kapodistrias Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 geia sas!!!!! exo ena p990i pou eixe menu vodafone!!! kai leo eixe giati mesa sthn prohgoumenh ebdomada tou ekana monos debranded!!!! efuge to skatomenu kai glytosa kai 25euro pou thelei to 9volto gia na sou to kanei tora to xreisimopoio xana!! giati mexri tora thn eixe araxei pano sto grafeio!!!!!! apla thelo na enimeroso gia auto ton tropo!!!! afou prota prohdopoihso oti oute ego alla oute autoi pou exoun thn selida exoun thn paramikrh euthinh gia to ti tha pathei to kinito sas!!! dikia sas epilogh!!!! pados apo oso diabasa sta sxoleia den uparxan genikotera problhmata me ta p990i! se emena pados doulepse mia xara!!!! XEFORTOTHIKA TO sk@tomenu tis vodafone (sorry alla mou thn espage) kai tora douleuei mia xara! poli poio oraio menu kai trela poio grugoro to kinito!!! alla xanaleo se periptosh pou dokimase einai se diko sas risko!! ego to prospathisa kai petuxe euxomai to idio se osous to epixirisoun!!! to link einai : http://blog.artesea.co.uk/2008/01/debrand-your-w960-p1-for-free-or-your-p990-m600-w950.html ean exete aporia kai boro na bohthiso euxaristos!!!! kai sorry se periptosh pou ta exete xanaanaferei!!!!!!!! P990i THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λογικά η εγγύηση κάνει φτερά έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Με το πιο πάνω λινκ πέταξα μετα απο ενα χρονο και εγω τον καρκινο των κινητων (το βοδιαfone live)και πραγματικά το κινητο εγινε σαν καινουριο.Ποτε δεν εχει πέσει η ραμ κάτω από 10% που πριν αν δεν εβαζα το swiss manager το κινητο γινόταν αχρηστο μετα από λιγη χρήση. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ. Κριμα για το κινητο να εχει το καταραμένο μενου Το Garmin απέκτησε αλλο αερα (και με την 4.10.80 ειναι αριστο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 geia sas!!!!! exo ena p990i pou eixe menu vodafone!!! kai leo eixe giati mesa sthn prohgoumenh ebdomada tou ekana monos debranded!!!! efuge to skatomenu kai glytosa kai 25euro pou thelei to 9volto gia na sou to kanei tora to xreisimopoio xana!! giati mexri tora thn eixe araxei pano sto grafeio!!!!!! apla thelo na enimeroso gia auto ton tropo!!!! afou prota prohdopoihso oti oute ego alla oute autoi pou exoun thn selida exoun thn paramikrh euthinh gia to ti tha pathei to kinito sas!!! dikia sas epilogh!!!! pados apo oso diabasa sta sxoleia den uparxan genikotera problhmata me ta p990i! se emena pados doulepse mia xara!!!! XEFORTOTHIKA TO sk@tomenu tis vodafone (sorry alla mou thn espage) kai tora douleuei mia xara! poli poio oraio menu kai trela poio grugoro to kinito!!! alla xanaleo se periptosh pou dokimase einai se diko sas risko!! ego to prospathisa kai petuxe euxomai to idio se osous to epixirisoun!!! to link einai : http://blog.artesea.co.uk/2008/01/debrand-your-w960-p1-for-free-or-your-p990-m600-w950.html ean exete aporia kai boro na bohthiso euxaristos!!!! kai sorry se periptosh pou ta exete xanaanaferei!!!!!!!! P990i THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν εγραφες και στα ελληνικά ωστε κάποιος στο μέλλον να το βρει πιο ευκολα με την αναζητηση θα βοηθουσες περισσότερο με αυτο το χρησιμο λινκ. Εγω σε ευχαριστω αλλά κανε μια προσπάθεια για ελληνικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τα rss feeds με αυτά του υπολογιστή μου...Αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται με το pc suite. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 παιδια το μικροφωνο μου τα χει παιξει.οι συνομιλητες μου με ακουνε με τρομερη δυσκολια.το τσεκαρα κ απο το service menu κ οντως η ενταση του ειναι γτπ...ειμαι εκτοε εγγυησης πια.τι κανω?το προβλημα παρατηρηθηκε 3 μερες μετα απο αλλαγη housing.το ανοιξα ξανα αλλα ολα δειχνουν οκ.δεν εχει πειραχθει τιποτα.αν εφτεγε η αλλαγη του housing λογικα θα το εκανε την ιδια στιγμη κ οχι μετα απο 3 μερες.το πεταω?το κοστος αυτης της επισκευης θα ειναι ασυμφορο,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 καλησπερα σε ολους εχω κατεβασει το update tης sony ericsson μου εχει σπασει κυριολεκτικα τα νευρα δεν αρχιζει το προγραμμα ενω εχω χανα κανει update to κινητο...Δεν χεκιναει παταω διπλο κλικ και τπτ...ουτε error τπτ :cry::cry::cry: Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδια το μικροφωνο μου τα χει παιξει.οι συνομιλητες μου με ακουνε με τρομερη δυσκολια.το τσεκαρα κ απο το service menu κ οντως η ενταση του ειναι γτπ...ειμαι εκτοε εγγυησης πια.τι κανω?το προβλημα παρατηρηθηκε 3 μερες μετα απο αλλαγη housing.το ανοιξα ξανα αλλα ολα δειχνουν οκ.δεν εχει πειραχθει τιποτα.αν εφτεγε η αλλαγη του housing λογικα θα το εκανε την ιδια στιγμη κ οχι μετα απο 3 μερες.το πεταω?το κοστος αυτης της επισκευης θα ειναι ασυμφορο,ετσι δεν ειναι? πως μπορεις να κρινεις εκ των προτερων ενα κοστος επισκευης χωρις να το δει καποιος τεχνικος πρωτα?Πηγαινε το σε ενα service ,δεν θα σου προτεινα Γερμανο,ζητα ενα κοστος και εαν σου κανει προχωρα. Τα W800-W700-W810-P990-S3-VS7,φορανε το ιδιο μικροφωνο το οποιο ειναι smd αρα θελει κολλητηρι κατα συνεπεια εχεις και καποια εργατικα παραπανω. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis303 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλησπέρα πριν 2-3 μέρες απέκτησα ενα p990i εχω ενα προβληματάκι με τα sms γράφει 70 Ελληνικούς χαρακτήρες αντι για 160 μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλησπέρα πριν 2-3 μέρες απέκτησα ενα p990i εχω ενα προβληματάκι με τα sms γράφει 70 Ελληνικούς χαρακτήρες αντι για 160 μπορεί να βοηθήσει κάποιος? γραψε με κεφαλεα και με απενεργοποιημενο το Τ9 και θα ειναι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis303 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 οκ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλησπέρα, πάω να κάνω αναβάθμιση του κινητού και ξεκιναει το προγραμα της σονυ κτλ... καποια στιγμη λεει να κρατησω πατημενο το κουμπι C. σε αλλα σονυ εριξον υπαρχει το αντιστοιχο κουμπι αλλα στο π990ι οχι.. εκτοσ αν ενοει το delete ... καποια ιδεα? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλησπέρα, πάω να κάνω αναβάθμιση του κινητού και ξεκιναει το προγραμα της σονυ κτλ... καποια στιγμη λεει να κρατησω πατημενο το κουμπι C. σε αλλα σονυ εριξον υπαρχει το αντιστοιχο κουμπι αλλα στο π990ι οχι.. εκτοσ αν ενοει το delete ... καποια ιδεα? το c υπαρχει στο εξωτερικο πληκτρολογιο μαλον το εχεις βγαλει ε? αμα το εχεις ξαναβαλτω τωρα χωρις το πορτακι δεν ξερω πειραματισου με το πλαινο πληκτρο κατω απο το ροδακι το del δε νομιζω να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 portaki dn eixa... basika eixa paei diakopes kai to kinito to brika petameno katw apo ena autokinito... k etsi dn exw oute cd gia drivers oute tpt... oute to penaki... Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 portaki dn eixa... basika eixa paei diakopes kai to kinito to brika petameno katw apo ena autokinito... k etsi dn exw oute cd gia drivers oute tpt... oute to penaki... μπραβω τυχη που πηγες διακοπες να σκασω και γω μπας και βρω κανα ν82 που θελω και το 990 βεβαια δε θα με χαλαγε χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μ λειπει κ το πορτακι και το πενακι... ποσο 8α κοστισουν στο περιπου αυτα τα 2? επισης το firmware ειναι το εξης : phone R9GA001 Bluetooth R5A01 organizer R6E28 cda R6E28 ειμαι πολύ πίσω? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μ λειπει κ το πορτακι και το πενακι... ποσο 8α κοστισουν στο περιπου αυτα τα 2? για το εξω πληκτρολογιο δεν ξερω για το πενακι γυρω στα 15 γιουρα τα τρια στο πλαισιο επισης το firmware ειναι το εξης : phone R9GA001 Bluetooth R5A01 organizer R6E28 cda R6E28 ειμαι πολύ πίσω? οχι φοραει την τελευταια και τελικη εκδοση firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 για το εξω πληκτρολογιο δεν ξερω για το πενακι γυρω στα 15 γιουρα τα τρια στο πλαισιο dn to briskw pou8ena ... oute plaisio oute eshop... pouthena Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 στο ebay εψαξες?ολο και κατι θα βρεις εκει.εκτος και αν βρεις καπου χαλασμενο και παρεις το πορτακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 sto ebay briskw alla eipa na glitwsw tin anamoni :) Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δες στις αγγελιες για κανενα φθηνο χαλασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ρε γείτονα μια κόβεις τις λέξεις(αληθεια πρεβεζάνος είσαι; :lol::lol:) μια γράφεις ελληνοκογκολέζικα,θα μας στραβώσεις. Για πενάκι καλυτερα ebay και ας έχεις αναμονη,οσο θα πάρεις ένα απο Ελλάδα θα σου ερθουν 10 απο έξω. Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση χωρίς το εξωτερικό πληκτρολόγιο κρατα πατημένο στο εσωτερικό το c κάνει την ίδια δουλεια αλλά ,μάλλον δεν υπάρχει αναγκη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haikostas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλησπέρα, πάω να κάνω αναβάθμιση του κινητού και ξεκιναει το προγραμα της σονυ κτλ... καποια στιγμη λεει να κρατησω πατημενο το κουμπι C. σε αλλα σονυ εριξον υπαρχει το αντιστοιχο κουμπι αλλα στο π990ι οχι.. εκτοσ αν ενοει το delete ... καποια ιδεα? μπορεις να πατησεις το κουμπακι c απο το qwerty πληκτρολογιο Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το δοκιμασα. γενικα δν καταφερα να κανω την αναβαθμιση. συνδεω κανονικα το κινητο με το pc και στα βηματα που βγαζω μπαταρια ξαναβαζω κτλ δεν κανει τπτ... δν ξερω τι φταιει.. Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 καλησπέρα παιδιά συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά πριν από μερικές μέρες απέκτησα το p990i το οποίο όμως είναι vodafone branded με όλα όσα αυτό συνεπάγεται... υπάρχει μήπως τρόπος να αφαιρεθεί από τη συσκευή ότι έχει να κανει με vodafone και να μπει το default interface/theme/menu της συσκευής?? έκανα αρκετό γοογλάρισμα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι που να μου γεμίσει το μάτι... δοκίμασα να κάνω και update το firmware με το seus αλλά παρόλα αυτά δεν άλλαξε τπτ :(:( ευχαριστώ εκ των προτέρων γιώργος edit: τα καταφερα χαρη στο λινκ που εδωσε ο georgep800 :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180204&highlight=debrand Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelosa1 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 καλησπερα σε ολους.εχω το P990 ενα χρονο.εχω καιρο να διαβασω νεα απο αυτο το forum.πριν αρκετους μηνες εμπαινα στο site sealover.gr και εβρισκα τα παντα για το κινητο μου.τωρα αυτο το site δεν λιτουργει.ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts