Jump to content

GPS kai programms ExpertGPS GPSU OziExplorer

jgkvafes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα για GPS και προγράμματα ανάγνωσης χαρτών και μεταφοράς δεδομένων από και προς GPS. Τέτοια προγράμματα που έχω εντοπίσει είναι ExpertGPS, GPSUtility, OziExplorer και Topoview2. Θα ήθελα να συζητήσω με ατομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει να μου πουν τη γνώμη τους Επίσης Για μετατροπές συντεταγμένων και Αποικόνηση θεσης πάνω σε χάρτη που έχει φτιαχτεί με ΕΓΣΑ87.

Ευχαριστώ πόλύ και τα λέμε

jgkvafes

• 1 month later...
Αν και απαντάω πολυ αργα, υπηρχε αναλογο thread στο παλιο unwired, το ειχα σωσει καπου, αν υπαρχει ενδιαφερον να το βρω κ να το στειλω. Προσωπικα χρησιμοποω το oziexplorer που κανει κυριολεκτικα παπαδες. Αν του δωσεις τα στοιχεια σωστα δουλευει μια χαρα και σε ΕΓΣΑ87

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgkvafes ( 2 Δεκ. 2003 , 07:43)

Γεια σας θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα για GPS και προγράμματα ανάγνωσης χαρτών και μεταφοράς δεδομένων από και προς GPS. Τέτοια προγράμματα που έχω εντοπίσει είναι ExpertGPS, GPSUtility, OziExplorer και Topoview2. Θα ήθελα να συζητήσω με ατομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει να μου πουν τη γνώμη τους Επίσης Για μετατροπές συντεταγμένων και Αποικόνηση θεσης πάνω σε χάρτη που έχει φτιαχτεί με ΕΓΣΑ87.

Ευχαριστώ πόλύ και τα λέμε

Μια ερώτηση... αυτά τα προγράμματα είναι για Windows??? Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13475

Nai gia windows einai...

An theleis gia PDA poly kali periptwsi einai to pocketGEM http://www.schaik.com/gps/gem (nomizw) pou xrisimopoiei xartes pou katvazeis apo to internet (mapquest)

Gia efarmoges se symbian den kserw dystyxws...