Jump to content

iGO 2006

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα και επίσης τα έχω αναφέρει και περιμένω να διορθωθούν.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4590

Δεν ζω σε γαλάζιο συνεφάκι δεν τα βλέπω όλα τέλεια.Απλά αναφέρω τα προβλήματα που βλέπω στις περιοχές που επισκέφθηκα.Άλλο πράγμα το να σου λέει ένα πρόγραμμα το όνομα του βενζινάδικου και άλλο την τιμή της βενζίνης.Απλά καμμία σχέση.Και εγώ επίσης αναφέρω τα λάθη που βρίσκω στην αναφορά λαθών.

Εγώ όμως επιμένω ότι όταν κάποιος διαφημίζει ότι έχει την μεγαλύτερη κάλυψη με τα περισσότερα χιλιόμετρα θα πρέπει να έχει φροντίσει προηγουμένως να γίνεται τουλάχιστον δρομολόγηση (ανεξάρτητα αν η χάραξη θα έχει λάθη) σε όλα τα μέρη που περιλαμβάνονται στο χάρτη.

Η μη προσβάσιμη αφετηρία αφορά ένα πρόβλημα στο 7 που είναι beta(συγκεκριμένη έκδοση του 7) και που δεν υφίσταται στο 6 όπως επίσης και στην πιο παλιά έκδοση 7(πριν από την 0463).

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα και επίσης τα έχω αναφέρει και περιμένω να διορθωθούν.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4590

Δεν ζω σε γαλάζιο συνεφάκι δεν τα βλέπω όλα τέλεια.Απλά αναφέρω τα προβλήματα που βλέπω στις περιοχές που επισκέφθηκα.Άλλο πράγμα το να σου λέει ένα πρόγραμμα το όνομα του βενζινάδικου και άλλο την τιμή της βενζίνης.Απλά καμμία σχέση.Και εγώ επίσης αναφέρω τα λάθη που βρίσκω στην αναφορά λαθών.

Εγώ όμως επιμένω ότι όταν κάποιος διαφημίζει ότι έχει την μεγαλύτερη κάλυψη με τα περισσότερα χιλιόμετρα θα πρέπει να έχει φροντίσει προηγουμένως να γίνεται τουλάχιστον δρομολόγηση (ανεξάρτητα αν η χάραξη θα έχει λάθη) σε όλα τα μέρη που περιλαμβάνονται στο χάρτη.

Η μη προσβάσιμη αφετηρία αφορά ένα πρόβλημα στο 7 που είναι beta(συγκεκριμένη έκδοση του 7) και που δεν υφίσταται στο 6 όπως επίσης και στην πιο παλιά έκδοση 7(πριν από την 0463).

Εμενα γιατι μου το βγαζει "μη προσβασιμη αφετηρια" και στο 6;Μαλλον ειμαι ατυχος.Τα διαφημιστικα καθε εταιρειας δεν με απασχολουνε γιατι ξερω οτι ολοι λενε μπουρδες για να πουλησουν.Αν θεωρω οτι αξιζουν το κοπο τα αγοραζω και αν εχω κανει λαθος βριζω τον εαυτο μου.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

meta apo polles diadromes athina kai ligo pio ekso.......to ksilosa apo to til.mono xoro epiane.se kamia ma kamia diadromi den me pigene sosta.kai min tis anfero olles giati varieme na grafo.oso gia tin anafora ton lathon..ok...sosta...alla min to poulane.as to dinoune san beta tester tote.oxi ferte leftakia prota alla diorthonoume meta...to programma mamei alla o xartis...asta na pane..o palios 2007.01 pio kala me pigene..

Mhn to kanoume to thema opadiko to na yparxoun isxyroi paiktes sthn agora einai gia to kalo tou katanalwth.. To mono pou perimenv kai zhtw egw apo tis etairies einai praxeis kai oxi megala logia kai antideontologikous xaraktirismous... Giati distixws h eftyxws oloi krinomaste ek tou apotelesmatos.. ;)

apo pou agorases to programma igo me xartes ellados? kai mipos xerei kaneis na mou pei an oi xartes tou igo pou deixnoun sto site i-go.com einai symvati me to igo auto tis elladas? giati i ace hellas pou rotisa mou eipe pos oxi akomi....poly periergo mou fanike....

apo pou agorases to programma igo me xartes ellados? kai mipos xerei kaneis na mou pei an oi xartes tou igo pou deixnoun sto site i-go.com einai symvati me to igo auto tis elladas? giati i ace hellas pou rotisa mou eipe pos oxi akomi....poly periergo mou fanike....

μπες ΕΔΩ εχει πληροφορίες

ΚΑΙ ΕΔΩ

Samsung Note II

Τον περίμενα πως και πως αυτόν τον χάρτη, εξάλλου τον έχω και στην υπογραφή μου.

Τέτοια απογοήτευση δε την περίμενα.:(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια .. Βαρεθηκα να βλεπω κοντρες που δεν οδηγανε πουθενα...

Ξυπνάτε ...εσεις χαλιέστε για το τιποτα... και αλλοι τα οικονομανε...

Αφήστε το τοπικ ελευθερο απο τις εκατέρωθεν ειρωνείες και εστιάστε στο πως μπορει να γινει το καλυτερο για ολους εμας οπως πχ οι χάρτες του igo που ειναι και το θεμα μας...

+1

@odytsak

οπως και να εχει δεν ειναι εκφραση αυτη.

Samsung Note II

ρίξτε μια ματιά http://www.navigreece.gr:8080/mapserver1/

πατήστε στο live κάτω δεξια......

πολύ ενδιαφέρον, για βοηθήστε μετα με αναφορά λαθών γιατι βγήκε εξω η αστυνομία χαρτογράφησης:D , τους περιμένω πως και πως απο τη γειτονιά μου.

Samsung Note II

Τον περίμενα πως και πως αυτόν τον χάρτη, εξάλλου τον έχω και στην υπογραφή μου.

Τέτοια απογοήτευση δε την περίμενα.:(

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Απρίλιος 2007.Διαβάζοντας στο site http://www.mapclub.gr για την κάλυψη φαινόταν ότι ο χάρτης αυτός ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά.Υπήρχαν πόλεις που κανένας άλλος χάρτης δεν είχε.Από τότε μέχρι σήμερα οι πόλεις αυξήθηκαν,τα χιλιόμετρα έγιναν ακόμη πιο πολλά,αλλά κανένας από την εταιρεία δεν σκέφτηκε να ελέγξει αν όλα αυτά τα χιλιόμετρα είναι ποιοτικά και αν όλα τα μέρη που μπορεί να αναζητήσει κάποιος στο χάρτη να είναι πλοηγήσιμα,τουλάχιστον μόνο με το βασικό δρόμο.Βορεινό πέλλας.Ενα χωριό 34χλμ από την έδεσσα και όμως δεν υπάρχει δρόμος για να κάνεις πλοήγηση.Μακρινίτσα Σερρών δεν υπάρχει δρόμος.Και αρκετά χωριά γύρω από την αριδαία,το κιλκις,την κρήτη,γρεβενά,ιωάννινα.Παρόλα αυτά π.χ. στην κρανιά ελλασσώνας υπάρχουν ένα σωρό δρόμοι χωρίς όνομα.

Φιλε μου ενα προγραμμα δεν μας παει παντα απο εκει που θελουμε εμεις.Εξεταζει καποιες παραμετρους και προτεινει διαδρομη.Αν εσυ ομως θελεις να πας απο Συγγρου τοτε πας απο εκει και το προγραμμα θα κανει επαναδρομολγηση και θα δεις οτι θα ακολουθησει την Συγγρου

Μάλλον μου φένετε ότι δέν έχεις τεστάρει καθόλου τον καινούργιο χάρτη ή δεν έχεις τεστάρει άλλους σωστούς χάρτες και προγράμματα που δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Ενα μόνο σου λέω, είχα φτάσει στο ύψος του Hilton και αυτό ακόμη επέμενε να κόψω αριστερά και να βγώ στον Κηφισσό.

Thanks

Μάλλον μου φένετε ότι δέν έχεις τεστάρει καθόλου τον καινούργιο χάρτη ή δεν έχεις τεστάρει άλλους σωστούς χάρτες και προγράμματα που δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Ενα μόνο σου λέω, είχα φτάσει στο ύψος του Hilton και αυτό ακόμη επέμενε να κόψω αριστερά και να βγώ στον Κηφισσό.

Thanks

εφτασες στο χιλτον και σου λεει να πας απο κηφισσο?

κάτι λάθος κάνεις 100%δεν παίζει ετσι.

δες μήπως έχεις ενεργοποιηση τον δακτύλιο και γενικά δες τι αποφυγές δρόμων έχεις βάλει.

την κάνω συχνα την διαδρομή μένω αλιμο και πρόσφατα ανέβηκα κοντά στο κατ ξεκινώντας απο ποσειδωνος με πήγε απο αμφιθεας-συγγρου.......

η διαδρομή που επέλεξα ήταν η easy

ίδια διαδρομή κατα 99% έκανα και με το dest6.

Samsung Note II

Thanks

Σε ολα επεσες μεσα.Αληθεια πως με καταλαβες;Δες και εδω θα σε βοηθησει στο προβλημα που εχεις http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=45

Thanks

Ean balw dyu xartes ths elladas sto fakelo maps 8a leitourgoun kai oi dyo?

Δοκίμασέ το και πες μας τα αποτελέσματα...:p

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

εγώ έβαλα 3 και έδειχνε μόνο τους δύο πιο καινούριους στις πληροφορίες χαρτών και από εκεί νομίζω επιλέγεις και ποιον θα χρησιμοποιήσει.

ίσως όμως να χρησιμοποιεί τον πιο καινούριο μόνο..

δεν είμαι σίγουρος..

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Xrhsimopoiw thn ekdosh 26 mar 2007

exei kamia diafora apo auth tou Iouniou?

Episis den yparxei pedio Daktylios sto parametroi ths diadromhs

to Pedio "Apaitei adeia" einai to idio?

ναι...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Αν βάλεις την τελευταία έκδοση Ελληνικών μενού που υπάρχει στο forum του iGO

http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=9

θα το βλέπεις κάπως έτσι.

http://img86.imageshack.us/img86/9403/capscr0001gg5.png

Σε ολα επεσες μεσα.Αληθεια πως με καταλαβες;Δες και εδω θα σε βοηθησει στο προβλημα που εχεις http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=45

Thanks

Τα έχω δοκημάσει όλα φίλε μου, δέν δουλεύει σωστά.

Thanks

λοιπον με διαδρομη <ταχυτερη> ξεκινω απο ευαγγελισμο για (οσους ξερουν απο θεσσαλονικη ο πολυ παλιος δρομος για καβαλα ) με προορισμο σταυρουπολη και στην εισοδο της εγνατιας αυτο με στελνει ευθεια για προφητη και παει λεγοντας μπηκα εγω εγνατια και καπου λιγο πριν την ανηφορα του δερβενιου με στελνει να στριψω δεξια και να μπω στο δρομο για λητη.αυτος ο δρομος ειναι μονοδρομος και ειναι η εξοδος του δρομου απο σερρες και κιλκις αν μη τη αλλο ειναι τουλαχιστον ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι ο χάρτης έχει πολλά λάθη, πολλά παραπάνω από το αναμενόμενο.

Ας τους δώσουμε λιγάκι χρόνο αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Και ο χάρτης της NGI από την τρίτη έκδοση 2005.Q1 άρχισε να γίνεται κάπως καλός.

Καλησπέρα. Δοκίμασα τις τελευταίες δυο μέρες τον νέο χάρτη, δυστυχώς είναι χειρότερος από τον 2007.01 της TeleAtlas. Σε μια διαδρομή 3-4 χιλιομέτρων (Νέα Σμύρνη – Καλλιθέα), τα λάθη είναι τόσα πολλά που δεν έχω κουράγιο να τα αναφέρω στην αναφορά λαθών. Για να μου φύγει κάθε ενδοιασμός (2007.01 TeleAtlas ή 2007.07 NaviGreece) έκανα την ίδια διαδρομή με τον 2007.01 και με πήγε άψογα, χωρίς «λάθη» και «επίμονες περίεργες διαδρομές».

Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο... Ελπίζω να γίνουν «μαζικά» οι διορθώσεις και στον επόμενο χάρτη, από ότι διάβασα τον Ιανουάριο, να έχουμε τουλάχιστον κάτι καλύτερο από τον 2007.01 και να μην χρειαστεί να περιμένουμε 3-4 εκδόσεις νέων χαρτών.

Το iGO 2006 Plus κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο…οπότε αξίζει την αναμονή. Απλά το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα.

Καλησπέρα. Δοκίμασα τις τελευταίες δυο μέρες τον νέο χάρτη, δυστυχώς είναι χειρότερος από τον 2007.01 της TeleAtlas. Σε μια διαδρομή 3-4 χιλιομέτρων (Νέα Σμύρνη – Καλλιθέα), τα λάθη είναι τόσα πολλά που δεν έχω κουράγιο να τα αναφέρω στην αναφορά λαθών. Για να μου φύγει κάθε ενδοιασμός (2007.01 TeleAtlas ή 2007.07 NaviGreece) έκανα την ίδια διαδρομή με τον 2007.01 και με πήγε άψογα, χωρίς «λάθη» και «επίμονες περίεργες διαδρομές».

Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο... Ελπίζω να γίνουν «μαζικά» οι διορθώσεις και στον επόμενο χάρτη, από ότι διάβασα τον Ιανουάριο, να έχουμε τουλάχιστον κάτι καλύτερο από τον 2007.01 και να μην χρειαστεί να περιμένουμε 3-4 εκδόσεις νέων χαρτών.

Το iGO 2006 Plus κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο…οπότε αξίζει την αναμονή. Απλά το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα.

Πρεπει και εμεις ομως να βοηθαμε με την αναφορα των λαθων.Η αληθεια ειναι οτι βγαζει περιεργες διαδρομες.Οταν πηρα αποφαση ομως να ακολουθησω μια ,αφου εκεινη την ημερα δεν βιαζομουνα, ειδα οτι με πηγε μια χαρα.Παντως το ξανατονιζω δωστε τα λαθη στην αναφορα.Αν βαριεσται ,γιατι η αληθεια ειναι οτι το σαιτ τους δεν ειναι και πολυ γρηγορο, δωστε ενα μερος αυτων