ibiza2003 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Δημιουργείς τον φάκελο skin, ρίχνεις μέσα εκεί το skin (προσοχή, μόνο ένα κάθε φορά, όπως το κατέβασες σε .zip) και το χρησιμοποιεί το πρόγραμμα χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο. Αυτό στις ρυθμίσεις είναι το scheme. Αυτό είναι άλλο. sostos,lipon mporo na po oti o neos xarths exei arketa beltiothi kai diorthosis exoyn gini,egw emina simera yper efxarhstimenos,akribestatos,kamia sxesi me ayto pou toxoun gia koryfi edw pera Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 mikri efarmogi gia alagi skin,mporeite na exete p.x 2-3 skins sto fakelo kai na balete opio thelete kathe fwra,prepei na exete to:compact framework .net 2.0(apo dw:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=9655156b-356b-4a2c-857c-e62f50ae9a55 ) http://rapidshare.com/files/37173206/MiomapIgoTweak_last.zip episis to idio tweak dixos na xreiazete egkatastasi,apla to antigrafete stin sd,kai stis dyo periptoseis to compact framework .net 2.0,einai aparetito. http://rapidshare.com/files/37179122/MiomapIgoTweak_nosetup_last.zip Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παιδιά, ποια είναι η τελευταία και καλύτερη έκδοση του iGO ???? Αξίζει γενικά να το δοκιμάσω έναντι του Destinator? Ο καινούριος χάρτης λέει τπτ σε σχέση με της ngi? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 10.04.2007 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ευχαριστώ! Το πρόβλημα που έχω είναι οτι θέλω να εγκαταστήσω το πρόγραμμα στην SD και παρόλ αυτά χωρίς να με ρωτάει μου βάζει το φάκελο με το exe στην κύρια μνήμη και καταλαμβάνει γύρω στα 3MB :/ Δεν γίνεται να το έχω αποκλειστικά στην SD? btw, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με destinator. Ήδη δοκίμασα μια διαδρομή και με έβαλε να στρίψω σε δρόμο που είναι μονόδρομος εδώ και πάρα πολλά χρόνια (σίγουρα 6 και μπορεί παραπάνω). Θα σκοτωθούμε κι όλας!!! ΑΧΑχΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παιδιά, ποια είναι η τελευταία και καλύτερη έκδοση του iGO ???? Αξίζει γενικά να το δοκιμάσω έναντι του Destinator? Ο καινούριος χάρτης λέει τπτ σε σχέση με της ngi? Ευχαριστώ! iGO 2006 SE, και σύντομα το NavGo8 τελευταίος χάρτης 2007.01 (15/6/2007) εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1930983#post1930983 σε σχέση με τον χάρτη της NGI όχι δεν λέει κάτι, αλλά στο iGO you can actually see and scroll the map !!!! :lol: η τελευταία ενημέρωση έχει διορθώσει μερικά bugs πάντως το NavGo8 αναφέρει ότι θα έχει νέους χάρτες με πανελλαδική κάλυψη αντίστοιχη της NGI, σύντομα θα ξέρουμε εγώ πάντως προτιμώ το iGO και να προσέχω που στρίβω (αν κάπου απαγορεύεται δλδ δεν πάω) πάρα το Dest (άσε που ο new dest map λέει ότι δεν μπορώ να περάσω με αμάξι από τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού :mad: ) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 το NavGo8 αναφέρει ότι θα έχει νέους χάρτες με πανελλαδική κάλυψη αντίστοιχη της NGI, σύντομα θα ξέρουμε Μάλλον για να προλάβουν το καλοκαίρι θα τους έχουμε πρώτα σε 2006 και μετά το Σεπτέμβρη θα δώσουν αναβάθμιση σε 8. Δεν νομίζω να προλάβει το καλοκαίρι το 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 10.04.2007?????????????????:blink: ....kanas neos xartis? ...o peinasmenos karvelia oneirevete........ 10.04.2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 10.04.2007?????????????????:blink: ....kanas neos xartis? ...o peinasmenos karvelia oneirevete........ Greece_2007.01_070515 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 το NavGo8 αναφέρει ότι θα έχει νέους χάρτες με πανελλαδική κάλυψη αντίστοιχη της NGI, σύντομα θα ξέρουμε Η μόνη περίπτωση ώστε ο χάρτης του iGO να είναι αντίστοιχος της NGI είναι να έχει το iGO χάρτη της NGI. Τόσο απλά.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 iGO 2006 SE, και σύντομα το NavGo8 τελευταίος χάρτης 2007.01 (15/6/2007) εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1930983#post1930983 όσο για το πρόγραμμα που έχει 10/04/2007 είναι το ίδιο με το 03/2007 αλλά με διαφορετικό ***** (νομίζω) tomgr δεν με χαλάει καθόλου το 2006, καλοδεχούμενοι θα είναι οι νέοι χάρτες :) odytsak μάλλον δεν μπορώ να διαφωνίσω, και δεν πολυπιστεύω όσα διαφημίζει η ACE και η καθε εταιρία μέχρι να τα δω μπροστά μου :cool: αλλά πιθανά να δούμε κάτι καλό Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 odytsak μάλλον δεν μπορώ να διαφωνίσω, και δεν πολυπιστεύω όσα διαφημίζει η ACE και η καθε εταιρία μέχρι να τα δω μπροστά μου :cool: αλλά πιθανά να δούμε κάτι καλό Αυτό ξαναπέστο, τη δουλειά μας να κάνουμε, έτσι και αλλιώς τους τα χώνουμε χοντρά, αλλά καλό είναι να ανοίξει και λίγο ο ανταγωνισμός. Γενικά φαίνεται θερμό το καλοκαίρι στο navigation. Να δούμε βέβαια και πόσοι θα ασχοληθούν τελικά σοβαρά με το θέμα και αν είναι η όχι απλώς περαστικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Βρίσκομαι εδώ και 1 μήνα στην Ευρώπη. Γαλλία περισσότερο αλλα και Γερμανία. Εβαλα το iGO 2006 με όλους τους τελευταίους χάρτες της Ευρώπης και οι εντυπώσεις μου ειναι κατι παραπάνω από άριστες. Χρησιμοποιώ στην Ελλάδα (αναγκαστικα) το destinator 6.1 και τώρα το 7. Εβαλα και τους χάρτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλα καμία σχεση με το iGO. Το dest σου μιλάει μια στις τόσες με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κοιτάς που και που την οθόνη, ενώ το igo ειναι τοσο λεπτομερεις οι οδηγίες που στην κυριολεξία οδηγώ λες και ξέρω από πριν τους δρόμους. Το σημαντικότερο μειον του dest - όσον αφορα την πρακτικότητα- είναι ότι δεν κάνει μονο του εναλλαγή στους χάρτες. Π.Χ ήμουν στο Στρασβούργο και ήθελα να πάω στην Στουτγάρδη. Δεν μπορούσα με το dest. Επρεπε πρώτα να πάω στα σύνορα, να σταματήσω, να κάνω αλλαγή στον χάρτη και μετα να βάλω τον άλλο προορισμό. Ενώ στο igo με μια κίνηση έχεις όλην την Ευρώπη στο pda σου. Μακάρι να βάλουν τόσο καλό χάρτη και για την Ελλάδα όπως η NGI. Πιστεύω μετα το igo, θα είναι μονόδρομος. Και μια ερώτηση. Το FS N560 που έχω, υποστηρίζει TMC ή όχι? Και αν ναι σε ποιά θύρα και με τι ταχύτητα? Στο site του Dest για το TrafficSam είδα ότι είναι στις συμβατές συσκευές αλλά δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω. θα ήθελα να το δω, μιας και βρίσκομαι σε χώρα που έχει αυτήν την δυνατότητα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Βρίσκομαι εδώ και 1 μήνα στην Ευρώπη. Γαλλία περισσότερο αλλα και Γερμανία. Εβαλα το iGO 2006 με όλους τους τελευταίους χάρτες της Ευρώπης και οι εντυπώσεις μου ειναι κατι παραπάνω από άριστες. Χρησιμοποιώ στην Ελλάδα (αναγκαστικα) το destinator 6.1 και τώρα το 7. Εβαλα και τους χάρτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλα καμία σχεση με το iGO. Το dest σου μιλάει μια στις τόσες με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κοιτάς που και που την οθόνη, ενώ το igo ειναι τοσο λεπτομερεις οι οδηγίες που στην κυριολεξία οδηγώ λες και ξέρω από πριν τους δρόμους. Το σημαντικότερο μειον του dest - όσον αφορα την πρακτικότητα- είναι ότι δεν κάνει μονο του εναλλαγή στους χάρτες. Π.Χ ήμουν στο Στρασβούργο και ήθελα να πάω στην Στουτγάρδη. Δεν μπορούσα με το dest. Επρεπε πρώτα να πάω στα σύνορα, να σταματήσω, να κάνω αλλαγή στον χάρτη και μετα να βάλω τον άλλο προορισμό. Ενώ στο igo με μια κίνηση έχεις όλην την Ευρώπη στο pda σου. Μακάρι να βάλουν τόσο καλό χάρτη και για την Ελλάδα όπως η NGI. Πιστεύω μετα το igo, θα είναι μονόδρομος. Και μια ερώτηση. Το FS N560 που έχω, υποστηρίζει TMC ή όχι? Και αν ναι σε ποιά θύρα και με τι ταχύτητα? Στο site του Dest για το TrafficSam είδα ότι είναι στις συμβατές συσκευές αλλά δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω. θα ήθελα να το δω, μιας και βρίσκομαι σε χώρα που έχει αυτήν την δυνατότητα. Ευχαριστώ. to tmc i to trafficsam den litourgoun stin ellada Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Βρίσκομαι εδώ και 1 μήνα στην Ευρώπη. Γαλλία περισσότερο αλλα και Γερμανία. Εβαλα το iGO 2006 με όλους τους τελευταίους χάρτες της Ευρώπης και οι εντυπώσεις μου ειναι κατι παραπάνω από άριστες. Χρησιμοποιώ στην Ελλάδα (αναγκαστικα) το destinator 6.1 και τώρα το 7. Εβαλα και τους χάρτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλα καμία σχεση με το iGO. Το dest σου μιλάει μια στις τόσες με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κοιτάς που και που την οθόνη, ενώ το igo ειναι τοσο λεπτομερεις οι οδηγίες που στην κυριολεξία οδηγώ λες και ξέρω από πριν τους δρόμους. Το σημαντικότερο μειον του dest - όσον αφορα την πρακτικότητα- είναι ότι δεν κάνει μονο του εναλλαγή στους χάρτες. Π.Χ ήμουν στο Στρασβούργο και ήθελα να πάω στην Στουτγάρδη. Δεν μπορούσα με το dest. Επρεπε πρώτα να πάω στα σύνορα, να σταματήσω, να κάνω αλλαγή στον χάρτη και μετα να βάλω τον άλλο προορισμό. Ενώ στο igo με μια κίνηση έχεις όλην την Ευρώπη στο pda σου. Μακάρι να βάλουν τόσο καλό χάρτη και για την Ελλάδα όπως η NGI. Πιστεύω μετα το igo, θα είναι μονόδρομος. Και μια ερώτηση. Το FS N560 που έχω, υποστηρίζει TMC ή όχι? Και αν ναι σε ποιά θύρα και με τι ταχύτητα? Στο site του Dest για το TrafficSam είδα ότι είναι στις συμβατές συσκευές αλλά δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω. θα ήθελα να το δω, μιας και βρίσκομαι σε χώρα που έχει αυτήν την δυνατότητα. Ευχαριστώ. TO TMC I TO TRAFFICSAM,DEN LITOURGOYN SIN ELLADA. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σωστα, αλλα εγω ειμαι Γαλλια και θα ειμαι για αλλους 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σωστα, αλλα εγω ειμαι Γαλλια και θα ειμαι για αλλους 2 μήνες. san syskevi den exei ensomatomeno dexti tmc,omos mporeis na to agorazeis extra,(einai san epileon kairea gps),kai na to ensomatosis pano,exei isodo giayti ti doulia. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 I Nea Ekdosei Tou Igo 18.06.2007 Einai Diathesimi,ean Endiafereste,na Mou To Peite:) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 I Nea Ekdosei Tou Igo 18.06.2007 Einai Diathesimi,ean Endiafereste,na Mou To Peite:) DEITE TO Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Eγω ενδιαφέρομαι.:lol: Είναι καλή; Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 I Nea Ekdosei Tou Igo 18.06.2007 Einai Diathesimi,ean Endiafereste,na Mou To Peite:) Για φιλε ibiza τι διαφορες υπάρχουν αξίζει το βγάλε -βάλε. Επίσης για οποιον ενδιαφέρεται έχω άνοιξη νέο post με χάρτες gr για tom -tom v650.1136 PL-CZ-SΚ-HU-GR-TR-RU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Για φιλε ibiza τι διαφορες υπάρχουν αξίζει το βγάλε -βάλε. Επίσης για οποιον ενδιαφέρεται έχω άνοιξη νέο post με χάρτες gr για tom -tom v650.1136 PL-CZ-SΚ-HU-GR-TR-RU GEIA SOU FILE DANO RIKSE MIA MATIA: What new: In addition to providing new roads, the programme itself was also updated and some further minor changes were made. From now on, it shall become possible to start the navigation also from the Contacts application of the PDA. Also, the settings of automated launch would be saved, the compatibility is improved in respect of several PDAs and the backlight goes off after a shorter period when not in use Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 GEIA SOU FILE DANO RIKSE MIA MATIA: What new: In addition to providing new roads, the programme itself was also updated and some further minor changes were made. From now on, it shall become possible to start the navigation also from the Contacts application of the PDA. Also, the settings of automated launch would be saved, the compatibility is improved in respect of several PDAs and the backlight goes off after a shorter period when not in use OK STILE PM ΚΑΙ ΠΈΣΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΊΜΑΣΕΣ..... ...NA SE KALA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Υπάρχει πουθενά το VGA data.zip της τελευταίας έκδοσης; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts