Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.εχω το P990 ενα χρονο.εχω καιρο να διαβασω νεα απο αυτο το forum.πριν αρκετους μηνες εμπαινα στο site sealover.gr και εβρισκα τα παντα για το κινητο μου.τωρα αυτο το site δεν λιτουργει.ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αναλογο?

Στο myphone φυσικά μπορείς να λύσεις ότι απόρια θέλεις.Μετά την κυκλοφορία του P1i μπορείς να συμβουλεύεσαι και την αντίστοιχη ενότητα χωρίς κανένα πρόβλημα , μιας και ότι αφορά το P1i είναι κοινό

με το τηλέφωνό σου.

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παδιά καλημέρα,

Συγνώμη αν είναι ελαφριά εκτός topic. Μετα από ένα χρόνο και κάνα πεντάμηνο σκέφτομαι να αλλάξω το P990i μου γιατί μάλλον ερωτεύτηκα το Nokia E71 (Οσοι θέλετε να βαρέσετε, βαρέστε.... και εγώ 7 χρόνια έχω να πίασω Nokia :) και δεν το πίστευα ότι θα το πάθω αυτό).

Να πώ βέβαια ότι λειτουργικά το τηλέφωνό εκτος από το τρυπάκι που μας βάζουν με τις κάμερες (εγώ προσωπικά 5 photo και 2 video έχω τραβήξει όλα και όλα) με καλύπτει πλήρως, όπως καλύπτουν και τα πολύ καινούργια. Απλά το E71 είναι λεπτό και πανέμορφο με πιο μεγάλη μπαταρία και λιγότερο memory leaking

Θέλω να το πουλήσω το P990i και κάνω μια μικρή εκτίμηση ότι πρέπει να πουληθεί γύρω στα 180 ευρώ μαζί με μία κάρτα 4GB και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Τι λέτε? Πολύ ακριβά λέω, πολύ φτηνά? Ακούω γνώμες ελεύθερα.

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

• 2 weeks later...
παιδια πειρα τωρα μεταχειρισμενο ενα p990i και προσπαθω να βαλω στον φακελο sys του C του κινητου ενα αρχειο. εχω βαλει καποια file explorer αλλα δεν μπορω να τον ανοιξω!!! επισης μερικα αρχεια sis δεν γινονται εγκατασταση!!! τι να κανω????

διαβασα καπου οτι αν βαλω εκει ενα αρχειο θα μπορω να βαζω unsigned αρχεια κανονικα. αλλα δεν μπορω. protected λεει οτι ειναι. και γιατι δεν μπορω να κανω install ολα τα sis αρχεια που βρισκω?

Για να εγκατασταθούν κάποια αρχεία πρέπει να ειναι signed γιαυτο και δεν μπαίνουν όλα και χρειάζονται "πλάγιοι τρόποι"

Τωρα για αυτό που ζητάς πρέπει να δεις τις οδηγείες από εκει που το κατέβασες,δεν ειναι όλοι οι τρόποι ιδιοι για να το καταφέρεις αυτό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

το ξερω.. για αυτο ρωταω πως μπορω να βαλω αυτο το αρχειο στο φακελο sys. μηπως υπαρχουν και αλλοι τροποι?

Aφου το ξέρεις τοτε γιατί ρωτας?

Δοκίμασε να τα περάσεις με κάποια εξωτερική εφαρμογη όπως το Myphone Explorer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

εννοω οτι ξερω οτι χρειαζονται <πλαγιοι τροποι>. εχω αλλαξει πολλες συσκευες και τωρα ποιανω πρωτη φορα UIQ 3 και ειμαι λιγο ασχετος :p αυτο ειναι το προβλημα, στις οδηγιες γραφει να βαλω ενα αρχειο σε αυτο το φακελο.για αυτο ρωταω. σε ευχαριστω για το προγραμμα παντως !!

και παλι δεν μπορω να βρω τον φακελο αυτον! τελικα υπαρχει κανεις αλλος τροπος να το κανω αυτο?

και παλι δεν μπορω να βρω τον φακελο αυτον! τελικα υπαρχει κανεις αλλος τροπος να το κανω αυτο?

πρεπει να το χακαρεις πρωτα θα χρειαστεις το x-plore και το capsswitch τη τελευταια εκδοση για αρση των περιορισμων κατεβασε τα απο ιπμαρτ

Γεια σας παιδια!εχω το p990i και σκεφτομαι να το παω για αναβαθμιση..Η τωρινη εκδοση λογισμικου του τηλεφωνου μου ειναι:CXC162037 R7A001..θελω να μου πει καποιος ποσο παλια ειναι αυτη που εχω? ποια ειναι η τελευταια και τι προβληματα λυνει?ευχαριστω
Όσα φέρνει ο άνεμος..

Γεια σας παιδια!εχω το p990i και σκεφτομαι να το παω για αναβαθμιση..Η τωρινη εκδοση λογισμικου του τηλεφωνου μου ειναι:CXC162037 R7A001..θελω να μου πει καποιος ποσο παλια ειναι αυτη που εχω? ποια ειναι η τελευταια και τι προβληματα λυνει?ευχαριστω

η τελευταια ειναι η R6E28 διορθωνει πολλα απο τα παιδικα των πρωτων εκδοσεων με πρωτο την καλυτερη διαχειρηση μνημης περνατην

• 4 weeks later...

Παιδιά γράφει sms με κλειστό πορτάκι και Τ9 με 160 χαρακτήρες;

Το Τ9 είναι ενημερωμένο έχει πολλές λέξεις;

Το μενού του είναι εύκολο στην χρήση;

Αργεί να μπει στα μηνύματα;

Το qwerty είναι εύχρηστο;

Το ηχείο του είναι δυνατό;

Εφαρμογές υπάρχουν και υποστηρίζει όσες υποστηρίζουν και το P1 κτλ;

Ευχαριστώ,

Μάνος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Sms πάντα μέχρι 70. Sms στέλνω σε μεγάλη ανάγκη, οπότε και δε με επηράζει αυτό. Αν γράψεις σε Greeklish μπορείς να στείλεις 160. Δεν το έχω κάνει ποτέ...

Το Τ9 είναι ενημερωμένο, μαθαίνει κιόλας (να βρίζει).

Κλασσικό Uiq μενού, αργό να ανοίξει αλλά μετά ικανοποιητικό.Του E61 είναι το ίδιο αν όχι και πιο αργό.

Δεν έχω πολλά εισερχόμενα οπότε...Αλλά ναι, αργεί λίγο (Το E71 είναι πιο γρήγορο, το Ε61 πιο αργό για σύγκριση)

Έχει μικρά πλήκτρα είναι η αλήθεια, αλλά εάν τα μάθεις είναι ικανοποιητικό.

Το ηχείο του είναι λιγότερο δυνατό από του Κ750 που ήταν το πιο δυνατό που είχα, αλλά το Touch Dual και το Τ650 της κοπελιάς μου σε σχέση με αυτό είναι ψίθυρος.

Εφόσον παίρνει ότι Navigator παίρνει και το P1 λογικά...Προσωπικά, εκτός από Navigator ότι άλλο έχω εγκαταστήσει ήταν άχρηστο έως και λιγοστής χρησιμότητας (εκτός από το fring για Voip).

Πλεονεκτήματα του κινητού, η μεγάλη μπαταρία σε σχέση με άλλα Symbian, η χορταστική οθόνη για surfing με opera-mini, το μενού με τις συντομεύσεις.

Μειονέκτημα; Μέγεθος-πάχος και πάχος-μέγεθος... Α, ξέχασα: το μέγεθός του και το πάχος του.

Τουβλάκι, αλλά ασημένιο-όμορφο και γυαλιστερό.

Κι εννοείται ότι βγάζεις το πορτάκι, για να πάρεις τηλέφωνο έχει πολύ ωραία touch εφαρμογή.

Αυτά κι ελπίζω να βοήθησα,

Θοδωρής.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά

Είναι πολλές οι σελίδες οπότε συγχωρέστε με αν το έχετε κουβεντιάσει το θέμα.

Μετά από αναβάθμιση που έκανα στο κινητό στην τελευταία έκδοση firmware το ροδάκι έχει πρόβλημα. Όταν το πάω κάτω η πάνω αυτό κάνει 5-6 φορές πάνω κάτω ή μερικές φορές προχώρα 3-4 προς τα πάνω η κάτω. Φταίει το firmware ή είναι το ίδιο το ροδάκι, πχ σκόνη.

Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω το κινητό με το windows live mail (το dektop πρόγραμμα, τον αντικαταστάτη του Outlook express…)

Υπάρχει τρόπος το κινητό να συνδεθεί μέσω usb με το pc και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την adsl του υπολογιστή

Thanx

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

• 1 month later...

gia!!! eimai kenourgios sti parea sas kai tha ithela ligi boithia. exo ena p990i kai prospathisa na tou kano anaba8misi sto menoy toy.eno ola pigenan mia xara kai eno i efatse sto 100% jafnika mou ebgale ena minima sfalmatos pou elege oti apetixe kai na dokimaso jana. pao kai ego na janadokimaso kai den borouse oute na anagnorisi to tilefono prospathisa arketes forres alla tipota ospu kai ego ta paratisa.pao lipon na anijo pali to tilefono kai pleon oute anavi!!!!

kamia idea mi to spaso!

Καλως ηρθες και ξαναγράψτο στα ελληνικά όπως κάνουν όλοι.

Να σε βοηθήσουμε ναι,να μας βγάλεις τα μάτια όχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

• 2 months later...
Παιδια εχω ενα p990 και εχω μονο φορτιστη,πως μπορουμε να το συνδεσω με τπ pc για να κανω αναβαθμιση,και κατι αλλο παιδες ειναι σε αγγλιη εκδοση πως γυρναει σε ελληνικα?:O:happy:
android or ios or wm......who cares.....???

Κατεβάζεις το pc suite απο το site της sonyericsson και συνδέεις το τηλέφωνο.Επίσης κατεβάζεις το se update service και το τρέχεις.Ακολουθείς τις οδηγίες και στο σημείο που σου αναφέρει (ειναι πιθανόν)οτι έχεις την τελευταία αναβάθμιση σημείώνεις "ναι οπωσδήποτε".Οταν θα ξαναανοίξει η συσκευή σου ζητάει γλώσσα,με το ροδάκι κινείσαι προς τα κάτω και επιλέγεις ελληνικά.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι έχεις πάρει backup πριν την αναβάθμιση γιατί θα χαθούν όλα τα στοιχεία.

Τυχόν εφαρμογές τρίτων που έχεις εγκαταστήσει καλο είναι να τις εγκαταστήσεις απο την αρχή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ επίσης είναι και το καλώδιο δεδομένων που υπάρχει στην συσκευασία,το οποίο αν δεν το έχεις να ξέρεις οτι είναι το ίδιο με αυτά που έχουν όλα τα se στην συσκευασία τους.

Κατεβάζεις το pc suite απο το site της sonyericsson και συνδέεις το τηλέφωνο.Επίσης κατεβάζεις το se update service και το τρέχεις.Ακολουθείς τις οδηγίες και στο σημείο που σου αναφέρει (ειναι πιθανόν)οτι έχεις την τελευταία αναβάθμιση σημείώνεις "ναι οπωσδήποτε".Οταν θα ξαναανοίξει η συσκευή σου ζητάει γλώσσα,με το ροδάκι κινείσαι προς τα κάτω και επιλέγεις ελληνικά.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι έχεις πάρει backup πριν την αναβάθμιση γιατί θα χαθούν όλα τα στοιχεία.

Τυχόν εφαρμογές τρίτων που έχεις εγκαταστήσει καλο είναι να τις εγκαταστήσεις απο την αρχή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ επίσης είναι και το καλώδιο δεδομένων που υπάρχει στην συσκευασία,το οποίο αν δεν το έχεις να ξέρεις οτι είναι το ίδιο με αυτά που έχουν όλα τα se στην συσκευασία τους.

Φιλε μου δεν εχω το καλωδιο δεδομενων,εχω ενα κ550ι αλλα δεν κανει....:(

Ειναι εύκολο να βρείς απο κάποιον που έχει se (οχι όμως της εποχής του Κ550 αλλά τα νεότερα) που έχουν και τον καινούργιο φορτιστή.

Ειναι εύκολο να βρείς απο κάποιον που έχει se (οχι όμως της εποχής του Κ550 αλλά τα νεότερα) που έχουν και τον καινούργιο φορτιστή.

Αμα παραγγειλω απο e-bay θα κανει?Ξερουμε κανε κωδικο για το καλωδιο για να ειμαστε σιγουροι?:blink:

καλωδιο DCU-60 ,αλλά στην έρευνα που έκανα για να θυμηθώ το νούμερο είδα οτι το δίνει συμβατό με το Κ550i,εισαι σίγουρος οτι δεν κάνει.

καλωδιο DCU-60 ,αλλά στην έρευνα που έκανα για να θυμηθώ το νούμερο είδα οτι το δίνει συμβατό με το Κ550i,εισαι σίγουρος οτι δεν κάνει.

Ναι σιγουρα,ΓΑΜ@@ΤΟ!!!!:angry:

• The title was changed to Sony Ericsson P990i