Jump to content

Ερωτηματολόγιο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

NiCkOs_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας μου με τίτλο "Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Tα βασικά του στοιχεία και οι προοπτικές ανάπτυξής του στην Ελλάδα", ζητήθηκε η δημιουργία και συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με την απόψεις των Ελλήνων για το Ηλ. Εμπόριο, και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Θα παρακαλούσα όποιον επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει να κατεβάσει το αρχείο από το σύνδεσμο που παραθέτω, και αφού το συμπληρώσει να το στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του ερωτηματολογίου.

Το αρχείο είναι μόνο 130KB, ενώ για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε λιγότερο από 5' του χρόνου σας.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση

http://homepages.pathfinder.gr/eicran/questn/Erwthmatologio_gia_to_ecommerce_sthn_ellada.doc

ή εναλλακτικά στη διεύθυνση http://rapidshare.de/files/29418972/Erwthmatologio_gia_to_ecommerce_sthn_ellada.doc

Ο στόχος είναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 150 απαντήσεων και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα, ή πρόβλημα μπορείτε να μου στείλετε pm. Εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απαντήσεων, θα σας ενημερώσω σε αυτό το θέμα.

Gt dn ftiaxneis ena aplo site me to erwthmatologio. Poios 8a katsei na to katebasei na to steilei klp...Pantws oxi egw :(

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Δυστυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ, και κάποιες σελίδες που προσφέρουν τέτοιο είδους υπηρεσίες περιορίζουν τον αριθμό των ερωτήσεων και των απαντήσεων.

Έχεις βρεί τίποτα σχετικά για υποκατηγορίες του B2B,B2C?

Τους ορισμούς τους έχω βρεί αλλα υποκατηγορίεςτους, όχι!

Φίλε μου γιατί μόνο μία απάντηση στην ερώτηση 12 (τι είδη αγοράζουμε)? Θα μπορούσες να βάλεις πολλαπλές απαντήσεις και να σου απαντούσαμε τα 2 ή 3 συνηθέστερα προϊόντα, για να έχεις περισσότερες απαντήσεις ανά είδος...

Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις εκφώνηση ή θες more info, στείλε μου ΡΜ

Έχεις βρεί τίποτα σχετικά για υποκατηγορίες του B2B,B2C?

Τους ορισμούς τους έχω βρεί αλλα υποκατηγορίεςτους, όχι!

Μπορείς να βρείς πληροφορίες σε βιβλία που υπάρχουν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

http://www.eugenfound.edu.gr -> Βιβλιοθήκη (OPAC)

Εγώ έχω βρεί κάποια πράγματα κυρίως σε βιβλία Marketing, αλλά ακόμα δεν τα έχω γράψει για να στα έστελνα.

Φίλε μου γιατί μόνο μία απάντηση στην ερώτηση 12 (τι είδη αγοράζουμε)? Θα μπορούσες να βάλεις πολλαπλές απαντήσεις και να σου απαντούσαμε τα 2 ή 3 συνηθέστερα προϊόντα, για να έχεις περισσότερες απαντήσεις ανά είδος...

Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις εκφώνηση ή θες more info, στείλε μου ΡΜ

Στην ερώτηση 12 γνώριζα ότι θα μπορούσαν να επιλεγούν περισσότερες απαντήσεις αλλά ήθελα να επιλέξετε τι αγοράζετε συνήθως.

Όποιοι έχουν δώσει περισσότερες απο μία απαντήσεις θα τις μετρήσω κανονικά.

Θα ήθελα να αναφέρω τέλος ότι χρειάζονται ακόμη 40 απαντήσεις, για να φτάσω έστω σε σύνολο τις 100, μιας και οι 150 αποδείχθηκαν αισιόδοξη προσδοκία!

Μπορείς να βρείς πληροφορίες σε βιβλία που υπάρχουν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

http://www.eugenfound.edu.gr -> Βιβλιοθήκη (OPAC)

Εγώ έχω βρεί κάποια πράγματα κυρίως σε βιβλία Marketing, αλλά ακόμα δεν τα έχω γράψει για να στα έστελνα.

Euxaristo ;)

done!

Same here :up: Good luck!;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 1 year later...

τυχαίνει να κάνω παρόμοια πτυχιακή..ξεκίνησα πριν λίγες μέρες..

(Ηλεκτρονικές Συναλλαγές - Προβλήματα και Προοπτικές )

οπότε αν έχεις τπτ να βοηθήσεις εσύ η κάποιος άλλος θα σας είμαι ευγνώμων!

:rolleyes:

και τα ερωτηματολόγια δεν υπάρχουν πια στα λίνκς αν μπορείς να ανεβάζεις ξανα?

[sIGPIC][/sIGPIC]