kane_ra2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ωχ ωχ...θα κανω μια ηλίθια ερώτηση...εχώ που δεν έχω το πορτάκι πώς θα πατήσω το κουμπί C που λέει για την αναβάθμιση???(μήπως να πατήσω το del?).Επιβαιβέωση σωστής διαδικασίας:βγάζω μπατ, βγάζω σιμ,βάζω μπατ, ανοίγω το πρόγραμμα της se για το αυτόματο update και τέλος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Λοιπόν με την τέταρτη απόπειρα το τηλέφωνο ξεκήνησε και έχει και ελληνικά μέσα. Έχω τα εξής : Τηλέφωνο CXC162037 R9ΕΑ001 Bluetooth CXC162058 R5Α01 Organizer CXC162036 R4A13 CDA CDA162007/1 R4A09 Είναι σωστά όπως τα δικά σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ωχ ωχ...θα κανω μια ηλίθια ερώτηση...εχώ που δεν έχω το πορτάκι πώς θα πατήσω το κουμπί C που λέει για την αναβάθμιση???(μήπως να πατήσω το del?).Επιβαιβέωση σωστής διαδικασίας:βγάζω μπατ, βγάζω σιμ,βάζω μπατ, ανοίγω το πρόγραμμα της se για το αυτόματο update και τέλος? Πορτάκι μπορεί να μην έχεις αλλά πλήκτρο C έχεις. Αυτό πάτα !!! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Βρε morfeus!!!OΛΟΚΛΗΡΗ ΑΦΙΣΣΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ????????????????? AYTO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ !!! :D :D http://img153.imageshack.us/img153/1170/dsc04027sw4.jpg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apololos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Παιδιά σε εσας σας έβγαλε μήνυμα ότι είναι περασμένη η τελευταία έκδοση του λογισμικού πριν βάλετε το καινούριο firmware ή μόνο σε εμένα το βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Βρε morfeus!!!OΛΟΚΛΗΡΗ ΑΦΙΣΣΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ????????????????? Θέλω να το ακούω :D (Συγνώμη αλλά ανησύχησα λίγο με το σκηνικό που έκανε το βλαμμένο). Τελος καλό όλα καλά λοιπόν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Παιδιά σε εσας σας έβγαλε μήνυμα ότι είναι περασμένη η τελευταία έκδοση του λογισμικού πριν βάλετε το καινούριο firmware ή μόνο σε εμένα το βγάζει? Δεν μου έβγαλε κανένα τέτοιο μήνυμα. Κατέβασε την αναβάθμιση και την πέρασε. Στο τέλος μου είπε πως ολοκληρώθηκε 100% και πως μπορώ να το αφαιρέσω από την βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 apololos το διάβασα σε ξένα forum αυτο που βγάζει σε εσένα....αλλά στο δικό μου έβγαλε κανονικά 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ'.... Ξαναδοκίμασε αν θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giourousis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παιδια σε εμενα τωρα μολις που προσπαθησα να κανω to update μου εβγαλε το μηνυμα "server too busy please try later" το εχει βγαλει και σε κανεναν αλλο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τωρα που γίνετε πανικός....λογικό ειναι ο server να 'φρακαρει' :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giourousis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παιδια κατι αλλο, το ανεφερα και πριν, ξερετε αν μετα την αναβαθμηση παω και κανω restore ενα bck που ειχα παρει με εφαρμογες και data αν θα ειναι οκ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε. Δεν εχω προλαβει ακομα να κανω την αναβαθμηση θα την κανω το απογευμα.εχω μια ερωτηση, εχει δοκιμασει κανενας να κανει restrore τα προγραμματα που ειχε τυχον παρει backup πριν την αναβαθμηση? κανω αυτη την ερωτηση γιατι εχω πολλα προγραμματα που δεν εχω τα .sis τους για να τα ξανα περασω. Ευχαριστω!! Πρώτη προσπάθεια επαναφοράς του backup απέτυχε.Και ο λόγος που απέτυχε?Πρόβλημα στις εφαρμογές τρίτων (δεν σου κάνω πλάκα).Τώρα δοκιμάζω ξανά με απενεργοποιημένη την επιλογή για επαναφορά των εφαρμογών αυτών.Θα σε ενημερώσω σε λίγο για το αποτέλεσμα Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giourousis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πρώτη προσπάθεια επαναφοράς του backup απέτυχε.Και ο λόγος που απέτυχε?Πρόβλημα στις εφαρμογές τρίτων (δεν σου κάνω πλάκα).Τώρα δοκιμάζω ξανά με απενεργοποιημένη την επιλογή για επαναφορά των εφαρμογών αυτών.Θα σε ενημερώσω σε λίγο για το αποτέλεσμα ΟΚ ΣΕ ευχαριστω.....αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Υ.Γ. Πιστεύω ότι λίαν συντόμως θα έρθει και η αναβάθμιση που θα διορθώνει όλα τα προβλήματα με τα ελληνικά και τους 72 χαρακτήρες. Τι εννοείς; Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποια αναβάθμιση μόνο για τα ελληνικά. Περίεργο μου φαίνεται... Αν έχω καταλάβει καλά την λογική των προαγμάτων οι διορθώσεις στις γλώσσες γίνονται συγχρόνως με την αναβάθμιση του FW. Άρα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κανένα εξάμηνο για να διορθωθεί το πρόβλημα με το QWERTY εξωτερικό πληκτρολόγιο. Εύχομαι βεβαίως να κάνω λάθος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παιδια κατι αλλο, το ανεφερα και πριν, ξερετε αν μετα την αναβαθμηση παω και κανω restore ενα bck που ειχα παρει με εφαρμογες και data αν θα ειναι οκ? Ευχαριστω Μόλις έκανα Restore το Backup που είχα κρατήσει και όλα είναι στην θέση τους χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Δεν ξερω αν ειναι η σωστη στιγμη να το αναφερω (τωρα που εχετε την χαρα του νεου FW), αλλα μηπως εχει δοκιμασει κανεις το "κολπο" με το Tim non stop με το οποιο μπορει κανεις να μπαινει οσο θελει στο ιντερνετ μεσω opera με flat χρεωση 3 ευρω το μηνα? Λειτουργει στο p990? Νομιζω οτι θα ενδιεφερε πολλους μια απαντηση... Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΔΥΣΤΥΧΩΣ με το qwerty πληκτρολογειο δεν μπορεις να γραψεις 160 χαρ. sms:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apololos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ευχαριστώ παιδιά.Αν και μου έβγαλε το μηνυμα αυτο,εγώ την κατεβάζω τώρα και ελπίζω να μου κάνει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ R9 UPDATE .... :luck: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ BRIEFCASES...!!!!!!!!:luck: :cool: BΡΕΙΤΕ ΣΤΟ GENERAL BRIEFCASE 2.... ...... 4 NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παιδια ποση ωρα σας παιρνει η αναβαθμηση;δυστυχως εμενα το pc suit δεν εχει το προγραμμα για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Λοιπόν,το restore μου απέτυχε για δεύτερη φορά χωρίς να μου γράψει στην αναφορά τι φταίει,οπώτε φίλε giourousis δεν μπορώ να σου δώσω μια σίγουρη απάντηση για το αν επανέρχονται όλα κανονικά. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πραγματικά άλλαξε το κινητό!!Μπράβο τους.Μια απορία έχω...όταν κάνεις κλήση ακούγετε ένα "μπιπ"..απενεργοποιήτε αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μόλις έβαλα την κονσέρβα μου για update.Όπως προαναφέρθηκε, μου γράφει οτι ε΄χω ήδη την νεότερη αναβάθμιση,κατι που φυσικά δεν ισχύει...Επέλεξα το "συνέχεια οπωσδήποτε".Λέτε να παίζει κανένα ρόλο το οτι είναι vodafone το κινητό?Επειδή πολλοί απο εσάς έχετε την κανονική έκδοση και όχι "ετοιματζίδικο"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ENNOEITΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!!!!!!!! Γιατι δεν το λες τοση ώρα............ Θα πρεπει να περιμένεις ποτε η vodafone θα βγάλει την αναβαθμισή της............:down: ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ VODAFONE...δεν κανουν τετοια λάθη...... Το μπιπ καλά κανει και ακούγεται αφού σε ειδοποιεί οτι ανοίγει η γραμμή.... Ευτυχώς τώρα ακούγεται σταθερά και όχι όποτε του 'καπνισει' όπως πριν....διορθώθηκε και αυτό όπως και το σήμα του κινητού όταν ανοιγες το κινητο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΔΥΣΤΥΧΩΣ με το qwerty πληκτρολογειο δεν μπορεις να γραψεις 160 χαρ. sms:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: καλησπέρα παιδιά, τελικά με τα sms, με το πορτάκι γράφει 160 χαρακτήρες, χωρις Τ9, και τα ελληνικά γράμματα βγαίνουν πρώτα? καλα κατάλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts