sansara Δημοσιεύτηκε August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2006 Ποιο ειναι το ιδανικο επιπεδο φωτεινοτητας σε μια οθόνη tft ή lcd φορητου ωστε να ειναι πιο ξεκουραστη για το ματι? Εχω ενα φορητο 2 χρονια και ενω αντεχα πανω απο 10 ωρες εργασιας σερι, ξαφνικα αρχισε να με κουραζει ιδιαιτερα μεσα στο πρωτο μισαωρο. Ξαναεβαλα οδηγους καρτας και βεβαιωθηκα για αναλυση κλπ. Καταληγω οτι κατι παιζει με την φωτεινοτητα γιατι την εχω καπου στο 40% και επισης μου φαινεται οτι καπως εχει ξεθωριασει το χρωμα. Υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω πριν παω για καινουριο μηχανημα? Υψηλοτερη φωτεινοτητα δεν θα ειναι πιο κουραστικη για το ματι? Χαλανε με τον καιρο οι tft των φορητων? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 dn kserw polla apo othones alla dokimase na aallakseis to screen refresh rate !! panw sto desktop kane deksi klik ->properties->settings->advanced->monitor kai vale th megalyterh timh p exei !! logika tha phgainei mexri 70-75 hz alla oso pio polly einai toso kalytera (gia mena tulaxiston ) elpizw na vohthisa !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Οι οθονες και φυσικα φθηρονται μετα απο πολυ σκληρη χρηση.Οι μεγαλη φωτηνοτητα κουραζει το ματι(θα το εχει καταλαβει) αλλα ποικηλη απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Μονο με δοκιμη μπορεις να βρεις το καταληλο για τον εαυτο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 dn kserw polla apo othones alla dokimase na aallakseis to screen refresh rate !! panw sto desktop kane deksi klik ->properties->settings->advanced->monitor kai vale th megalyterh timh p exei !! logika tha phgainei mexri 70-75 hz alla oso pio polly einai toso kalytera (gia mena tulaxiston ) elpizw na vohthisa !!!Αυτό ισχύει για τις οθόνες CRT. Όχι στις TFT. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Αυτό ισχύει για τις οθόνες CRT. Όχι στις TFT. ok sorry apla ypethesa oti tha htan to idio ! thanks gia th diorthosh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Εχω το refresh στα 60 χερτζ και δεν υποστηριζει η καρτα κατι αλλο. Απλα αναρωτιεμαι γιατι εχει "ξεφτισει" η οθονη και με κουραζει τοσο πολυ ξαφνικα... Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Φιλε sansara ειλικρινα μην το παρεις στραβα, αλλα μηπως ηρθε ο καιρος να περασεις απο τον οφθαλμιατρο? Το ιδιο προβλημα ειχε και πατερας μου και διορθωθηκε με γυαλια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts