Jig Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ξερουμε ποτε θα βγει Destinator για UIQ (P990i)? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Αυτήν την δέχεται ή θα έχει προβλήματα...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 κυριως με ενδιαφερει αθηνα. ποσο κοστιζει το ΒΤ adapter και το tom-tom? (φιλε μου br492 μην εξαπτεσαι και προσπαθησε να μαθεις να λειτουργεις με ανθρωπους που δεν εχουν γνωση, αυτο αλλωστε ειναι η ουσια του forum) Τα περι εκνευρισμού αφησε τα στην άκρη. Ειναι τοσο δυσκολο να ψάξεις λίγο και αν δεν βρεις κάτι να ρωτήσεις; Η μήπως θεωρεις καλύτερο να καταλληξει το θέμα με 500 σελίδες οπου η ιδια απάντηση εχει δωθει 100 φορές; Το επαγγελμα μου έχει απόλυτη σχέση με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και θελουν να μάθουν και το πρώτα που τους μεταδίδω ειναι να αποφευγουν την τεμπελιά Τελος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Αυτήν την δέχεται ή θα έχει προβλήματα...;;; :worry: Οχι, 8GB δεν τις υποστηρίζει σε αντίθεση με το manual,ακομα και η 4αρα έχει κάποια μικροπροβληματάκια (αρκετες φορες η εγραφη βιντεο απευθειας στην κάρτα έχει καποια κολληματα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathgr Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 υπάρχει το tom-tom και Bluetooth adepter GPS. το εχω δοκιμάσει κ τρε΄χει κανονικά. αν θα μείνει ικανοποιημένος ειναι άλλο θέμα ! ειπες οτι έχει δοκιμάσει το ΤΟΜ ΤΟΜ στο P990i? Αφού δεν έχει κάλυψη για Ελλάδα ούτε η ΤΟΜ ΤΟΜ ούτε η΅WAYFINDER. Μήπως το δοκίμασες στο εξωτερικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Exoun kai ta 2! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathgr Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Πως έχουν και τα δυο. Τα έχεις ποτέ δοκιμάσει? Αν μπεις στην παρακάτω διεύθυνση http://www.wayfinder.com/?id=481&content=map_coverage. θα δεις ότι δεν καλύπτει Ελλάδα. Το ίδιο και η Tom-Tom. Πως είστε τόσο σίγουροι και απαντάτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ειμαστε τόσο σιγουροι επειδή το έχουμε στο κινήτο.Το WF είναι για μεγάλες πόλεις και με εξέλιξη στο υπόλοιπο δίκτυο και το ΤΟΜΤΟΜ έχει όλη την ελλάδα ακόμα και το τελευταίο χωριουδάκι αλλά όχι τόσο αναλυτικά. Δεν χρειάζεται να μας την λες έτσι και στο κάτω κάτω αν ανοιγες τα μάτια σου θα έβλεπες τουλαχιστον για το ΤΟΜΤΟΜ αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156585 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathgr Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ειμαστε τόσο σιγουροι επειδή το έχουμε στο κινήτο.Το WF είναι για μεγάλες πόλεις και με εξέλιξη στο υπόλοιπο δίκτυο και το ΤΟΜΤΟΜ έχει όλη την ελλάδα ακόμα και το τελευταίο χωριουδάκι αλλά όχι τόσο αναλυτικά. Δεν χρειάζεται να μας την λες έτσι και στο κάτω κάτω αν ανοιγες τα μάτια σου θα έβλεπες τουλαχιστον για το ΤΟΜΤΟΜ αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156585 Καταρχήν το link που μας δίνει ο φίλος που με παρέπεμψες δεν δουλέυει. Ο φάκελος δεν υπάρχει. Κατά δεύτερον άνοιξε και εσύ τα ματάκια σου και πήγαινε στην παρακάτω διεύθυνση να δείς εάν σε καλύπτει η Tom-Tom την Ελλάδα: http://www.tomtom.com/products/section.php?ID=278&Section=404&Category=2&Lid=1. Άν το έχεις και δουλέυει δώσε μου κάποια διεύθυνση υπαρκτή να το διαπιστώσω. Όχι μόνο λόγια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Αν έχεις όρεξη ψάξε,δεν σκοπευω να ψάξω εγω για εσενα,αλλωστε έχει αρκετες σελίδες. Επειδη δεν δουλεύει το λινκ απο οπου θα το κατέβαζες σημαίνει οτι δεν καλύπτει Ελλάδα΄; Οσο για τα δικα μου τα ματάκια, το βλέπουν που το έχω εγκατεστημένο στο κινητό μου οπως και πολλα αλλα παιδια στο φορουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Συγνωμη αν αυτο που θα ρωτησω σας ακουστει αστειο αλλα υπαρχουν δυο εκδοσεις του P990i? Μια με πορτακι κ μια χωρις? Σκοπευω να αγορασω ενα αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει πορτακι κ ουτε ειχε ποτε... Δειτε κ την παρακατω φωτο απο το επισημο site της Sony Ericsson. http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_41557_28_0_4000.png Καθε πληροφορια δεκτη... Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το ίδιο ειναι με και χωρις το πορτάκι.Βγαίνει ευκολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Συγνωμη φιλε μου αλλα αφου δεν εχει υποδοχη για πορτακι πως μπαινει? Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Εκει που γραφει quickshare είναι καπάκι που μπαινει και βγαίνει με δυο βιδακια(ειναι πισω απο την μπαταρια,δεν μπορεις να τα δεις) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δυο βιδακια κοκκινο-ροζε λες? Ναι ε? Μπορω να αγορασω ξεχωριστα το πορτακι? Γιατι μου φαινεται θα με βολεψει αρκετα στον χειρισμο του τηλεφωνου... Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δυο βιδακια κοκκινο-ροζε λες? Ναι ε? Μπορω να αγορασω ξεχωριστα το πορτακι? Γιατι μου φαινεται θα με βολεψει αρκετα στον χειρισμο του τηλεφωνου... Δεν θυμάμαι χρωμα αλλά τα βλέπεις στο χωρο της μπαταρίας.Τωρα δεν ξέρω αν υπάρχει ως ανταλλακτικό αλλά λογικά ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Χιλια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση... Μια τελευταια ερωτηση... Για αυθεντικα αξεσουαρ οπως memory card + stereo hands free που θα ηταν καλυτερα να παω? (κ για το πορτακι φυσικα) Απο αποψη τιμης κ ποικιλιας στα ειδη ρωταω... Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δοκιμασε σε vodafone/wind shops εχουν αυθεντικά και θα ξέρουν να σε εξυπηρετήσουν.Για memory card πήγαινε και πάρε οπου βρεις την καλύτερη τιμη αλλα με μεγιστο τα 4GB Nα εισαι καλά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Re paidia exo valei na kano update tin teleutaia anavathmisi gia to P990i kai exei kollisei edo kai polu ora sto 99%...ti na kano??to afino mexri na teleiosei??an to aposundeso tha xathoun ola??? PLZ HELP !!!!!! Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathgr Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Re paidia exo valei na kano update tin teleutaia anavathmisi gia to P990i kai exei kollisei edo kai polu ora sto 99%...ti na kano??to afino mexri na teleiosei??an to aposundeso tha xathoun ola??? PLZ HELP !!!!!! to exo pathei kai ego. Den einai tipota. Vgalto apo ti vasi tou kai kane pali tis idies kiniseis gia to update. Ola tha doulepsoun mia xara meta. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πως μπορουμε να δουμε ποιο firmware εχουμε? Η R6 ειναι η τελευταια εκδοση? Κατεβασα ενα αρχειο Setup-2.7.9.14-1.exe κ σκεφτομαι να δοκιμασω την τυχη μου... Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο f/w? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Επειδή η τεσσάρα SanDisk που του έχω τελειώνει και θέλω οπωσδήποτε κάτι με 8 γκίγκα και εδώ μέσα όλοι λένε πως δεν την παίρνει, αποφάσισα να ψάξω και αλλού... :shifty: Στο esato λοιπόν, μπήκα και έγραψα αυτό, όπου στην συνέχεια όπως βλέπετε με παρέπεμψαν κάπου... Διαβάστε τα τελευταία post της 2ης σελίδας εκεί που με παρέπεμψαν και δώστε βάση στο πρώτο post της 3ης... :confused: Τι παίζει τελικά...;;; :worry: Να μπει η 8άρα ή να μην μπει...;;; :ninja: Η δόλια απορία... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 pira shmera to p990i apo filo filou gnostou... xerete pos pane auta 2 erothseis thelo na kano. signomh pou epanafero pali to idio thema alla poies bhdes einai telika gia na bgei to portaki? giati to kinito mou irthe mia xara ektos apo to portaki pou ola ma OLA ta pliktra den douleuoun eno exoun fotismo. tora mhpos xeroume pou boro na bro allo portaki (an xerete timh akoma kalitera) h pou boro na bro to kalima to mikro to komataki pou benei sto keno pou menei otan bgaloume to portaki??? Kai to pio shmadiko apo ola!!! exei to xazo to menu ths vodafone!!!!! ekana update meso tou update servise pou katebasa apo thn selida ths sony ericsson alla paramenei ths vodafone to menu kai oxi ths sony!!!!! tha trelatho einai xalia to menu auto!!!!! opoios boresei na bohthisei tha tou xtiso agalma!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 re pedia ti egine????:D:D den apadaei kanenas????? edaxei den tha tou kano :lol:agalma:lol: alla as apadisei kapoios.........:(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts