manolog3 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Βασικα ψαχνω ενα που τους κολλαει απο πανω. Γιατι τους εγραφα σε dvd και το dvd player μου ειναι παλιο και δεν βλεπει υποτιτλους παρα μονο αμα ειναι κολλημενοι απο πανω... Subtitle Workshop Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 κατι σε λινουξ εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 κατι σε λινουξ εχουμε; Δοκιμασμενο σε ubuntu το Subtitle Edit Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ πάντως για να γράφω ταινίες με υπότιτλους χρησιμοποιώ το converxtodvd. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αν το dvd player μπορεί να αναπαράγει divx αρχεία ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα είναι το AVIAddXSubs αρκεί οι υπότιτλοι να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο video και είναι και δωρεάν και μπορείς να δείς και ένα βίντεο σχετικά πολύ βολικό πρόγραμμα και απλό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ποτε δε μπορεσα με το παραπανω να κανω σωστα τη δουλεια μου. Τους βγαζει μπλε και;ι θαμπους. Καλύτερα να υπαρχουν ηδη καμμενοι οι υποτιτλοι στο βιντεο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts