FREAK_OF_NATURE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ελλαδα=βυσμα παλια στρατιωτικο τωρα πολιτικο ελλαδα=χρηματα=πλουσιοι ελλαδα=φραπες=τεμπελοσκυλα που καθονται και λενε αχ ρε γαμωτο δεν εχω δουλεια και πινουν μια γουλια καφε...ti asxeta mou les re duth?:ninja: ps.polu apolutos eisai...den kanei... opoios douleuei sto dhmosio den einai anagastika oute kommatoskulo oyte tempelhs,., Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ti asxeta mou les re duth?:ninja: ps.polu apolutos eisai...den kanei... opoios douleuei sto dhmosio den einai anagastika oute kommatoskulo oyte tempelhs,.,Συμφωνώ;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ti asxeta mou les re duth?:ninja: ps.polu apolutos eisai...den kanei... opoios douleuei sto dhmosio den einai anagastika oute kommatoskulo oyte tempelhs,., το 99,9% ειναι ομως..... και χωρις προφανη λογο.... να πω εχουν οικονομικο προβλημα να πω ενταξει αλλα επειδη εχουν μεσο και βαριουνται να ψαξουν ε ειναι καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 teleiono to metaptyxiako stin agglia kai pao piso. oute visma exo oute etoimoi douleia an den vro se treis meines tha pao oikodomi me ton patera mou mias kai einai oikodomos. to oti spoudasa kati gia mena den simainei oti prepei na kano auto. pou spoudasa. ta vismata klp sas ta afino gia esas tous ekso pou mono kato apo ayti tin enoia epistrefetai stin ellada. ekso mporeite na ginete kai skoupidiarides alla gia na gurisete ellada mono dieuthintes thelete na eiste. prin ertho gia spoudes edo douleua ellada. nothing else. Εγω φιλικα σου μιλησα στο προηγουμενο ποστ, κι εσυ εδω αρχιζεις και χωνεις... :( Αυτο καταλαβες εσυ απο οσα λεμε τοσες μερες εδω? Οτι θελουμε να παμε στην Ελλαδα και να ειμαστε διευθυντες? Παντως, και επειδη, το εθεσες εστω και αθελα σου θελω να πιστευω, καλυτερα σκουπιδιαρης στην Αγγλια, παρα διευθυντης στην Ελλαδα.... Γιατι να γινεις διευθυντης στην Ελλαδα, και μαλιστα σε νεαρη ηλικια, σημαινει οτι πρεπει να εχεις χοντρο βυσμα και εγω προσωπικα οτι θυμιζει βυσμα, θελω να το φτυνω. Ρουσφετια, βολεματα και βυσματα, τα εχω ολα γραμμενα, δεν τα χρειαστηκα ποτε μου και ειμαι περηφανος οτι εχω κανει στη ζωη μου, το εχω κανει μονος μου. Υποχρεος δεν ειμαι κανενος - παρα μονο στους γονεις μου που με υποστηριξαν οικονομικα και ηθικα κατα καιρους. Και να εισαι σιγουρος, οτι ΑΝ ΟΛΟΙ οι Ελληνες εκαναν αυτο το πραγμα, και ΕΦΤΥΝΑΝ τα βυσματα τους καταμουτρα, καποια στιγμη ισως επιτελους αρχιζε κατι να αλλαζει. Εμεις ειμαστε η νεα γενια. Η νεολαια. Τα ανοιγμενα μυαλα υποτιθεται. Αν δεν το κανουμε εμεις, ποιος θα το κανει?? Και αφου λες οτι δουλευες ως τα 23, γιατι εφυγες για να σπουδασεις? Μηπως δεν σε ικανοποιουσε η δουλεια σου ως τοτε? Μηπως ηθελες κατι ανωτερο? Και αυτο το ανωτερο εισαι ετοιμος να το αφησεις για να πας οικοδομη? Τι να σου πω... Μπερδεμενα μας τα λες... Δεν λεω τιποτα για την οικοδομη. Κι εγω εχω δουλεψει εκει παλιοτερα. Ομως, για να παρεις πτυχιο και μαστερ στην Αγγλια, σημαινει οτι το μυαλο σου ειναι ενα οπλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Στη χωρα της κακομοιριας και της οπισθοδρομησης, δεν ξερω κατα ποσο θα σε καταλαβαινουν βεβαια, αλλα ο καθενας με τις αποψεις και τις επιλογες του.... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εγω φιλικα σου μιλησα στο προηγουμενο ποστ, κι εσυ εδω αρχιζεις και χωνεις... :( Αυτο καταλαβες εσυ απο οσα λεμε τοσες μερες εδω? Οτι θελουμε να παμε στην Ελλαδα και να ειμαστε διευθυντες? Παντως, και επειδη, το εθεσες εστω και αθελα σου θελω να πιστευω, καλυτερα σκουπιδιαρης στην Αγγλια, παρα διευθυντης στην Ελλαδα.... Γιατι να γινεις διευθυντης στην Ελλαδα, και μαλιστα σε νεαρη ηλικια, σημαινει οτι πρεπει να εχεις χοντρο βυσμα και εγω προσωπικα οτι θυμιζει βυσμα, θελω να το φτυνω. Ρουσφετια, βολεματα και βυσματα, τα εχω ολα γραμμενα, δεν τα χρειαστηκα ποτε μου και ειμαι περηφανος οτι εχω κανει στη ζωη μου, το εχω κανει μονος μου. Υποχρεος δεν ειμαι κανενος - παρα μονο στους γονεις μου που με υποστηριξαν οικονομικα και ηθικα κατα καιρους. Και να εισαι σιγουρος, οτι ΑΝ ΟΛΟΙ οι Ελληνες εκαναν αυτο το πραγμα, και ΕΦΤΥΝΑΝ τα βυσματα τους καταμουτρα, καποια στιγμη ισως επιτελους αρχιζε κατι να αλλαζει. Εμεις ειμαστε η νεα γενια. Η νεολαια. Τα ανοιγμενα μυαλα υποτιθεται. Αν δεν το κανουμε εμεις, ποιος θα το κανει?? Και αφου λες οτι δουλευες ως τα 23, γιατι εφυγες για να σπουδασεις? Μηπως δεν σε ικανοποιουσε η δουλεια σου ως τοτε? Μηπως ηθελες κατι ανωτερο? Και αυτο το ανωτερο εισαι ετοιμος να το αφησεις για να πας οικοδομη? Τι να σου πω... Μπερδεμενα μας τα λες... Δεν λεω τιποτα για την οικοδομη. Κι εγω εχω δουλεψει εκει παλιοτερα. Ομως, για να παρεις πτυχιο και μαστερ στην Αγγλια, σημαινει οτι το μυαλο σου ειναι ενα οπλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Στη χωρα της κακομοιριας και της οπισθοδρομησης, δεν ξερω κατα ποσο θα σε καταλαβαινουν βεβαια, αλλα ο καθενας με τις αποψεις και τις επιλογες του.... Gia mena i epagelmatiki apokatastasi opos ti theteis esy den mou aresei. spoudasa giati ithela na anoikso to mualo mou na paro empeiries. gia to logo auto irtha ekso pio polu gia na do ta thetika kai na ta uiothetiso. tora an katafero na ta efarmoso stin ellada den ksero. mporei na min ta katafero. tha prospathiso omos kai oti kano. ostoso den tha kano kouventes kafeneiou kai sunexeia tha vrizo ton topo mou. prospathoume na ton kanoume kalutero. pos? kathimenoi sto uk pou exoume ta lefta mas kai katakrinontas sunexeia? etsi den ginete file. prepei ekei na rixteis sti maxi to kako xtypietai sti riza oxi sta fylla. den sta leo mperdemena. diladi esy epeidi spoudases kati an aurio nethaurio den vriskeis douleia sto tomea sou den tha kaneis kati allo? an eisai etsi pos les pisteuo pos tha kaneis. ego den mporo na ziso ektos ellados. stin athina 6xronia(4foititis +21mines fantaros) kai den mporousa na prosarmosto poso de edo. episis oute autoskopos mou einai to dimosio alla ta xartia mou tha ta kano kai an me paroun me piran an oxi as einai kala i oikodomi. episis den tha po oxi ston aksioprepes idiotiko tomea. mporo na doulepso polles ores alla thelo na me sevontai. gi auto sou leo an den vro kati kalo se treis mines oikodomi kai na deis oti kai ekei tha mporeso na efarmoso kapoia apo auta pou ematha stis spoudes mou. telos na rotiso kati edo stin agglia o kosmos den thelei to dimosio? dioti exo gnostous pou lene na pame se kana university. pou den leo mporei na leitourgoun san idiotika alla gia na se dioksoun prepei na kaneis xontri mlk. ektos kai an eisai me sumvasi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εγω φιλικα σου μιλησα στο προηγουμενο ποστ, κι εσυ εδω αρχιζεις και χωνεις... :( Αυτο καταλαβες εσυ απο οσα λεμε τοσες μερες εδω? Οτι θελουμε να παμε στην Ελλαδα και να ειμαστε διευθυντες? Παντως, και επειδη, το εθεσες εστω και αθελα σου θελω να πιστευω, καλυτερα σκουπιδιαρης στην Αγγλια, παρα διευθυντης στην Ελλαδα.... Γιατι να γινεις διευθυντης στην Ελλαδα, και μαλιστα σε νεαρη ηλικια, σημαινει οτι πρεπει να εχεις χοντρο βυσμα και εγω προσωπικα οτι θυμιζει βυσμα, θελω να το φτυνω. Ρουσφετια, βολεματα και βυσματα, τα εχω ολα γραμμενα, δεν τα χρειαστηκα ποτε μου και ειμαι περηφανος οτι εχω κανει στη ζωη μου, το εχω κανει μονος μου. Υποχρεος δεν ειμαι κανενος - παρα μονο στους γονεις μου που με υποστηριξαν οικονομικα και ηθικα κατα καιρους. Και να εισαι σιγουρος, οτι ΑΝ ΟΛΟΙ οι Ελληνες εκαναν αυτο το πραγμα, και ΕΦΤΥΝΑΝ τα βυσματα τους καταμουτρα, καποια στιγμη ισως επιτελους αρχιζε κατι να αλλαζει. Εμεις ειμαστε η νεα γενια. Η νεολαια. Τα ανοιγμενα μυαλα υποτιθεται. Αν δεν το κανουμε εμεις, ποιος θα το κανει?? Και αφου λες οτι δουλευες ως τα 23, γιατι εφυγες για να σπουδασεις? Μηπως δεν σε ικανοποιουσε η δουλεια σου ως τοτε? Μηπως ηθελες κατι ανωτερο? Και αυτο το ανωτερο εισαι ετοιμος να το αφησεις για να πας οικοδομη? Τι να σου πω... Μπερδεμενα μας τα λες... Δεν λεω τιποτα για την οικοδομη. Κι εγω εχω δουλεψει εκει παλιοτερα. Ομως, για να παρεις πτυχιο και μαστερ στην Αγγλια, σημαινει οτι το μυαλο σου ειναι ενα οπλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Στη χωρα της κακομοιριας και της οπισθοδρομησης, δεν ξερω κατα ποσο θα σε καταλαβαινουν βεβαια, αλλα ο καθενας με τις αποψεις και τις επιλογες του.... Γιατί τέτοιο μίσος για τα βύσματα? Σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να στηρίξεις όλη σου τη ζωή στις πλάτες άλλων αλλά στην εποχή μας όσα προσόντα και να έχεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Γιατί λοιπόν να μην "σπρώξεις" κάποια πράγματα προς την πλευρά που θέλεις εσύ εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες σου? Γιατί εφόσον επένδυσες χρόνια σε σπουδές να πας στην οικοδομή όταν μπορείς να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες που έχεις κάνει? Δεν είπα να ζητήσω υπερβολικά πράγματα ώστε μετά με καμία χάρη να μην μπορώ να τα ξεπληρώσω... Απλά άμα έχω έναν γνωστό σε μία δουλειά γιατί να μην με βοηθήσει αν μπορεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Οσοι ειναι κηφηνες και οσοι λαδωνονται να πανε να αμηθουνε. Πιστευω και ελπιζω πως δε θα κανω ποτε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Οσοι ειναι κηφηνες και οσοι λαδωνονται να πανε να αμηθουνε. Πιστευω και ελπιζω πως δε θα κανω ποτε κατι τετοιο. Λίγο πιο κόσμια δεν θα έβλαπτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 episis den tha po oxi ston aksioprepes idiotiko tomea. mporo na doulepso polles ores alla thelo na me sevontai. gi auto sou leo an den vro kati kalo se treis mines oikodomi kai na deis oti kai ekei tha mporeso na efarmoso kapoia apo auta pou ematha stis spoudes mou. . Ποιον αξιοπρεπη ιδιωτικο τομεα?... Καλα ρε πλακα κανεις?... Ολοκληρο το τοπικ ασχολειται με το γιατι ο Ελληνας κοιταει πως να βολευτει στο δημοσιο... κι εσυ ελπιζεις να βρεις αξιοπρεπεια στον ιδιωτικο τομεα? Ενταξει, ας μην πουμε αλλα.... Θα θυμηθεις, σου ξαναλεω, αυτη την κουβεντα, σε λιγο καιρο που θα ψαχνεις για δουλεια στην Ελλαδα... Τωρα αμα την ειδες τουριστας ("εγω δε μπορω να ζησω εκτος Ελλαδας" λες), αυτο ασφαλως ειναι δικαιωμα σου, αλλα δε μπορεις να κατακρινεις ετσι ευκολα υπερ-ανεπτυγμενα κρατη, η συγκριση των οποιων με την σημερινη Ελλαδα ειναι αστεια.... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Απλά άμα έχω έναν γνωστό σε μία δουλειά γιατί να μην με βοηθήσει αν μπορεί? Γιατι ετσι φιλε μου καις εναν αλλον που πιθανως ειχε περισσοτερα qualifications απο σενα για τη θεση αυτη, δεν ειχε ομως το μεσον, που ειχες εσυ.... Και ως γνωστον, οπου δεν υπαρχει αξιοκρατια, δεν υπαρχει και αναπτυξη... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Γιατι ετσι φιλε μου καις εναν αλλον που πιθανως ειχε περισσοτερα qualifications απο σενα για τη θεση αυτη, δεν ειχε ομως το μεσον, που ειχες εσυ.... Και ως γνωστον, οπου δεν υπαρχει αξιοκρατια, δεν υπαρχει και αναπτυξη... Εγώ δεν είπα ακριβώς αυτό. Φίλος μου είχε τελειώσει Οικονομικά και είχε κάνει καλά μεταπτυχιακά. επίσης άπταιστα 4 γλώσσες. Φυσικά δουλειά δεν έβρισκε. Ο πατέρας του κολλητού του είναι σε κάποιο τμήμα της Alpha Bank διευθηντής. Γιατί να μην χρησιμοποιήσει αυτή τη γνωριμία για να τον βοηθήσει γλυτώνοντας έτσι την οικοδομή?:rolleyes: Λες και γενικά ζούμε σε μια αξιοκρατική κοινωνία που όλοι οι καλοί χωράνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Λίγο πιο κόσμια δεν θα έβλαπτε. Ισως. Αλλα ετσι κι αλλιως μιλαω για τα κατακαθια της ελληνικης κοινωνιας , οποτε δεν εχω ενδοιασμους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Ποιον αξιοπρεπη ιδιωτικο τομεα?... Καλα ρε πλακα κανεις?... Ολοκληρο το τοπικ ασχολειται με το γιατι ο Ελληνας κοιταει πως να βολευτει στο δημοσιο... κι εσυ ελπιζεις να βρεις αξιοπρεπεια στον ιδιωτικο τομεα? Ενταξει, ας μην πουμε αλλα.... Θα θυμηθεις, σου ξαναλεω, αυτη την κουβεντα, σε λιγο καιρο που θα ψαχνεις για δουλεια στην Ελλαδα... Τωρα αμα την ειδες τουριστας ("εγω δε μπορω να ζησω εκτος Ελλαδας" λες), αυτο ασφαλως ειναι δικαιωμα σου, αλλα δε μπορεις να κατακρινεις ετσι ευκολα υπερ-ανεπτυγμενα κρατη, η συγκριση των οποιων με την σημερινη Ελλαδα ειναι αστεια.... Kala workman to travas polu to sxoinoi. touristes einai alloi. ego den irtha gia tourismo alla den mporo na katso edo. einai kako auto? den eipa ego oti ola einai kala stin ellada alla yparxoun kai etairies pou se sevontai. opos kai edo den einai ola teleia. apla esy mas parousiazeis tin agglia os ton ergasiako paradeiso kai os ti gi tis epaggelias se polla pragmata (ekpaideytiko, dimosio klp klp). e oso kai na thes na to parousiaseis etsi den einai etsi. exoyn ta arnitika tous. esy voleytikes edo alla gia ton topo sou den kaneis tipote allo para na katakrineis to kathe ena pou exei diaforetiki apopsi apo sena. den einai file etsi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εγώ δεν είπα ακριβώς αυτό. Φίλος μου είχε τελειώσει Οικονομικά και είχε κάνει καλά μεταπτυχιακά. επίσης άπταιστα 4 γλώσσες. Φυσικά δουλειά δεν έβρισκε. Ο πατέρας του κολλητού του είναι σε κάποιο τμήμα της Alpha Bank διευθηντής. Γιατί να μην χρησιμοποιήσει αυτή τη γνωριμία για να τον βοηθήσει γλυτώνοντας έτσι την οικοδομή?:rolleyes: Λες και γενικά ζούμε σε μια αξιοκρατική κοινωνία που όλοι οι καλοί χωράνε... Εμμμ... ετσι ξεκιναει η ολη ιστορια... Πρωτον και που ξερεις οτι ο φιλος πληρουσε ολες τις προυποθεσεις για τις δουλειες που εκανε αιτησεις? Δευτερον, που ξερεις οτι οι φολες που ετρωγε εκει, δεν ηταν επειδη καποιοι αλλοι ειχαν μεσο, ενω αυτος οχι? Τριτον, που ξερεις τωρα, οτι με το μεσο που θα βαλει στην Αλφα, δε θα παρει τη δουλεια απο καποιον αλλον που την αξιζε περισσοτερο?? Βλεπεις οτι η κατασταση ξεφευγει. Το μεσον του μεσουν γινεται.... Στην Αγγλια δηλαδη, πως ολα λειτουργουν ομαλα και χωρις μεσον (60εκ. κοσμος), και στην Ελλαδα των 10εκ. δεν γινεται δουλεια χωρις μεσον?... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 esy voleytikes edo alla gia ton topo sou den kaneis tipote allo para na katakrineis to kathe ena pou exei diaforetiki apopsi apo sena. den einai file etsi. Ασφαλως και θα τον κατακρινω τον "τοπο μου". Γιατι δεν καταλαβα τι ειναι να μην τονκατακρινω? Τι μου εχει προσφερει εμενα αυτος ο "τοπος μου"? Απο 18 χρονων μου ριχνει σφαλιαρες ο "τοπος μου", τη μια μου κλεινει το δρομο προς το πανεπιστημιο με τις γελοιες μεθοδους επιλογης εισακτεων, την αλλη μου κλεινει το δρομο προς την εργασια, την παραλλη μου λεει "ασε τη δουλεια που βρηκες εξω και ελα να πας φανταρος", μετα απο 1 χρονο με πεταει εξω παλι στην αγορα εργασιας που μοιαζει με σκλαβοπαζαρο..... Ολα αυτα, τη στιγμη που η Αγγλια, που δεν ειναι "τοπος μου", μου ανοιγε συνεχως και παντα πορτες.... Επομενως γιατι να μην κατακρινω τον τοπο μου, δεν καταλαβα? Εγω εχω παθει φιλε. Επαθα και εμαθα. Αλλο να κατακρινεις χωρις να εχεις παθει και αλλο εχοντας παθει. Αυτος που εχει παθει εχει δικαιωμα και να κατακρινει και ολα. Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εμμμ... ετσι ξεκιναει η ολη ιστορια... Πρωτον και που ξερεις οτι ο φιλος πληρουσε ολες τις προυποθεσεις για τις δουλειες που εκανε αιτησεις? Δευτερον, που ξερεις οτι οι φολες που ετρωγε εκει, δεν ηταν επειδη καποιοι αλλοι ειχαν μεσο, ενω αυτος οχι? Τριτον, που ξερεις τωρα, οτι με το μεσο που θα βαλει στην Αλφα, δε θα παρει τη δουλεια απο καποιον αλλον που την αξιζε περισσοτερο?? Βλεπεις οτι η κατασταση ξεφευγει. Το μεσον του μεσουν γινεται.... Στην Αγγλια δηλαδη, πως ολα λειτουργουν ομαλα και χωρις μεσον (60εκ. κοσμος), και στην Ελλαδα των 10εκ. δεν γινεται δουλεια χωρις μεσον?... Κατ'αρχήν επειδή έχω δουλέψει στο εξωτερικό (Η.Π.Α και Γαλλία) ξέρω ότι και εκεί παίζει το μέσο απλά όχι τόσο έντονα όσο στην Ελλάδα. Και δεν νομίζω το Ηνωμένο Βασίλειο να διαφέρει. Επίσης όπως είπες στις προηγούμενες δουλειές΄μπορεί να έτρωγε πόρτα επειδή αλλος είχε μέσο. Δηλαδή λοιπόν τι πρέπει να κάνει? Να περιμένει άνεργος μια ζωή ή να πάει στην οικοδομή ενώ επένδυσε τόσα χρήματα για τις σπουδες του?Η κοινωνία μας δεν είναι αξιοκρατική. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να επιβιώσουμε, ο καθένας με ότι μέσα διαθέτει. Δεν είπα νε ξεπουληθείς κιόλας, ούτε να τάζεις πράγματα που ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορείς να εκπληρώσεις. Αλλά άν μπορείς να δώσεις λίιιγο σπρωξιματάκι καλό είναι, στην εποχή μας δυστυχως χρειάζεται! Τέλος,μεγάλα λόγια μην λες, τωρα είσαι μόνος και ανεξάρτητος. Όταν αργότερα θα αποκτήσεις οικογένεια και σαν καλός πατέρας θα θέλεις να προσφέρεις ότι καλύτερο στα παιδιά σου ποτέ δεν ξέρεις, ίσως χρειαστείς και εσύ μέσο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Ασφαλως και θα τον κατακρινω τον "τοπο μου". Γιατι δεν καταλαβα τι ειναι να μην τονκατακρινω? Τι μου εχει προσφερει εμενα αυτος ο "τοπος μου"? Απο 18 χρονων μου ριχνει σφαλιαρες ο "τοπος μου", τη μια μου κλεινει το δρομο προς το πανεπιστημιο με τις γελοιες μεθοδους επιλογης εισακτεων, την αλλη μου κλεινει το δρομο προς την εργασια, την παραλλη μου λεει "ασε τη δουλεια που βρηκες εξω και ελα να πας φανταρος", μετα απο 1 χρονο με πεταει εξω παλι στην αγορα εργασιας που μοιαζει με σκλαβοπαζαρο..... Ολα αυτα, τη στιγμη που η Αγγλια, που δεν ειναι "τοπος μου", μου ανοιγε συνεχως και παντα πορτες.... Επομενως γιατι να μην κατακρινω τον τοπο μου, δεν καταλαβα? Εγω εχω παθει φιλε. Επαθα και εμαθα. Αλλο να κατακρινεις χωρις να εχεις παθει και αλλο εχοντας παθει. Αυτος που εχει παθει εχει δικαιωμα και να κατακρινει και ολα. Loipon 1on) Den sou ekleise kana dromo pros ti gnosi. yparxei ena systima an thes to akoloutheis kai opou vgalei. diaforetika kaneis auto pou ekanes. ostoso den sou eipe kanenas den pas panepistimio. kala kaneis kai to katakrineis kai ego mazi sou. alla kane kai kati na to veltioseis. diaforetika mou thimizeis to kosmo sto kafeneio pou katakrinoun ta panta alla den kanoun tpt. 2on) exo zisei kai ta dyo systimata kai mporo kai ego na milao. eno esy den exeis paei kan se elliniko panepistimio kai se allo topic ksereis ta panta gi auto. 3on) portes anoigoun stin agglia. 85000 lires gia na pas wick. einai sigoura kalutera apo ta 700 to mina stin ellada. eipa gi auto tpt? oxi 4on) toso kakos einai o stratos gia sena? ti na po? kai meta mou katakrineis tous vismaties. 5on)apantisi se erotima pou ekana prin duo i tria post apantisi den pira. 5on)kala na pernas kai kalo kouragio. afomoiose ton aggliko tropo zois kai emeis (otan me to kalo giriso) tha prospathisoume na veltiosoume oti mporoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 παιδία με το μέσο εχει καταντήσει αηδιαστική η κατάσταση. στην αεροπορία που είμαι , αξιωματικός δεν τολμάει να την πει σε εποπ. τωρα μιλάμε ο αξιωματικος να ειναι 10-15 χρονια και ο εποπ 1 μηνα. αυτο γιατι για να μπεις εποπ θες μεγάλο βυσμα , αρα καποιον πολιτικο. αμα πας να του την πεις , δηλαδη γιατι κοιμασαι στην σκοπια κλπ κλπ θα φας και καμια μετάθεση στο ασχετο!:ninja: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 παιδία με το μέσο εχει καταντήσει αηδιαστική η κατάσταση. στην αεροπορία που είμαι , αξιωματικός δεν τολμάει να την πει σε εποπ. τωρα μιλάμε ο αξιωματικος να ειναι 10-15 χρονια και ο εποπ 1 μηνα. αυτο γιατι για να μπεις εποπ θες μεγάλο βυσμα , αρα καποιον πολιτικο. αμα πας να του την πεις , δηλαδη γιατι κοιμασαι στην σκοπια κλπ κλπ θα φας και καμια μετάθεση στο ασχετο!:ninja: Εσύ μιλάςγια στρατό (Αεροπορία). Το post σου είναι λίγο off topic καθώς εδώ θίγεται το μέσο σε σχέση με την εύρεση εργασίας και όχι με την καλοπέρασξη και την εξουσία στο στρατό. Και όταν γίνεται κατάχρηση εξουσίας στο στρατό έχεις δίκιο να παραπονείσαι. αλλά στο σωστό thread! "Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Loipon 1on) Den sou ekleise kana dromo pros ti gnosi. yparxei ena systima an thes to akoloutheis kai opou vgalei. diaforetika kaneis auto pou ekanes. ostoso den sou eipe kanenas den pas panepistimio. kala kaneis kai to katakrineis kai ego mazi sou. alla kane kai kati na to veltioseis. diaforetika mou thimizeis to kosmo sto kafeneio pou katakrinoun ta panta alla den kanoun tpt. 2on) exo zisei kai ta dyo systimata kai mporo kai ego na milao. eno esy den exeis paei kan se elliniko panepistimio kai se allo topic ksereis ta panta gi auto. 3on) portes anoigoun stin agglia. 85000 lires gia na pas wick. einai sigoura kalutera apo ta 700 to mina stin ellada. eipa gi auto tpt? oxi 4on) toso kakos einai o stratos gia sena? ti na po? kai meta mou katakrineis tous vismaties. 5on)apantisi se erotima pou ekana prin duo i tria post apantisi den pira. 5on)kala na pernas kai kalo kouragio. afomoiose ton aggliko tropo zois kai emeis (otan me to kalo giriso) tha prospathisoume na veltiosoume oti mporoume. 1. Δεν εκλεισε το δρομο προς τη γνωση? Οχι σε μενα, σε ποσα παιδια?... Για κατσε οταν μια χωρα 60 εκ. κατοικων οπως η Αγγλια, μπορει και δεχεται φοιτητες ανετα απο ολον τον πλανητη, τοτε η Ελλαδα των 10εκ. που δε μπορει να δεχτει 200.000 φοιτητες, δεν σου φαινεται λιγο γελοιο?... Αν αυτο δεν ειναι φραγμος προς τη γνωση, τοτε τι ειναι?... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το ελληνικο κρατος να επενδυσει στην παιδεια? Κι αυτη παρατημενη την εχει, οπως τοσα και τοσα αλλα. 2. Τι απο ολα αυτα που εχω γραψει για τα ελληνικα πανεπιστημια δεν ισχυει? Οτι ειναι κατωτερα απο τα αγγλικα? Οτι καθε λιγο και λιγακι σκαει μια καταληψη η απεργια? Οτι οι καθηγητες ειναι καρεκλακηδες? Οτι ειναι κεντρα διερχομενων? Οτι καλλιεργουν το "δε βαριεσαι, θα το περασουμε του χρονου", με συνεπεια τους αιωνιους φοιτητες, με συνεπεια εξτρα επιβαρυνση του συστηματος με παρασιτα που δεν εχουν σκοπο να μορφωθουν??... Τι απο ολα αυτα ειναι αναληθες? ;) 3. ?? 4. Δεν ειπα οτι ειχα προβλημα με τον στρατο καθαυτον. Αν δεις και στο τοπικ "φανταριλικια", ειπα οτι περασα ωραια (και χωρις βυσμα ;) ). Το προβλημα υπηρξε με το να σε αναγκασει το κρατος να ξαναγυρισεις στην Ελλαδα, ενα κρατος που πριν λιγα χρονια σε ειχε "σπρωξει" προς τα εξω.... 5. Να βελτιωσεις οτι μπορεις? Μακαρι ρε φιλε.... Δηλαδη αμα πας για συνεντευξη και σου πει 700 ευρω, τι θα κανεις? Θα τον πιασεις απτον γιακα, η θα βγαλεις πιστολι? Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εσύ μιλάςγια στρατό (Αεροπορία). Το post σου είναι λίγο off topic καθώς εδώ θίγεται το μέσο σε σχέση με την εύρεση εργασίας εχείς ένα δικιο απλά ηθελα να θίξω οτι το βυσμα υπάρχει πάντου.και οτι στην τελική αμα κάνεις την δουλεια σου βρίσκεις και τον μπελά σου... Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 εχείς ένα δικιο απλά ηθελα να θίξω οτι το βυσμα υπάρχει πάντου.και οτι στην τελική αμα κάνεις την δουλεια σου βρίσκεις και τον μπελά σου... Σε αυτό συμφωνούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 1. Δεν εκλεισε το δρομο προς τη γνωση? Οχι σε μενα, σε ποσα παιδια?... Για κατσε οταν μια χωρα 60 εκ. κατοικων οπως η Αγγλια, μπορει και δεχεται φοιτητες ανετα απο ολον τον πλανητη, τοτε η Ελλαδα των 10εκ. που δε μπορει να δεχτει 200.000 φοιτητες, δεν σου φαινεται λιγο γελοιο?... Αν αυτο δεν ειναι φραγμος προς τη γνωση, τοτε τι ειναι?... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το ελληνικο κρατος να επενδυσει στην παιδεια? Κι αυτη παρατημενη την εχει, οπως τοσα και τοσα αλλα. 2. Τι απο ολα αυτα που εχω γραψει για τα ελληνικα πανεπιστημια δεν ισχυει? Οτι ειναι κατωτερα απο τα αγγλικα? Οτι καθε λιγο και λιγακι σκαει μια καταληψη η απεργια? Οτι οι καθηγητες ειναι καρεκλακηδες? Οτι ειναι κεντρα διερχομενων? Οτι καλλιεργουν το "δε βαριεσαι, θα το περασουμε του χρονου", με συνεπεια τους αιωνιους φοιτητες, με συνεπεια εξτρα επιβαρυνση του συστηματος με παρασιτα που δεν εχουν σκοπο να μορφωθουν??... Τι απο ολα αυτα ειναι αναληθες? ;) 3. ?? 4. Δεν ειπα οτι ειχα προβλημα με τον στρατο καθαυτον. Αν δεις και στο τοπικ "φανταριλικια", ειπα οτι περασα ωραια (και χωρις βυσμα ;) ). Το προβλημα υπηρξε με το να σε αναγκασει το κρατος να ξαναγυρισεις στην Ελλαδα, ενα κρατος που πριν λιγα χρονια σε ειχε "σπρωξει" προς τα εξω.... 5. Να βελτιωσεις οτι μπορεις? Μακαρι ρε φιλε.... Δηλαδη αμα πας για συνεντευξη και σου πει 700 ευρω, τι θα κανεις? Θα τον πιασεις απτον γιακα, η θα βγαλεις πιστολι? To oti se anagkazei na doseis eksetaseis den einai fragmos. einai enas oros(opos exoun ta sumvolaia). ama thes stroneis kolo kai prospatheis na peraseis i diaforetika pas ekso. eksartatai pos ta aksiologeis. pos aksiologeis oti einai katotera? exeis kapoia test i stirizesai sta diethnis ratings? sigoura yparxoun provlimata kai makari mia mera na ginoun opos edo (idiotikos xaraktiras alla elegxomena apo to kratos). esy to lathos pou kaneis einai oti to genikeueis. gia paradeigma ego eixa kathigiti pou mas milage gia tous arxaious kai alla tetoia. ostoso eixa kathigites i opoia pasxizan gia na matho. edo de ginontai auta? kano ereuna. o super mou distixos einai enas apo autous pou stin ellada oli tha ton xaraktirizane lamogio. ksereis giati? dioti exei 12 atoma san super kai oi 10 apo emas douleuoun gia tin etairia tou stin ousia. episis otan exoume provlima mas apofeugei me ton alfa i bita tropo. epomenos opos vlepeis syndyazei dyo se ena. an autos itan stin ellada pos tha ton apokalousame. eides loipon pos kai edo yparxoun kai auta. an pao gia sunenteuksi kai mou pei 700 tha tou po ena oxi kaloprepestato kai tha pao gia allou. kapou tha katsei i eukairia. telos ekanes tin epilogi sou kai afou esy aisthanesai euxaristimenos den aksizei na kanoume kouventa. ektos kai an.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 το 99,9% ειναι ομως..... και χωρις προφανη λογο.... να πω εχουν οικονομικο προβλημα να πω ενταξει αλλα επειδη εχουν μεσο και βαριουνται να ψαξουν ε ειναι καπως...ela re dyth tora pou mou ebgales kai pososta.:rolleyes: .as mhn aerologoume.. ksereis esu,kai se orismenes periptoseis exeis gnoseis oste na krineis gia to an kapoios kanei sosta th douleia tou h oxi?kai den milame gia profanh periptosh pou o armodios ksunete... ystera ksereis esu tous logous gia tous opoious 8elei o ka8enas na doulepsei sto dhmosio,gia to an einai oikonomikos o logos h epeidh exei meson kai leei "de bariesai more,as to xrhsimopoihso...." as mhn upervaloume oloi mas...mporei orismenoi na popobarane se dhmies 8eseis,alla ayto den einai apoluto gia olous... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Εσύ μιλάςγια στρατό (Αεροπορία). Το post σου είναι λίγο off topic καθώς εδώ θίγεται το μέσο σε σχέση με την εύρεση εργασίας και όχι με την καλοπέρασξη και την εξουσία στο στρατό. Και όταν γίνεται κατάχρηση εξουσίας στο στρατό έχεις δίκιο να παραπονείσαι. αλλά στο σωστό thread! "Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά" εποπ=δημοσιο..... και γενικα οπου βλεπεις εποπ ειναι δημοσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts