RAVER Δημοσιεύτηκε August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2006 Καλησπερα.εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον φορητο.τον ανοιγω κανονικα,ανοιγω και το wi-fi και προσπαθω να συνδεθω με το ασυρματο δικτυο και δεν βρισκει το δικτυο,πηγα στην συσκευη και μου λεει οτι το προγραμα δουλευει κανονικα,εψαξα παλι απο την αρχη και παλι δεν εβρισκε δικτυα.στην δεξια πλευρα του λαπτοπ εχει ενα κουμπακι που το ενεργοποιεις,αυτο ανοιγει κανονικα αλλα παλι δεν δουλευει. τι μπορει να φταει? Το πηγα στον αντιπροσωπο σημερα για να δουμε τι φταιει και να αλλαχθει μεσω εγγυησης και μολις το ανοιξε βρηκε ελευθερο δικτυο .τι συμβαινε ρε παιδια,λετε να εχω φαει ban στο συγκεκριμενο δικτυο που προσπαθω να μπω..? ξαναπηγα σε αυτο που εμπαινα συνεχεια και παλι μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο.τωρα θελω να το δοκιμασω αλλου να δω εαν δουλευει,εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Το δίκτυο πάνω στο οποίο συνδεόσουν υπάρχει; Μπορεί να έκλεισε. Μήπως αυτός που είχε το δίκτυο κατάλαβε ότι συνδέοταν κι άλλοι που δεν έπρεπε και το έκανε secure; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Το δίκτυο πάνω στο οποίο συνδεόσουν υπάρχει; Μπορεί να έκλεισε. Μήπως αυτός που είχε το δίκτυο κατάλαβε ότι συνδέοταν κι άλλοι που δεν έπρεπε και το έκανε secure; auti einai kai i moni pithanotita pou skeftika ki ego. ektos an to diktio einai tou filou mas..ekei den ksero ti mporei na paizei. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Το δίκτυο πάνω στο οποίο συνδεόσουν υπάρχει; Μπορεί να έκλεισε. Μήπως αυτός που είχε το δίκτυο κατάλαβε ότι συνδέοταν κι άλλοι που δεν έπρεπε και το έκανε secure; οχι το δικτυο δουλευει μια χαρα.ειναι σε μια καφετερεια που εχει ασυρματο ιντερνετ και μπαινουμε κανονικα.σημερα πηγα με εναν φιλο μου και του φιλου μου εβρισκε το δικτυο ενω ο δικος μου οχι.το πηγα στον μαστορα και ετρεξε την εφαρμογη και βρηκε ελευθερο δικτυο εκει.λετε να εχω φαει πορτα απο το συγκεκριμενο μαγαζι και γι'αυτο δεν μπορω να συνδεθω...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ti na sou po.. na exoun apokleisei to mac address tis kartas sou? travigmeno mou fainetai re gamoto. apo tin alli..pigaines kai tous ksezoumizes ti grammi? an nai..isos mpikan ston kopo na to kanoun :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ισως ειναι αυτο..αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν βρισκω το δικτυο..αυριο θα παω να το τσεκαρω και σε ενα αλλο ασυρματο δικτυο,να δω τι γινεται..αν εχω προβλημα η αν εχουν αυτοι το προβλημα,πρεπει να βιαστω γιατι ειμαι σε εγγυηση αυτο το διαστημα! αλλα γιατι οταν το πηγα στον μαστορα ο οποιος εχει wifi βρηακ το δικτυο του..δεν ξερω ρε γαμοτο,εχω αγχωθει και προβληματιστει.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 den eisai kai athina re gamoto..na sou proteino na pas sto sintagma kai na psakseis gia diktio :p an ksereis kana allo magazi ekei igoumenitsa..i kana gnosto pou exei spiti tou, i kapoio pda me wifi...dokimaste etsi. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ισως ειναι αυτο..αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν βρισκω το δικτυο..αυριο θα παω να το τσεκαρω και σε ενα αλλο ασυρματο δικτυο,να δω τι γινεται..αν εχω προβλημα η αν εχουν αυτοι το προβλημα,πρεπει να βιαστω γιατι ειμαι σε εγγυηση αυτο το διαστημα! αλλα γιατι οταν το πηγα στον μαστορα ο οποιος εχει wifi βρηακ το δικτυο του..δεν ξερω ρε γαμοτο,εχω αγχωθει και προβληματιστει.:( RAVER μην αγχώνεσαι. Η κάρτα σου δεν έχει πρόβλημα. Αν είχε πρόβλημα δεν θα έβλεπε κανένα δίκτυο. Μάλλον πόρτα σου ρίξανε. Ήθελα να ήξερα με πόσα κατέβαζες και σε κλείσανε!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 RAVER μην αγχώνεσαι. Η κάρτα σου δεν έχει πρόβλημα. Αν είχε πρόβλημα δεν θα έβλεπε κανένα δίκτυο. Μάλλον πόρτα σου ρίξανε. Ήθελα να ήξερα με πόσα κατέβαζες και σε κλείσανε!!! και ειναι λογικο να μην μπορω ουτε να :worry: το δικτυο :!: παντως θα το τσεκαρω και αλλου για να επιβεβαιωθω πληρως :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλημερα.τελικα διεγραψα τις ολες τις συνδεσεις γιατι κραταγε ιστορικο access απο αλλα wifi.παλι καλα που ηταν τοσο απλο το προβλημα και δεν χρειαστηκα να το παω για service. Ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολους σας! :) το παρων θεμα μπορει να κλειδωθει :lock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts