Smartface Δημοσιεύτηκε August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2006 Καλοί μου φίλοι γεια χαρά, θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε να βρω ενα site ή ενα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να στέλνω 1 sms πολλές φορές συγχρόνως στον ίδιο αποστολέα (ίδιο νουμερο). Ευχαριστώ, Smartface :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλοί μου φίλοι γεια χαρά, θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε να βρω ενα site ή ενα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να στέλνω 1 sms πολλές φορές συγχρόνως στον ίδιο αποστολέα (ίδιο νουμερο). Ευχαριστώ, Smartface :cool: :blink: :wacko: :cry: Αν εχεις συνδεσει otenet dsl εχεις 25 sms δωρεαν τη μερα με τον τροπο της επικολησης μπορεις να στειλεις 25 sms τοσο γρηγορα πριν ο ληπτης διαβασει το πρωτο. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts