρα η igo πως εδειξε ενδιαφερον γαι την Ελλαδα και δεν το πηρε χαμπαρι;

ΥΓ Αν η CI μετα απο μερικες αναβαθμισεις δεν διορθωσει τον χαρτη εγω ο ιδιος θα βγω και θα τους κραξω.

Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα και επίσης τα έχω αναφέρει και περιμένω να διορθωθούν.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4590

Δεν ζω σε γαλάζιο συνεφάκι δεν τα βλέπω όλα τέλεια.Απλά αναφέρω τα προβλήματα που βλέπω στις περιοχές που επισκέφθηκα.Άλλο πράγμα το να σου λέει ένα πρόγραμμα το όνομα του βενζινάδικου και άλλο την τιμή της βενζίνης.Απλά καμμία σχέση.Και εγώ επίσης αναφέρω τα λάθη που βρίσκω στην αναφορά λαθών.

Εγώ όμως επιμένω ότι όταν κάποιος διαφημίζει ότι έχει την μεγαλύτερη κάλυψη με τα περισσότερα χιλιόμετρα θα πρέπει να έχει φροντίσει προηγουμένως να γίνεται τουλάχιστον δρομολόγηση (ανεξάρτητα αν η χάραξη θα έχει λάθη) σε όλα τα μέρη που περιλαμβάνονται στο χάρτη.

Η μη προσβάσιμη αφετηρία αφορά ένα πρόβλημα στο 7 που είναι beta(συγκεκριμένη έκδοση του 7) και που δεν υφίσταται στο 6 όπως επίσης και στην πιο παλιά έκδοση 7(πριν από την 0463).

Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα και επίσης τα έχω αναφέρει και περιμένω να διορθωθούν.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4590

Δεν ζω σε γαλάζιο συνεφάκι δεν τα βλέπω όλα τέλεια.Απλά αναφέρω τα προβλήματα που βλέπω στις περιοχές που επισκέφθηκα.Άλλο πράγμα το να σου λέει ένα πρόγραμμα το όνομα του βενζινάδικου και άλλο την τιμή της βενζίνης.Απλά καμμία σχέση.Και εγώ επίσης αναφέρω τα λάθη που βρίσκω στην αναφορά λαθών.

Εγώ όμως επιμένω ότι όταν κάποιος διαφημίζει ότι έχει την μεγαλύτερη κάλυψη με τα περισσότερα χιλιόμετρα θα πρέπει να έχει φροντίσει προηγουμένως να γίνεται τουλάχιστον δρομολόγηση (ανεξάρτητα αν η χάραξη θα έχει λάθη) σε όλα τα μέρη που περιλαμβάνονται στο χάρτη.

Η μη προσβάσιμη αφετηρία αφορά ένα πρόβλημα στο 7 που είναι beta(συγκεκριμένη έκδοση του 7) και που δεν υφίσταται στο 6 όπως επίσης και στην πιο παλιά έκδοση 7(πριν από την 0463).

Εμενα γιατι μου το βγαζει "μη προσβασιμη αφετηρια" και στο 6;Μαλλον ειμαι ατυχος.Τα διαφημιστικα καθε εταιρειας δεν με απασχολουνε γιατι ξερω οτι ολοι λενε μπουρδες για να πουλησουν.Αν θεωρω οτι αξιζουν το κοπο τα αγοραζω και αν εχω κανει λαθος βριζω τον εαυτο μου.

meta apo polles diadromes athina kai ligo pio ekso.......to ksilosa apo to til.mono xoro epiane.se kamia ma kamia diadromi den me pigene sosta.kai min tis anfero olles giati varieme na grafo.oso gia tin anafora ton lathon..ok...sosta...alla min to poulane.as to dinoune san beta tester tote.oxi ferte leftakia prota alla diorthonoume meta...to programma mamei alla o xartis...asta na pane..o palios 2007.01 pio kala me pigene..

Mhn to kanoume to thema opadiko to na yparxoun isxyroi paiktes sthn agora einai gia to kalo tou katanalwth.. To mono pou perimenv kai zhtw egw apo tis etairies einai praxeis kai oxi megala logia kai antideontologikous xaraktirismous... Giati distixws h eftyxws oloi krinomaste ek tou apotelesmatos.. ;)

apo pou agorases to programma igo me xartes ellados? kai mipos xerei kaneis na mou pei an oi xartes tou igo pou deixnoun sto site i-go.com einai symvati me to igo auto tis elladas? giati i ace hellas pou rotisa mou eipe pos oxi akomi....poly periergo mou fanike....

apo pou agorases to programma igo me xartes ellados? kai mipos xerei kaneis na mou pei an oi xartes tou igo pou deixnoun sto site i-go.com einai symvati me to igo auto tis elladas? giati i ace hellas pou rotisa mou eipe pos oxi akomi....poly periergo mou fanike....

μπες ΕΔΩ εχει πληροφορίες

ΚΑΙ ΕΔΩ

Samsung Note II

Τον περίμενα πως και πως αυτόν τον χάρτη, εξάλλου τον έχω και στην υπογραφή μου.

Τέτοια απογοήτευση δε την περίμενα.:(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια .. Βαρεθηκα να βλεπω κοντρες που δεν οδηγανε πουθενα...

Ξυπνάτε ...εσεις χαλιέστε για το τιποτα... και αλλοι τα οικονομανε...

Αφήστε το τοπικ ελευθερο απο τις εκατέρωθεν ειρωνείες και εστιάστε στο πως μπορει να γινει το καλυτερο για ολους εμας οπως πχ οι χάρτες του igo που ειναι και το θεμα μας...

+1

@odytsak

οπως και να εχει δεν ειναι εκφραση αυτη.

Samsung Note II

ρίξτε μια ματιά http://www.navigreece.gr:8080/mapserver1/

πατήστε στο live κάτω δεξια......

πολύ ενδιαφέρον, για βοηθήστε μετα με αναφορά λαθών γιατι βγήκε εξω η αστυνομία χαρτογράφησης:D , τους περιμένω πως και πως απο τη γειτονιά μου.

Samsung Note II

Τον περίμενα πως και πως αυτόν τον χάρτη, εξάλλου τον έχω και στην υπογραφή μου.

Τέτοια απογοήτευση δε την περίμενα.:(

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Απρίλιος 2007.Διαβάζοντας στο site http://www.mapclub.gr για την κάλυψη φαινόταν ότι ο χάρτης αυτός ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά.Υπήρχαν πόλεις που κανένας άλλος χάρτης δεν είχε.Από τότε μέχρι σήμερα οι πόλεις αυξήθηκαν,τα χιλιόμετρα έγιναν ακόμη πιο πολλά,αλλά κανένας από την εταιρεία δεν σκέφτηκε να ελέγξει αν όλα αυτά τα χιλιόμετρα είναι ποιοτικά και αν όλα τα μέρη που μπορεί να αναζητήσει κάποιος στο χάρτη να είναι πλοηγήσιμα,τουλάχιστον μόνο με το βασικό δρόμο.Βορεινό πέλλας.Ενα χωριό 34χλμ από την έδεσσα και όμως δεν υπάρχει δρόμος για να κάνεις πλοήγηση.Μακρινίτσα Σερρών δεν υπάρχει δρόμος.Και αρκετά χωριά γύρω από την αριδαία,το κιλκις,την κρήτη,γρεβενά,ιωάννινα.Παρόλα αυτά π.χ. στην κρανιά ελλασσώνας υπάρχουν ένα σωρό δρόμοι χωρίς όνομα.

Φιλε μου ενα προγραμμα δεν μας παει παντα απο εκει που θελουμε εμεις.Εξεταζει καποιες παραμετρους και προτεινει διαδρομη.Αν εσυ ομως θελεις να πας απο Συγγρου τοτε πας απο εκει και το προγραμμα θα κανει επαναδρομολγηση και θα δεις οτι θα ακολουθησει την Συγγρου

Μάλλον μου φένετε ότι δέν έχεις τεστάρει καθόλου τον καινούργιο χάρτη ή δεν έχεις τεστάρει άλλους σωστούς χάρτες και προγράμματα που δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Ενα μόνο σου λέω, είχα φτάσει στο ύψος του Hilton και αυτό ακόμη επέμενε να κόψω αριστερά και να βγώ στον Κηφισσό.

Thanks

Μάλλον μου φένετε ότι δέν έχεις τεστάρει καθόλου τον καινούργιο χάρτη ή δεν έχεις τεστάρει άλλους σωστούς χάρτες και προγράμματα που δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Ενα μόνο σου λέω, είχα φτάσει στο ύψος του Hilton και αυτό ακόμη επέμενε να κόψω αριστερά και να βγώ στον Κηφισσό.

Thanks

εφτασες στο χιλτον και σου λεει να πας απο κηφισσο?

κάτι λάθος κάνεις 100%δεν παίζει ετσι.

δες μήπως έχεις ενεργοποιηση τον δακτύλιο και γενικά δες τι αποφυγές δρόμων έχεις βάλει.

την κάνω συχνα την διαδρομή μένω αλιμο και πρόσφατα ανέβηκα κοντά στο κατ ξεκινώντας απο ποσειδωνος με πήγε απο αμφιθεας-συγγρου.......

η διαδρομή που επέλεξα ήταν η easy

ίδια διαδρομή κατα 99% έκανα και με το dest6.

Samsung Note II

Thanks

Σε ολα επεσες μεσα.Αληθεια πως με καταλαβες;Δες και εδω θα σε βοηθησει στο προβλημα που εχεις http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=45

Thanks

Ean balw dyu xartes ths elladas sto fakelo maps 8a leitourgoun kai oi dyo?

Δοκίμασέ το και πες μας τα αποτελέσματα...:p

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

εγώ έβαλα 3 και έδειχνε μόνο τους δύο πιο καινούριους στις πληροφορίες χαρτών και από εκεί νομίζω επιλέγεις και ποιον θα χρησιμοποιήσει.

ίσως όμως να χρησιμοποιεί τον πιο καινούριο μόνο..

δεν είμαι σίγουρος..

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Xrhsimopoiw thn ekdosh 26 mar 2007

exei kamia diafora apo auth tou Iouniou?

Episis den yparxei pedio Daktylios sto parametroi ths diadromhs

to Pedio "Apaitei adeia" einai to idio?

ναι...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα