NiCkOs_gr Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας μου με τίτλο "Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Tα βασικά του στοιχεία και οι προοπτικές ανάπτυξής του στην Ελλάδα", ζητήθηκε η δημιουργία και συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με την απόψεις των Ελλήνων για το Ηλ. Εμπόριο, και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Θα παρακαλούσα όποιον επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει να κατεβάσει το αρχείο από το σύνδεσμο που παραθέτω, και αφού το συμπληρώσει να το στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του ερωτηματολογίου. Το αρχείο είναι μόνο 130KB, ενώ για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε λιγότερο από 5' του χρόνου σας. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση http://homepages.pathfinder.gr/eicran/questn/Erwthmatologio_gia_to_ecommerce_sthn_ellada.doc ή εναλλακτικά στη διεύθυνση http://rapidshare.de/files/29418972/Erwthmatologio_gia_to_ecommerce_sthn_ellada.doc Ο στόχος είναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 150 απαντήσεων και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας εκ των προτέρων. Υ.Γ. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα, ή πρόβλημα μπορείτε να μου στείλετε pm. Εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απαντήσεων, θα σας ενημερώσω σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Gt dn ftiaxneis ena aplo site me to erwthmatologio. Poios 8a katsei na to katebasei na to steilei klp...Pantws oxi egw :( Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δυστυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ, και κάποιες σελίδες που προσφέρουν τέτοιο είδους υπηρεσίες περιορίζουν τον αριθμό των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Χρειάζονται άλλες 108 απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Έχεις βρεί τίποτα σχετικά για υποκατηγορίες του B2B,B2C? Τους ορισμούς τους έχω βρεί αλλα υποκατηγορίεςτους, όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Φίλε μου γιατί μόνο μία απάντηση στην ερώτηση 12 (τι είδη αγοράζουμε)? Θα μπορούσες να βάλεις πολλαπλές απαντήσεις και να σου απαντούσαμε τα 2 ή 3 συνηθέστερα προϊόντα, για να έχεις περισσότερες απαντήσεις ανά είδος... Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις εκφώνηση ή θες more info, στείλε μου ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Έχεις βρεί τίποτα σχετικά για υποκατηγορίες του B2B,B2C? Τους ορισμούς τους έχω βρεί αλλα υποκατηγορίεςτους, όχι! Μπορείς να βρείς πληροφορίες σε βιβλία που υπάρχουν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. http://www.eugenfound.edu.gr -> Βιβλιοθήκη (OPAC) Εγώ έχω βρεί κάποια πράγματα κυρίως σε βιβλία Marketing, αλλά ακόμα δεν τα έχω γράψει για να στα έστελνα. Φίλε μου γιατί μόνο μία απάντηση στην ερώτηση 12 (τι είδη αγοράζουμε)? Θα μπορούσες να βάλεις πολλαπλές απαντήσεις και να σου απαντούσαμε τα 2 ή 3 συνηθέστερα προϊόντα, για να έχεις περισσότερες απαντήσεις ανά είδος... Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις εκφώνηση ή θες more info, στείλε μου ΡΜ Στην ερώτηση 12 γνώριζα ότι θα μπορούσαν να επιλεγούν περισσότερες απαντήσεις αλλά ήθελα να επιλέξετε τι αγοράζετε συνήθως. Όποιοι έχουν δώσει περισσότερες απο μία απαντήσεις θα τις μετρήσω κανονικά. Θα ήθελα να αναφέρω τέλος ότι χρειάζονται ακόμη 40 απαντήσεις, για να φτάσω έστω σε σύνολο τις 100, μιας και οι 150 αποδείχθηκαν αισιόδοξη προσδοκία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Μπορείς να βρείς πληροφορίες σε βιβλία που υπάρχουν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. http://www.eugenfound.edu.gr -> Βιβλιοθήκη (OPAC) Εγώ έχω βρεί κάποια πράγματα κυρίως σε βιβλία Marketing, αλλά ακόμα δεν τα έχω γράψει για να στα έστελνα. Euxaristo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 done! Same here :up: Good luck!;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italiano Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 τυχαίνει να κάνω παρόμοια πτυχιακή..ξεκίνησα πριν λίγες μέρες.. (Ηλεκτρονικές Συναλλαγές - Προβλήματα και Προοπτικές ) οπότε αν έχεις τπτ να βοηθήσεις εσύ η κάποιος άλλος θα σας είμαι ευγνώμων! :rolleyes: και τα ερωτηματολόγια δεν υπάρχουν πια στα λίνκς αν μπορείς να ανεβάζεις ξανα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts