Jump to content

Sony Ericsson Z610i

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 247
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μια απλη αναβαθμιση θα θελει.αμα μπορεσεις να το ανοιξεις..δοκιμασε με αλλη καρτα sim`κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.

ο germanos μπορει να κανει αναβαθμιση,τωρα δεν ξερω εαν το στελνει αλλου το κινητο,αλλα δεν νομιζω κιολας.:cool:

Μακαρι να θελει αναβαθμιση μονο.

Αλλα γινεται αναβαθμιση αμα το κινητο δεν δουλευει?:confused:

http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif

Short man_make my dreams come true..

δεν ξερω τι ακριβως κανουν..αλλα γινεται.

το ιδιο περιστατικο ειχα κι εγω με το κ700ι,μετα απο πολυ ωρα παιζωντας παιχνιδι,το κινητο κολλησε.εβγαλα μπαταρια..τιποτα,ξαναεβαλα δεν ανοιγε.

το πηγα στο σερβις και στην ωρα το πηρα.μαλιστα δεν ειχα και αποδειξη..και μου το κανανε δωρεαν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω τι ακριβως κανουν..αλλα γινεται.

το ιδιο περιστατικο ειχα κι εγω με το κ700ι,μετα απο πολυ ωρα παιζωντας παιχνιδι,το κινητο κολλησε.εβγαλα μπαταρια..τιποτα,ξαναεβαλα δεν ανοιγε.

το πηγα στο σερβις και στην ωρα το πηρα.μαλιστα δεν ειχα και αποδειξη..και μου το κανανε δωρεαν.:)

Eλα ρε!!μου φτιαξες τη μερα λεμε!!Μακαρι να ετσι οπως τα λες!

Θα παρω μαζι και το Κ700 μου μηπως το φτιαξουν και αυτο.

Ευχαριστω για την βοηθεια

Μερα ειπα?

Ποτε νυχτωσε?

2 μετα τα μεσανυχταααα?

Αααααχμμμμ

Το κινητό μου είναι sony ericsson Z610i.

Εχθές το σύνδεσα (όχι για πρώτη φορά, έχω το κινητό εδώ και 7 μήνες...) στο pc τη πρώτη φορά μου εμφάνισε στο pc ότι δεν αναγνωρίζετε η συσκευή usb άλλαξα port και όταν έβαλα το usb στο κινητό ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος και κάτι σπίθες πετάχτηκαν από το κινητό (στο σημείο που γίνετε η σύνδεση με το βίσμα του usb) έκλεισε το κινητό προς στιγμή φοβήθηκα ότι δεν θα ανοίξει αλλά ευτυχώς άνοιξε! όλα οκ προς στιγμή.

Αλλάζω άλλο Port πάλι (συνεχίζω χωρίς να πτοούμε από σπίθες και ιστορίες) και συνδέω το κινητό πάλι το μόνο που έκανε ήταν να τρεμοπαίζει η οθόνη, ούτε το pc εμφάνισε σύνδεση συσκευής ούτε το κινητό εμφάνισε menu για το usb , ούτε καν ότι φορτίζει.

Άλλαξα καλώδιο usb πάλι τα ίδια...

Το κινητό με τον φορτιστή δεν έχει κανένα πρόβλημα φορτίζει κανονικά.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο..?

Αν το πάω για φτιάξιμο πόσο περίπου θα μου πάρουν.... Είμαι ακόμα στην εγγύηση άλλα μάλλον(τι μάλλον) εγώ προκάλεσα τη βλάβη.

Το 'χα αγοράσει από Microland.

Tο μόνο που ξέρω είναι ότι θα μείνω αρκετές μέρες χωρίς κινητό....αν το πάω για φτιάξιμο..

Σας παρακαλώ για τα φώτα σας...:rolleyes:

Ps: Είχα ποστάρει το προμπ σε άλλο forum αλλά δεν πήρα απάντηση και βρήκα εσάς ψάχνοντας για λύση.

Έχεις εγκαταστήσει τους drivers του κινητού στο PC σου;

Βρε ναι, δεν είμαι τόσο άσχετη.... εξάλλου γράφω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέω το κινητό το χω κάνει αμέτρητες φορές.

Λες άμα δεν είχα βάλει τους drivers να πεταγόντουσαν σπίθες και να τρεμόπαιζε η οθόνη....?! :lol:

Βρε ναι, δεν είμαι τόσο άσχετη.... εξάλλου γράφω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέω το κινητό το χω κάνει αμέτρητες φορές.

Λες άμα δεν είχα βάλει τους drivers να πεταγόντουσαν σπίθες και να τρεμόπαιζε η οθόνη....?! :lol:

Όχι, δεν λέω αυτό :p

Εάν το κινητό σου φορτίζει κανονικά, τότε το βύσμα είναι εντάξει. Άρα, ή έχει χαλάσει το USB καλώδιό σου (δύσκολο) ή οι θύρες του PC σου οι οποίες μπορεί στιγμιαία να στο βραχυκύκλωσαν. Ό,τι άλλο έχεις συνδεδεμένο στις θύρες αυτές, λειτουργεί κανονικά;

Όχι, δεν λέω αυτό :p

Εάν το κινητό σου φορτίζει κανονικά, τότε το βύσμα είναι εντάξει. Άρα, ή έχει χαλάσει το USB καλώδιό σου (δύσκολο) ή οι θύρες του PC σου οι οποίες μπορεί στιγμιαία να στο βραχυκύκλωσαν. Ό,τι άλλο έχεις συνδεδεμένο στις θύρες αυτές, λειτουργεί κανονικά;

Ναι κανονικότατα...Μάλιστα πριν από λίγο δοκίμασα ένα usb stick και είναι οκ. Το ipod φορτίζει κανονικά και συγχρονίζει.

Να προσθέσω ότι άλλαξα και usb καλώδιο, πήρα του bro που είναι καινούργιο μηπως χάλασε το δικό μου αλλά τίποτα.

Φορτίζει μια χαρά.

Ναι κανονικότατα...Μάλιστα πριν από λίγο δοκίμασα ένα usb stick και είναι οκ. Το ipod φορτίζει κανονικά και συγχρονίζει.

Να προσθέσω ότι άλλαξα και usb καλώδιο, πήρα του bro που είναι καινούργιο μηπως χάλασε το δικό μου αλλά τίποτα.

Φορτίζει μια χαρά.

Άρα, το μόνο που μένει, είναι το εξής: έχει χαλάσει ο κονέκτορας στο κινητό σου, και συγκεκριμένα το πινάκι εκείνο που ευθύνεται για την σύνδεση μέσω USB. Μάλλον πας για service και αντικατάσταση κονέκτορα.

Πληρώνω γι'αυτό?

Αν ξέρεις πάνω κάτω πόσα γιατί εγώ δεν έχω ξαναστείλει κινητό για service και φοβάμαι μη μου 'πουν πολλά παραπάνω από όσα πρέπει.

Πληρώνω γι'αυτό?

Αν ξέρεις πάνω κάτω πόσα γιατί εγώ δεν έχω ξαναστείλει κινητό για service και φοβάμαι μη μου 'πουν πολλά παραπάνω από όσα πρέπει.

Εξαρτάται από το που θα πας. Κατά την γνώμη μου, μακρυά από την Omnitech. Ένα πολύ καλό service point, είναι στην Πλατεία Αμερικής.

Όσον αφορά το αν θα πληρώσεις, και πάλι έχει να κάνει με το εάν προκάλεσες εσύ την βλάβη ή όχι. Αυτό, είναι θέμα απόφασης του τεχνικού.

Ωραία για omnitech το διάβασα σε ανάλογο post για service points.

Αλλά pls πες μου μια τιμή στο περίπου. Δεν θα σε ζαλίσω άλλο..χεχε!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση!!!

Ωραία για omnitech το διάβασα σε ανάλογο post για service points.

Αλλά pls πες μου μια τιμή στο περίπου. Δεν θα σε ζαλίσω άλλο..χεχε!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση!!!

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να σου κοστίσει, ΕΑΝ σου κοστίσει. Αυτό θα το μάθεις στο service point. ;)

Hint: εάν δεν το έχεις κάνει, απενεργοποίησε την φόρτιση μέσω USB, αρκετά κινητά έχουν πάθει ζημιά έτσι.

Πω σοβαρά?

Ούτε καν ήξερα ότι γίνετε να μην φορτίζει μέσω usb.

Καλά να πάθω....:mad:

Edit: Δεν έχει όμως τέτοιο option στο z610i τώρα το κοίταξα.

Πω σοβαρά?

Ούτε καν ήξερα ότι γίνετε να μην φορτίζει μέσω usb.

Καλά να πάθω....:mad:

Thanx again dear :happy:

Για να απενεργοποιήσεις την φόρτιση μέσω USB, στην κατάσταση αναμονής πληκτρολογείς:

*> * < < * < *

Η ακολουθία αυτή, θα σου εμφανίσει το κρυφό μενού του κινητού σου. Εκεί επιλέγεις «Ρυθμ. υπηρεσίας» και επιλέγεις «Φόρτιση όχι». Good luck :)

Aπογοητευση.

Το πηγα σε Γερμανο στο πεζοδρομο Περιστεριου και μου ειπε υπαρχει περιπτωση να το αναβαθμισουν εκει(μεχρι την Τριτη) αλλιως στο κεντρικο σερβις του Γερμανου(20 μερες μινιμουμ).

20 μερες μινιμουμ?

Σε 20 μερες γυρναω ολη την Ευρωπη με το αυτοκινητο....:(

Aπογοητευση.

Το πηγα σε Γερμανο στο πεζοδρομο Περιστεριου και μου ειπε υπαρχει περιπτωση να το αναβαθμισουν εκει(μεχρι την Τριτη) αλλιως στο κεντρικο σερβις του Γερμανου(20 μερες μινιμουμ).

20 μερες μινιμουμ?

Σε 20 μερες γυρναω ολη την Ευρωπη με το αυτοκινητο....:(

αφησε'το μεχρι την τριτη.αν σου πουν οτι δεν εγινε..το πας κατευθειαν σε service point :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφησε'το μεχρι την τριτη.αν σου πουν οτι δεν εγινε..το πας κατευθειαν σε service point :)

Mολις με ενημερωσαν απο τον Γερμανο οτι και τα 2 κινητα που του πηγα(το γνωστο Ζ610 και το παλιο μου Κ700) δεν φτιαχτηκαν λεει με την αναβαθμιση και πρεπει να το στειλουν στα κεντρικα με μινιμουμ λεει 20 μερουλες ..

Ε ρε δουλεμα...ουτε που τα κοιταξαν.

"Καναμε αναβαθμιση αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι παρουσιαζουν αλλο προβλημα και πρεπει να παν στα κεντρικα "μου λεει.

"Τι προβλημα εντοπισατε?"λεω.

"Μισο λεπτο να δω" μου λεει.

Κοιταει το χαρτι αναφορας βλαβης(εχω το αντιγραφο στο σπιτι) και μου απανταει:

"Λευκη οθονη"

Οτι ακριβως του ειπα να γραψει στο χαρτι οταν το πηγα.

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ:mad:

Edit:Τελικα το πηγα σε service point SE στο Ιλιον και σε μια μερα του καναν επαναπρογραμματισμο και τωρα ειναι μια χαρα.:happy:

Μεχρι και το Κ700 μου μαλλον θα ναι ετοιμο αυριο..

Ευτυχως που δεν ασχοληθηκα αλλο με Γερμανο(πεζοδρομο Περιστεριου).

Οι ανθρωποι ζουν στην εποχη της περγαμηνης και του ταχυδρομικου περιστεριου και ειναι και περηφανοι!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ raver για την ανταποκριση και οσα παιδια προθυμοποιηθηκαν να συμμετασχουν για να βοηθησουν..

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά!Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο?Έκανα την διαδικασία αλλα ξέχασα να δω πριν ποια είχα!Συνηθισμένος από το P1i που μετά την αναβάθμιση μου ξαναρχίζουν όλα από την άρχει,στο z610i όλα ήταν όπως πριν?Είναι φυσιολογικό αυτό?
:)

• 4 months later...

Παιδια προσπαθω να αναβαθμισω on-line το Ζ610 την κοπελας μου αλλα λεει δεν υπαρχει διαθεσιμο update

Σε αλλο κινητο SE εκανα επιτυχως αναβαθμιση

Τι τρεχει?

To λογισμικο ειναι το R1ED001

Bασικα εχει προβλημα, στο οτι ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο, ειναι εκτος δικτιου

• 3 months later...
Καλησπερα και χρονια πολλα.ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος γιατι ξαφνικα δεν εμφανιζει τισ κλησεις στο κινητο.ουτε αναπαντητες ουτε εισερχομενες τιποτα.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα λυθεί το πρόβλημα.
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα λυθεί το πρόβλημα.

του εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα

• The title was changed to Sony Ericsson Z610i