21century Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ αυτη την εφαρμογη για Ιντερνετικη τηλεφωνια που προσφερει μεταξυ αλλων δωρεαν κλησεις του λεπτου στην Ελλαδα. Εβαλα 10 ευρω μοναδες αλλα ακομα δεν δοκιαμσα κλησεις σε κινητα. Θελω τις αποψεις σας. Μερικες φορες ο συνομιλητης μου δεν με ακουει. Πειτε μου σε τι ενταση να βαλω τα handset για να ακουγομαι καλυτερα. Στη τελευταια εκδοση υπαρχει μπαρα εντασης εισερχομενης και εξερχομενης ομιλιας.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 emena me 384 otan pernw se kinita exei ligo kathisterish alla otan px pernw se stethero stin austria pou einai kai free akougete tzami. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Λογικο ειναι να εχει καθυστερηση αλλα λογω trafiic καμια φορα μυο βγαζει οτι δεν ελαβε δεδομενα απο την αλλη πλευρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 To exo valei edo kai 2-3 mines kai paizei poly kala pano stin 512 pou exo!!! Apla an katevazo kai torrents etc exei treli ka8ysterisi!!! LOGIKO!!! Vevaia epeidei den to 8eloun oi alloi edo sto spiti poulao afto http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2875 stin timi ton 40.00 euro. Me to Voipbuster exeis free tilefona se sta8ero se para polles xores tou kosmou!!! http://www.voipbuster.com/en/index.html Look and PM me if you want to buy it. Eksoda apostolis dika sas! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αυτο ειναι αληθεια, παιδια εβαλα 10 ευρω και σε κινητα μιλαω πολυ φθηνα, ενω σε σταθερα οση ωρα θελουμε. Πολυ καλη κινηση παρα τις ψιλοκαθυστερησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 To exo valei edo kai 2-3 mines kai paizei poly kala pano stin 512 pou exo!!! Apla an katevazo kai torrents etc exei treli ka8ysterisi!!! LOGIKO!!! Vevaia epeidei den to 8eloun oi alloi edo sto spiti poulao afto http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2875 stin timi ton 40.00 euro. Me to Voipbuster exeis free tilefona se sta8ero se para polles xores tou kosmou!!! http://www.voipbuster.com/en/index.html Look and PM me if you want to buy it. Eksoda apostolis dika sas! TELIKA LEO NA TO KRATISOOOO!!! ME TIS ANAVA8MISEIS POU EDOSE O pOTE 8A EINAI KALA!!! GIA NA DOUME POTE 8A GINOUN VEVAIA....ANAMENO...OPOS POLLOI ALLOI I GUESS ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovost Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 χρησιμοποιω voipbuster με κληση από το στεθρο μου με χρεωση μονο 5 λεπτα ανα κληση... πιστεψτε με εχω γυτωσει εκατονταδες ευρ εδω και 3 μηνες... Παράθεση ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomagor Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 χτές που το χρησιμοποίησα έχει για κλήση (χωρίς να είμαι μέλος) σε σταθερά FREE για 5 λεπτά.. μετά πέφτει η γραμμή,. οπότε ξαναπαίρνεις. και ξαναπαίρνεις.. και όταν σου πεί ότι δεν μπορείς άλλο τότε αγοράζεις credit ή σβήνεις το cookie v0ipbuster και ξαναπαίρνεις και ξαναπαίρνεις, κλπ κλπ.. awesome!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 ....σβήνεις το cookie v0ipbuster και ξαναπαίρνεις και ξαναπαίρνεις, κλπ κλπ.. awesome!! Χμμμ και δεν υπαρχει τετοιο κουκι???:shifty: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantel Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς τι παίζεται με το Voipbuster;Το έχω κατεβάσει, αλλά δεν έχω κάνει κάποια κατάθεση στο λογαριασμό τους.Πρίν απο λίγο έκανα μια κλήση σε σταθερό και μίλησα 44 λεπτά, ώσπου βαρέθηκα και το έκλεισα.Το τηλεφώνημα δεν διακόπηκε στα 2 λεπτά!!!Τις προηγούμενες έκανα αρκετά τηλεφωνήματα προς σταθερό του Καναδά, πάλι χωρίς διακοπή.Το ίδιο θα συμβαίνει και σε 'σας φαντάζομαι.Τι να συμβαίνει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Υπάρχει τρόπος αγοράς credits χωρίς πιστωτική κάρτα? Αν οχι μεσω Gift Card της Τράπεζας Αττικής μπορεί να πραγματοποιηθεί η αγορά? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Υπάρχει τρόπος αγοράς credits χωρίς πιστωτική κάρτα? Αν οχι μεσω Gift Card της Τράπεζας Αττικής μπορεί να πραγματοποιηθεί η αγορά? Δέχεται και paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Αν και γνώριζα την υπάρξη του VoipBuster ποτέ δεν το είχα εγκαταστήσει. Τελικά είναι πολύ καλό και σε γλυτώνει και απο τον αγαπητό Οτε! Στα προσωπικά στοιχεία που σου ζητάει για να αγοράσεις credits πρέπει να είναι ολα πραγματικά ή δεν έχει σημασία? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Δέχεται και paypal Απο ποτε??? Πριν λιγο καιρο που πηγα να αγορασω δε μου εβγαζε την επιλογη για paypal!!!Moνο moneybookers,cc κ δε θυμαμαι κ αλλο ενα αλλα ειχε εξαφανισει την επιλογη που ηθελα, ενω πριν πολυ καιρο το ειχα κανει μεσω paypal! :wacko: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts