jgkvafes Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Γεια σας θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα για GPS και προγράμματα ανάγνωσης χαρτών και μεταφοράς δεδομένων από και προς GPS. Τέτοια προγράμματα που έχω εντοπίσει είναι ExpertGPS, GPSUtility, OziExplorer και Topoview2. Θα ήθελα να συζητήσω με ατομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει να μου πουν τη γνώμη τους Επίσης Για μετατροπές συντεταγμένων και Αποικόνηση θεσης πάνω σε χάρτη που έχει φτιαχτεί με ΕΓΣΑ87. Ευχαριστώ πόλύ και τα λέμε Παράθεση jgkvafes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αν και απαντάω πολυ αργα, υπηρχε αναλογο thread στο παλιο unwired, το ειχα σωσει καπου, αν υπαρχει ενδιαφερον να το βρω κ να το στειλω. Προσωπικα χρησιμοποω το oziexplorer που κανει κυριολεκτικα παπαδες. Αν του δωσεις τα στοιχεια σωστα δουλευει μια χαρα και σε ΕΓΣΑ87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgkvafes ( 2 Δεκ. 2003 , 07:43) Γεια σας θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα για GPS και προγράμματα ανάγνωσης χαρτών και μεταφοράς δεδομένων από και προς GPS. Τέτοια προγράμματα που έχω εντοπίσει είναι ExpertGPS, GPSUtility, OziExplorer και Topoview2. Θα ήθελα να συζητήσω με ατομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει να μου πουν τη γνώμη τους Επίσης Για μετατροπές συντεταγμένων και Αποικόνηση θεσης πάνω σε χάρτη που έχει φτιαχτεί με ΕΓΣΑ87. Ευχαριστώ πόλύ και τα λέμε Μια ερώτηση... αυτά τα προγράμματα είναι για Windows??? Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13475 Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Nai gia windows einai... An theleis gia PDA poly kali periptwsi einai to pocketGEM http://www.schaik.com/gps/gem (nomizw) pou xrisimopoiei xartes pou katvazeis apo to internet (mapquest) Gia efarmoges se symbian den kserw dystyxws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...! Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts