perdikos2000 Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Παιδια σορρυ εκανα search αλλα δεν βρηκα αυτο που ηθελα. Εχω ενα usb stick 512 και ενω ολα ηταν αψογα εδω και δυο μερες οταν το συνδεω σε pc μου λεει πως ειναι φορμαρισμενο για mac pc και αν θελω να το κανω format. και μετα δεν φαινεται τπτ ωστε ν απαρω τα αρχεια και να το κανω format. Επισης το εβαλα se pc mac μπας και παρω τα αρχεια αλλα παλι μου βγαζει οτι πρεπει να το κανω format. και δεν το αναγνωριζει. ξερει κανεις τι παιζει? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 kamia idea re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 kamia idea re paidia? δοκίμασε να το βάλεις σε pc με διαφορετικό λειτουργικό....:rolleyes: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Μηπως θυμασε τι εκανες τελευταια φορα που το εβαλες στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Το έχεις καιρό; Μήπως τα'παιξε; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 re paidia to mono pou thimamai oti mia fora oxi tin teleutaia den ekana asfali katargisi. epeidi exo arxeia mesa yparxei periptosi na ta paro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Συμφωνω με τον XPhys.Ποσο καιρο το εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 2xronia alla ti rolopaizei auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα πρεπει να εχουν φυσικο οριο τις 10000 read/write.Μαλλον εχει χαλασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 μήπως έχει και μπαταρία, που ίσως θέλει αλλαγή? Γιατί το δικό μου που είναι και mp3 player έχει μπαταρία, και όταν θέλει άλλαγμα μου βγάζει κάτι τέτοια μυνηματάκια (unformated).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts